Kazu da je Perez poslao ponudu od 37 mill euraPar dana se vrti prici oko Silve
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zadnja izmjena: Bulkin, dana/u 19 jun 2012, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA NAPOLI
Gdje i Kaka...Bulkin je napisao/la:Kazu da je Perez poslao ponudu od 37 mill euraPar dana se vrti prici oko Silvepuno.. gdje bi igrao ?
naravno to bi podrazumijevalo odlazak istog.
rotaciju s Ozilom i Angelom jer moze odigrati podjednako dobro na oba mjesta.
sezona je duga i vidjeli smo da je i Kaka u jednom dijelu sezone bio veoma,veoma bitan.
cini se daleko,al ko zna.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Centre forward
- Kontakt:
Da ne idemo u OT,nije Pepe los momak al' nije im'o šaMse protiv Super Maria,kako u polufinalu LP tako i na ovom EP,tako da se postavlja pitanje o kvaliteti ovog dvojica za koji vecina navijaca ima podijeljeno misljenje 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Uvijek je nezahvalno porediti napadaca i odbranbenog . Odbranbeni neka dobije 20 duela a napadac 1 ovaj drugi je odradio svojeCentre forward je napisao/la:Da ne idemo u OT,nije Pepe los momak al' nije im'o šaMse protiv Super Maria,kako u polufinalu LP tako i na ovom EP,tako da se postavlja pitanje o kvaliteti ovog dvojica za koji vecina navijaca ima podijeljeno misljenje
Sto se tice duela Pepe vs Mario bilo je dobro gledati ove tri utakmice sudar sirove snage i na jednoj i na drugoj strani.
Ubili su jedan drugog
Thomas Müller - Fußballgott
Baš tako. Neće nitko spomenuti što je možda u toj utakmici Pepe njega zaustavio 15 - ak puta. Nezahvalan posao, nema šta.don_burza je napisao/la:Uvijek je nezahvalno porediti napadaca i odbranbenog . Odbranbeni neka dobije 20 duela a napadac 1 ovaj drugi je odradio svoje![]()
Sto se tice duela Pepe vs Mario bilo je dobro gledati ove tri utakmice sudar sirove snage i na jednoj i na drugoj strani.
Ubili su jedan drugog
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Bulkin je napisao/la:Cini mi se da Messi Realu nije zabio u zadnja 4 o se varamPepe je kriv.. o bi neki rekli Messi nije imao motiva
a isto tako u nekima ranijim El Clasicima nije ni igrao kao onaj kad su primili 6 komada kod kuce o kad ga je Stark ne pravedno izbacio iz igre..
Pepe ako ne najbolji, onda medju tri najbolja stopera na svijetu.
Ja ti nabroj'o 10 boljih od njega a ti opet tvrdis da je medju najboljim i to cak medju top3.
P.S. Silva je bolji od Ozila.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma da ti si onaj sto zacas ubaci Aggera, Hummelsa i napravi rotaciju preko ledja BadstuberaJa ti nabroj'o 10 boljih od njega a ti opet tvrdis da je medju najboljim i to cak medju top3
Zasto, nemoj reci da je zbog toga sto Silva ima manje oci i vece zube ?Silva je bolji od Ozila.
FORZA NAPOLI
- nemampojma
- Kontakt:
Ebo vas Pepe.
ARbeloa bi pet puta bolje od njega odigrao na poziciji stopera.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
nemampojma je napisao/la:Ebo vas Pepe.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- KapioFootball
- Kontakt:
lololonemampojma je napisao/la:Ebo vas Pepe.
HALA MADRID!!!
- nemampojma
- Kontakt:
Koliko sam ja napredan u ovim diskusijama i koliko sam bolji poznavatelj nogometa (koji ne gleda površno i samo greške) pokazuje i podatak da ste svi Arbelou ocijenili najgorim igračem na terenu.
Vi i kvaziportal Goal.com koji zapošljava odlične novinare koji ipak nemaju ono što ima UEFA i Castrol - sve statističke podatke od broja podizanja ruke do broj pogleda ulijevo.
