Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

nemampojma
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nemampojma » 20 jun 2012, 23:54

zizu1991 je napisao/la:Golemo, čega se čovjek ovdje neće načitati, ispade bolji u defense Arbeloa, nego u attack Ronaldo
Pa uglavnom je tako.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 21 jun 2012, 00:58

nemampojma je napisao/la:Gledam ovaj ždrijeb po kojem bi ako se ne varam Španija u polufinalu trebala igrati protiv Portugala, dakako, ako obje ekipu prođu.

Tu onda imamo epski dvoboj:

Arbeloa protiv Ronalda!

Tu ćemo vidjeti ko je zapravo bolji igrač od njih dvojice i vjerujem da Ronaldo neće dolaziti do izražaja po lijevoj strani (odnosno po španskoj desnoj) što znači da će vjerovatno ići na Albu ili igrati centralnog napadača.

Jer jednostavno ne vidim način da Ronaldo nešto uradi kraj Arbeloe.
Bolnica "Sveti vid" nije preskupa.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 jun 2012, 01:22

Mozda mu i ne mogne nista CR7
Sve cemo vidjet
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 21 jun 2012, 02:40

D10S je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Real u zadnjih 15 utakmica primio 32 gola od Barcelone kad tu dodamo Mesija koji je 14x matirao Casillasa onda se jasno može vidjeti koliko je uspješno Pepe zaustavio argentinca.
Messi je "samo" tri puta zabio Realu dok je Pepe bio na terenu. ;)
4 tacnije,od 13. + 5 asistencija samo u ovoj sezoni.
Prvi u Ligi,1-1 na SB.
Drugi u Superkupu, 2-2 na SB
Treci i cetvrti u Superkupu,3-2 na NC.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 21 jun 2012, 08:56

Ronaldo i njegov agent pokušavaju spasiti život devetogodišnjem dječaku

Iako je Cristiano Ronaldo u percepciji javnosti etiketiran kao sebična i egoistična osoba, priča iz španjolskih medija otkriva sasvim drukčiju pozadinu portugalske zvijede Real Madrida...

Nuhazet, devetogodišnji dječak iz Las Palmasa, započeo je svoju bitku s rakom prije drugog rođendana. Kada je prošlog mjeseca upoznao Cristiana Ronalda uoči zadnje utakmice Real Madrida u Primeri protiv Mallorce, to je, grubo rečeno, ''trebalo biti ispunjenje dječakove posljednje želje'', a zapravo se pretvorilo u početak obnovljene borbe za dječakov život, uz pomoć Ronalda i njegovog agenta Jorgea Mendesa.

Testiranja u ožujku pokazala su da se rak proširio na tri dijela Nuhazetove kralježnice. Liječnici su nesretnim roditeljima rekli da tu više ništa ne mogu učiniti, te su savjetovali prekid tretmana kako se dječak ne bi mučio više nego je potrebno. Roditelji su upitali postoji li išta na svijetu što još može pomoći njihovom sinu. Dobili su odgovor da je još jedina preostala opcija liječenja na eksperimentalnoj bazi.

Kako bi ispunio jedan od dječakovih snova, Nuhazetov je rođak zatražio pomoć nekih utjecajnih prijatelja i dobio je pozornost Jorgea Mendesa, jednog od najutjecajnijih agenata u svijetu nogometa. Ti su prijatelji dogovorili putovanje bolesnog dječaka iz obiteljskog doma na Kanarskim otocima u Madrid, na ogled Real Madrida i Mallorce.

Na dan utakmice, Mendes je iznenadio Nuhazeta posebnim sastankom s Ronaldom, koji je dječaku ispričao par viceva, slikao se s njime i obećao da će mu posvetiti gol protiv Mallorce ako ga postigne. Nuhazet je utakmice gledao iz Ronaldove privatne lože.

Ronaldo je zabio prvi gol na utakmici u pobjedi Real Madrida 4-1 i posvetio ga Nuhazetu, kako je i obećao. Time je ova priča humanitarne konotacije trebala biti završena, ali – nije!

Mendes je već drugog dana kontaktirao predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, čija je supruga nekoliko tjedana kasnije izgubila dugotrajnu borbu s rakom pluća, te ga je zamolio da osobno kontaktira liječnike u uglednoj bolnici Sanchinarro. Isti su vrlo brzo primili Nuhazeta, te su započeli s novim tretmanom liječenja, koji uključuje personalizirani lijek iz SAD-a. Cristiano Ronaldo i Jorge Mendes su pokrili sve troškove liječenja...

slika
FORZA NAPOLI

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2012, 09:13

Respect.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 jun 2012, 09:20

Sebican, egoista, napuhan, ufuran, placho i sta jos nece reci za njeg.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jun 2012, 16:15

Ovi što " pljuju " na igrače jednog ili drugog kluba, bilo kojoj strani da pripadaju, nek' se odmah ispišu i odu u školu da nauče šta znači respect pa nek' se vrate
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 21 jun 2012, 22:51

Apsurdno je to sto su se ti ljudi odrekli veceg djela svog zivota kako bi igrali nogomet i kako bi ih mi mogli gledati ,a mi vise obaziremo na njihove zivote nego oni sami..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2012, 22:53

Čestitke za najvećeg 8-)
Odlična partija i Coentraa,Pepe je jednom ispao,ali kada protivnik nema nijedne šanse to dovoljno govori o igri štopera. :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2012, 23:24

