p.s. UPRAVA NAPOLJE !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne

p.s. UPRAVA NAPOLJE !!!
p.s. UPRAVA NAPOLJE !!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
SAMO DA MI JE ZNAT GDJE NJIH NADJOSE AJ STO SE IBRETIM STOOOOOOOO...
BRAVO LOZIONICARI I JA SE KO LEVAT PRIMAM
p.s. sad vidjeh ovaj drugi dio @partibrejkerovog posta, kako se Givovi isplati dati opremu za 2-4-6 utakmica ili to naši kupuju opremu privremeno ? može i na PP
@partibrejkeru, kad bi se bukvalno preveo tvoj nick, bio bi u skladu s njim 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako budemo imali kakve dobre koristi izduracemo sezonu nekakonime_tm87 je napisao/la:SAMO DA MI JE ZNAT GDJE NJIH NADJOSE AJ STO SE IBRETIM STOOOOOOOO...
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kupovati naravno kao i macron.anonimni je napisao/la:p.s. sad vidjeh ovaj drugi dio @partibrejkerovog posta, kako se Givovi isplati dati opremu za 2-4-6 utakmica ili to naši kupuju opremu privremeno ? može i na PP@partibrejkeru, kad bi se bukvalno preveo tvoj nick, bio bi u skladu s njim
Svake godine sve gore i gore.Dabogda mi svake godine osvajali titule, pa kakve god dresove nosili.
DRUG NEBI TI PUNCA
jel zna neko ovaj turnir kadetskih reprezentacija, Josip Katalinski sto se igra na Grbavici kad je finale ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pa dobropartibrejker1921 je napisao/la:Kupovati naravno kao i macron.anonimni je napisao/la:p.s. sad vidjeh ovaj drugi dio @partibrejkerovog posta, kako se Givovi isplati dati opremu za 2-4-6 utakmica ili to naši kupuju opremu privremeno ? može i na PP@partibrejkeru, kad bi se bukvalno preveo tvoj nick, bio bi u skladu s njim
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma bice kappa 100 %
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
http://www.patrick.eu/teamsport.php?page=catalog Ako je već Patrick ova plava kombinacija i nije loša 
EDIT: Na 13. str donji desni ugao
EDIT: Na 13. str donji desni ugao
je li ravno ovo? je li ravno?
Ova Givova i nije tako losa ima normala dresova
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
nije Givova loša, štaviše, bolji su od Patricka
i tu ima priča da su 2 brata vlasnici 2 fabrike: jedan Legee, a drugi Givove
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
U vezi opreme se raspravlja kao da je pitanje zivota ili smrti, hajde da neko ima 90% tacnu informaciju da ce to biti Legea, Macron, Kappa,... nego se samo nagađa.
Bespotrebno trujete temu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Patrik dogovoreno je vec .Al je isto tako i nebitno koja je marka, bitnije je ono sto nude.Brko je licno razgledao kataloge i odlucio se za patrik.Elegant je napisao/la:U vezi opreme se raspravlja kao da je pitanje zivota ili smrti, hajde da neko ima 90% tacnu informaciju da ce to biti Legea, Macron, Kappa,... nego se samo nagađa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Senad_tm87
- Kontakt:
Za Fashion guru price otvorite novu temu

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' neko zna imamo li kakve pare, i koliko od tog Patricka ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Istice mu ugovor tako da necemo dobiti ostetu za njega (Nyemu)Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' neko zna imamo li kakve pare, i koliko od tog Patricka ???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja pitam o sponzorstvu..sajo10 je napisao/la:Istice mu ugovor tako da necemo dobiti ostetu za njega (Nyemu)Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' neko zna imamo li kakve pare, i koliko od tog Patricka ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Znam drug nemoj zamjereti haha, malo sale..Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja pitam o sponzorstvu..sajo10 je napisao/la:Istice mu ugovor tako da necemo dobiti ostetu za njega (Nyemu)Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' neko zna imamo li kakve pare, i koliko od tog Patricka ???A za Nyemu (Patricka) znam vec...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja na te dresove gledam drugacije,
to je nesto vazno za nas navijace jbg valja kupit dres, a ako je skart i uz to svake godine bacit oko joje jbg. nije dobro.
A nadam se da cemo docekat nekad da se pravi nama dres, a ne da uzimamo kataloske jer oni nisu namjenjeni profi sportu vec amaterskom
to je nesto vazno za nas navijace jbg valja kupit dres, a ako je skart i uz to svake godine bacit oko joje jbg. nije dobro.
A nadam se da cemo docekat nekad da se pravi nama dres, a ne da uzimamo kataloske jer oni nisu namjenjeni profi sportu vec amaterskom
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, drzgemboadislic, Giba87 i 42 gosta.