Da sam daleko napredniji u diskusiji govori i podatak da sam Arbelou naveo igračem utakmice protiv Hrvatske, a vi ste rekli da je najgori.
Pročitajte šta kaže evropska nogometna organizacija UEFA
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... 25866.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vi i kvaziportal Goal.com koji zapošljava odlične novinare koji ipak nemaju ono što ima UEFA i Castrol - sve statističke podatke od broja podizanja ruke do broj pogleda ulijevo.
Da sam daleko napredniji u diskusiji govori i podatak da sam Arbelou naveo igračem utakmice protiv Hrvatske, a vi ste rekli da je najgori.
Pročitajte šta kaže evropska nogometna organizacija UEFA
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... 25866.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A domineering defensive display from right-back Álvaro Arbeloa ensured he was the Castrol EDGE Index's top performer and helped Spain edge out Croatia to win Group C.
Few would have predicted that Álvaro Arbeloa would be Spain's star man as they overcame Croatia 1-0 to top Group C, but the part the full-back played in an excellent defensive performance from La Roja meant he finished the match at the summit of the Castrol EDGE Index.
Arbeloa was also one of his team's top passers, completing 84% of his 64 attempted, a figure just above the team average. His final mark is second only to Cristiano Ronaldo's 9.75 in the third set of group fixtures.
The minimal impact made by Ivan Strinić is further testament to Arbeloa's solid display. The marauding left-back has impressed with his direct running and dangerous crossing – as Italy discovered last week, when Strinić laid on Croatia's equaliser – but Arbeloa restricted his influence.
The Real Madrid CF man, awarded a rating of 9.25, was an integral figure as Spain quelled the attacking threat of their opponents. Arbeloa won possession back for the holders on 12 occasions during the match, including successfully executing two tackles.
- KapioFootball
- Kontakt:
@nemampojma
Meni je dovoljno sto ti kazes da bi arbeloa odigrao boljeg stopera od pepea....
Meni je dovoljno sto ti kazes da bi arbeloa odigrao boljeg stopera od pepea....
HALA MADRID!!!
- nemampojma
- Kontakt:
Gledam ovaj ždrijeb po kojem bi ako se ne varam Španija u polufinalu trebala igrati protiv Portugala, dakako, ako obje ekipu prođu.
Tu onda imamo epski dvoboj:
Arbeloa protiv Ronalda!
Tu ćemo vidjeti ko je zapravo bolji igrač od njih dvojice i vjerujem da Ronaldo neće dolaziti do izražaja po lijevoj strani (odnosno po španskoj desnoj) što znači da će vjerovatno ići na Albu ili igrati centralnog napadača.
Jer jednostavno ne vidim način da Ronaldo nešto uradi kraj Arbeloe.
Tu onda imamo epski dvoboj:
Arbeloa protiv Ronalda!
Tu ćemo vidjeti ko je zapravo bolji igrač od njih dvojice i vjerujem da Ronaldo neće dolaziti do izražaja po lijevoj strani (odnosno po španskoj desnoj) što znači da će vjerovatno ići na Albu ili igrati centralnog napadača.
Jer jednostavno ne vidim način da Ronaldo nešto uradi kraj Arbeloe.
Kako ti ne dosadi čovječe pisati jedno te isto? 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid

madridiste u četvrtfinalu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Gdje ti Pepe Nestademadridist je napisao/la:
madridiste u četvrtfinalu
- nemampojma
- Kontakt:
Pa vidiš da se konja odrekla i službena web stranica Reala
Golemo, čega se čovjek ovdje neće načitati, ispade bolji u defense Arbeloa, nego u attack Ronaldo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Messi je "samo" tri puta zabio Realu dok je Pepe bio na terenu.Saurman je napisao/la: Real u zadnjih 15 utakmica primio 32 gola od Barcelone kad tu dodamo Mesija koji je 14x matirao Casillasa onda se jasno može vidjeti koliko je uspješno Pepe zaustavio argentinca.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.