zalim te...
neka mu neko drugi potvrdi da je borac-sarajevo bilo na BHT.
Ja znam da sam je kuci gledao na MojaTv i to je to.Bila Sloboda i gledao sutradan Olimpik.Armageddon2012 je napisao/la:ima li ista jadnije nego kad neko laze i uz to jos i vrijedja?![]()
zalim te...
Podnijeces tu tesku uvredu nekako,zali seArmageddon2012 je napisao/la:nije bitno na cemu si je ti gledao,vec sto tvrdis da nije bio direktan prenos na BHT,a JESTE,i jos vrijedjas.
tepsija je napisao/la:Trebali bi sutra u kombinovanom prenosu prenositi Kozara-Zvijezda,Travnik-Čelik!
Utakmica je isla na BHT1 sigurno, e sad ako si ti gledao na mojaTVbistrikboy je napisao/la:Ja znam da sam je kuci gledao na MojaTv i to je to.Bila Sloboda i gledao sutradan Olimpik.Armageddon2012 je napisao/la:ima li ista jadnije nego kad neko laze i uz to jos i vrijedja?![]()
zalim te...

[/quote]Tvoji komentari me uvijek nasmiju ..nastavi takoGrdan je napisao/la:zar ti misliš da čelik,slavija,travnik,sloboda mogu ostati u ligi kad se bude skraćivala?
pogledaj dobro ljestvicu vidiš li da se i u ovoj ligi bore za ostanak,po kojoj bi logici ostali u ligi kad bude ispadalo 5-6 klubovaJTS je napisao/la:Tvoji komentari me uvijek nasmiju ..nastavi takoGrdan je napisao/la:zar ti misliš da čelik,slavija,travnik,sloboda mogu ostati u ligi kad se bude skraćivala?
Pa ove godine ste i trebali ispasti, tj. zaslužili po igri, imate sreće što GOŠK nema ambicija da ostane u PL i najvjerovatnije će ispasti.JTS je napisao/la:Tvoji komentari me uvijek nasmiju ..nastavi takoGrdan je napisao/la:zar ti misliš da čelik,slavija,travnik,sloboda mogu ostati u ligi kad se bude skraćivala?
Ima nešto što se zove 'prelazni rok' ..Grdan je napisao/la:pogledaj dobro ljestvicu vidiš li da se i u ovoj ligi bore za ostanak,po kojoj bi logici ostali u ligi kad bude ispadalo 5-6 klubovaJTS je napisao/la:Tvoji komentari me uvijek nasmiju ..nastavi takoGrdan je napisao/la:zar ti misliš da čelik,slavija,travnik,sloboda mogu ostati u ligi kad se bude skraćivala?
.
spielführer_21 je napisao/la:Pa ove godine ste i trebali ispasti, tj. zaslužili po igri, imate sreće što GOŠK nema ambicija da ostane u PL i najvjerovatnije će ispasti.JTS je napisao/la:Tvoji komentari me uvijek nasmiju ..nastavi takoGrdan je napisao/la:zar ti misliš da čelik,slavija,travnik,sloboda mogu ostati u ligi kad se bude skraćivala?
To su uglavnom zahtjevi klubova da bude tako al trebalo bi vise zavise utakmica praviti prijenos.Armageddon2012 je napisao/la:pa tako je bilo i dosad...i ne svidja mi se to....
ustvari,svidjalo bi mi se,ali da uz te utakmice "po kljucu',ide i najjaca utakmica,tj derbi tog kola...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.