FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bmw
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 23:59

iznenadio me vas rezultat jako , kako se kretao ? jel Zeljo vodio ili Rudar?

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 sep 2009, 00:03

bmw je napisao/la:iznenadio me vas rezultat jako , kako se kretao ? jel Zeljo vodio ili Rudar?

rudar :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 20 sep 2009, 00:07

CLS je napisao/la:
bmw je napisao/la:iznenadio me vas rezultat jako , kako se kretao ? jel Zeljo vodio ili Rudar?

golemo , kada sam dosao kuci iz grada i pogledao teletext zabezeknuo sam se majke mi .. inace je danas cijelo kolo bilo nevjerovatno , postalo je izgleda teze pogoditi rezultate nase lige vec Engleske , ko ce bola prognozirat nakon svih tih domacinskih sezona koje su iza nas remi ili pobjedu gosta :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 20 sep 2009, 00:10

bmw je napisao/la:
CLS je napisao/la:

golemo , kada sam dosao kuci iz grada i pogledao teletext zabezeknuo sam se majke mi .. inace je danas cijelo kolo bilo nevjerovatno , postalo je izgleda teze pogoditi rezultate nase lige vec Engleske , ko ce bola prognozirat nakon svih tih domacinskih sezona koje su iza nas remi ili pobjedu gosta :D

e ne bavim se kaldionicom al dobro je da se barme neke stvari mjenjaju, sad svako svakom moze uzeti bod
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 20 sep 2009, 00:15

i ja to smatram velikim dobitkom , sudijama ce biti puno lakse suditi kada ljudi na tribini shvate da svako može izgubiti bodove kuci ...sigurno ce nam ovi rezultati u prvih sedam kola jos vise podici kvalitet sudjenja , a i same lige !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 sep 2009, 00:16

Vidi te ovo Zeljo forsira igru na ekipi koja otvoreno igra,znaci koja ostavlja prostor,Ne kontam zasto nasi igraci kaad pretezno gosti postave bunker stalno pokusavaju sa ubacajima sa strana,Zlatna sredina,dupli pas i go.. Isplati nam se na gostujucim terenima zato sto domacini igraju otvoreno pa imamo prostora...
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 sep 2009, 00:21

bot je napisao/la:
nick je napisao/la:
bot je napisao/la:karte plus sponzori
aha a gdje su igraci sto su dosli,gdje su pripreme znas li koliko struje trose reflektori o cemu ti pricas ovo sam ti naveo najbanalnije primjere,sad sjedi 5 minuta i razmisli...
e ovako po susretu za reflektor 300 km * 4
igraci maximala 35000km
a karte godisnje 2000*srednja cijena 50 km ,sponzori 70 000 pa ti sijedi 10 min pa razmisli
osiguranje na tekmi 5-10 000,troskovi odlaska na gostovanje pripreme,medjugorje,fojnica gorazde itd itd sta ti je covjece znas li koliko ima troskova oko jedne utakmice...kojih 300km za reflektore :D,de bolan da ne duzimo bezveze samo viscu ce platit 15 000,plate igracima treneru itd itd...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 20 sep 2009, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 sep 2009, 00:21

maximus_genius je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Kako vas nije sramota da kritikujete a niste ni bili na utakmici :x

Sve sami diplomirani strucnjaci :evil:
nisam otiso iz razloga jer sam znao dace bit glupa utakmica i pratio sam je preko sportsport.ba et hvala bogu nisam otiso

pa slobodno izbrisi to "volim te zeljo" sto ti pise jer ofiras i sebe i klub za koji navijas preko interneta....neznam koji k.... se javljas ti i tebi slicni

a sto se tice sudija i toga, smijesno je ista govorit jer svako ko je gledao tekmu danas vidio je da je sudija siljio za nas, davao nam faule koji ne postoje a na njima pokusaj ubistva ne svira, samo se cekalo da neko padne mislim da bi nam odma dao penal...eto toliko

ps radi se o zelji

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 20 sep 2009, 00:30

bot je napisao/la:
nick je napisao/la:
bot je napisao/la:karte plus sponzori
aha a gdje su igraci sto su dosli,gdje su pripreme znas li koliko struje trose reflektori o cemu ti pricas ovo sam ti naveo najbanalnije primjere,sad sjedi 5 minuta i razmisli...
e ovako po susretu za reflektor 300 km * 4
igraci maximala 35000km
a karte godisnje 2000*srednja cijena 50 km ,sponzori 70 000 pa ti sijedi 10 min pa razmisli
Evo ja razmislio i kao prvo ovo za reflektore nije tacno negdje je bivski predsjednik na tm.org napisao da ukupan trosak reflektora ne prelazi 200 KM za jednu takmicu a ravnajuci se po ovome kako bubas vjerovatno ni ostale cifre nisu tacne nego su tvoj produkt tako da necu dalje o tome.
Utakmica losa dibidus, Rudar presmjesna ekipa da je neko ozbiljni uzeo bi nam tri boda glat!Mi ne znamo ko nam glavu nosi bez ideje,rudar imao jedan sut na gol i postigli pogodak kojem je predhodila greska Cocalica (okliznuo se prosla mu lopta ) previse smo nabijali loptu umjesto da igramo po zemlji.Ocigledno da nismo jos pronasli modus za utakmice kuci dok na strani igramo sasvim solidno.Uopste ne sumljam u Amara poznavajuci njegov rad iz prvog mandata, danas nije bilo lako em sto nas nije islo em dobismo gol iz nicega onda panika.Bice bolje!
ZELJO DO GROBA!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 20 sep 2009, 00:53

baltazaru ocito ni ti nisi bio na tekmi...to da je siljio za nas apsolutno netacno...nije nam svirao cist penal onda 2-3 kornera nas zakinuo...izvini se covjek sad fino :lol:

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 20 sep 2009, 01:00

ma pustite te suplje price,koje bio na utakmici vidio je sve,ovi sto su sjedili kod kuce nek ne pametuju,najlakse je sad poslije poraza pljuvati po igracima i amaru.Bice bolje abd,u banjaluku po bodove

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 sep 2009, 01:14

Dozvolili su igraci da Rudar ispise Istoriju na Grbavici, sramno! Ovo je najveci uspeh u Istoriji Rudara.

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 20 sep 2009, 01:17

u BL mozete doci samo mrezu da vam do vrha napunimo.bez uvrede al tako ce biti ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2009, 01:21

Dešava se. Idemo dalje, idemo kod Borca koji izgleda zaista moćno, ali se na muci poznaju junaci...

@banjaluka u srcu

Ostavi se balavih komentara, ako imaš nešto pametno da napišeš, napiši, ako nemaš - razguli. Sada ćete i vi glumiti neke giga, mega, ultra navijače, kao što su bili Ultrasi prošle sezone, tj. dok klubu ide dobro glavni su, čim nema rezultata, nema ni njih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 20 sep 2009, 01:54

banjaluka u srcu je napisao/la:u BL mozete doci samo mrezu da vam do vrha napunimo.bez uvrede al tako ce biti ;)
samo lagano uvijek vam je amar uzimao bodove u banji,zato u to ne sumnjam u to ni ovaj put,pretpostavljao sam da ce nas rudar iznenaditi,isto tako pretpostavljam i za banju da cem ose vratiti sa pjesmou seher sarajevo...zato tisu dizite jos dok vam daju braca,a kad nestane brace onda ce vam biti gusto igrati ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 sep 2009, 03:39

maximus_genius je napisao/la:
nisam otiso iz razloga jer sam znao dace bit glupa utakmica i pratio sam je preko sportsport.ba et hvala bogu nisam otiso
Skini taj potpis panju jedan. Brukaš nas sve ili si kakav trol što je vjerovatnije. Mani se Želje i hvataj se teletexta ;)

Za ove što seru, šta bi, u LŠ u roku od sezone. E pa neće moći ove noći. Još krvi i znoja treba da prospemo.

NEXT STOP: BANJA LUKA
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 20 sep 2009, 09:05

e manijaci sta bi sa onim nabrijavanjem..#ceka vas 3-4 komada# pa nemojte biti samouvjereni uvijek toliko... a i samo vi podcjenjujte Rudar....
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 20 sep 2009, 09:16

rudarprijedor je napisao/la:e manijaci sta bi sa onim nabrijavanjem..#ceka vas 3-4 komada# pa nemojte biti samouvjereni uvijek toliko... a i samo vi podcjenjujte Rudar....
kralju BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN TEBI I TVOJIMA SVE NAJBOLJE ;)

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 20 sep 2009, 09:19

Samo Zeljo je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:e manijaci sta bi sa onim nabrijavanjem..#ceka vas 3-4 komada# pa nemojte biti samouvjereni uvijek toliko... a i samo vi podcjenjujte Rudar....
kralju BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN TEBI I TVOJIMA SVE NAJBOLJE ;)
pridruzujem se cestitkama,a tako se nekada puhala i Drina poslije rata kada su pobijedili na Grbavici,pa gdje su poslije zavrsili :D
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 20 sep 2009, 10:51

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima i igračima Željezničara islamske vjeroispovjesti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 39 gostiju.