LBJ MVP je napisao/la:Čestitke za najvećeg 8-)
Odlična partija i Coentraa,Pepe je jednom ispao,ali kada protivnik nema nijedne šanse to dovoljno govori o igri štopera. :)
Pa nisam primjetio da je Argentina igrala večeras? :roll: :P
Coentrao je i večeras malo glumio, ostalo mu u navici, al' dobro, sve u svemu dobra partija :)
Ronaldo dobar, al' nešto nema sreće sa stativama na ovom EURU, a i on je pokušao jedan penal da odglumi :mrgreen:
Bitno da sam ga prošao na listiću, zicer :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2012, 23:27

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Čestitke za najvećeg 8-)
Pa nisam primjetio da je Argentina igrala večeras? :roll: :P
Coentrao je i večeras malo glumio, ostalo mu u navici, al' dobro, sve u svemu dobra partija :)
Ronaldo dobar, al' nešto nema sreće sa stativama na ovom EURU, a i on je pokušao jedan penal da odglumi :mrgreen:
Bitno da sam ga prošao na listiću, zicer :D
Higuain je meni najveći slažem se s tobom no ipak Ronaldo je objektivno najveći :P
Coentrao,Pepe i Ronaldo zaslužuju biti u prvih 11 prvenstva ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2012, 23:30

Kako sam znao šta ćeš napisat' u vezi Argentine i najvećeg :lol:

Coentrao pored Arbeloe? :mrgreen: ...nis' ti normalan :lol: :P

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2012, 23:33

mandraX je napisao/la:Kako sam znao šta ćeš napisat' u vezi Argentine i najvećeg :lol:

Nisi nikakav bolji odgovor mogao smisliti za najvećeg :lol: :P

Pa Arbeloa desno Coentrao lijevo :P Pepe u sredini 3 od 4 dokaz da imamo najjaču odbranu+Iker na golu :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2012, 23:38

LBJ MVP je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Kako sam znao šta ćeš napisat' u vezi Argentine i najvećeg :lol:

Pa Arbeloa desno Coentrao lijevo :P Pepe u sredini 3 od 4 dokaz da imamo najjaču odbranu+Iker na golu :mrgreen:
Bjež' bola, možda jest' Higuain najveći u reprezentaciji Argentine, koliko ono ima, 1.85m? :mrgreen:

Coentrao pored Lahm-a? E sad ne možeš tu prigovorit' da ga yebeš :D A mogao bi se i Alba uzet' u obzir 8-)
Pique? Ramos? Hummels? Terry? Chiellini? Gdje bi ti tu ugurao Pepe-a? :P :mrgreen:
Doduše ove nabrojane tek čekaju prave tekme, pa da se dokažu, ako pričamo isključivo o EURU :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2012, 23:43

mandraX je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Bjež' bola, možda jest' Higuain najveći u reprezentaciji Argentine, koliko ono ima, 1.85m? :mrgreen:

Coentrao pored Lahm-a? E sad ne možeš tu prigovorit' da ga yebeš :D A mogao bi se i Alba uzet' u obzir 8-)
Pique? Ramos? Hummels? Terry? Chiellini? Gdje bi ti tu ugurao Pepe-a? :P :mrgreen:
Doduše ove nabrojane tek čekaju prave tekme, pa da se dokažu, ako pričamo isključivo o EURU :)
Lahm i ne igra nešto specijalno na EURU kao niti bilo ko osim Hummelsa od Njemaca.Odrađuju posao i vjerovatno idu do zlata tako.Pepe i Hummels su najbolja dvojica na ovom EURU.Opet to se može promijeniti do kraja lako.Od Španaca jedino Iker i Arbeloa mogu biti spominjani u prvih 11 EURA.Prvi jer je jednostavno bez premca,a Arbeloa nema ozbiljnu konkurenciju,tako da smo s tim Albu isključili.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jun 2012, 23:45

mandraX je napisao/la: Doduše ove nabrojane tek čekaju prave tekme, pa da se dokažu, ako pričamo isključivo o EURU
Ovo ti je moj odgovor na tvoj post :P
Polako, rano je da bilo šta pričamo, pa ja sam prvi pljuvao po Ronaldu nakon prve dvije tekme u grupi, ima i ona statistika koja kaže da je bio 143 (?) igrač EURA...a gle ga sad, kako se probudi...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 jun 2012, 23:48

Opet to se može promijeniti do kraja lako.
Nije da se ne slažem s tobom :mrgreen:
Ronaldo je odigrao solidno protiv Njemaca,ali teško je očekivati od njega da sam pravi razliku protiv jedne tako jake ekipe(sjeti se svjetskog i Argentine :mrgreen: ni Higuain im nije pomogao).Holandija i Češka su nivo ispod ipak.

nemampojma
Kontakt:

Post Postao/la nemampojma » 22 jun 2012, 02:06

Rekao bih impozantna predstava Cristiana Ronalda, ali ne znam tačno šta to znači čuo sam danas kad je komentator HTV-a rekao, pa ću samo reći dobra igra Ronalda s obzirom na to kako su igrali recimo Nani i Veloso.

Šteta što mu je ovo zadnja utakmica u kojoj će se moći dokazati, jer njegove nade da će osvojiti Prvenstvo i tako dobiti šansu da osvoji Ballon d'Or gotovo da ne postoje.

Kad kažem da gotovo ne postoje onda želim reći da mu je jedina šansa da Nanija pošalje na Arbelou i da on napadne Albu.

Jerbo kraj Arbeloe sigurno neće nijednom proći.

slika

KAKVA ELITA JEBOTE! Mogli bismo nastaviti sa Ruudom, Huntelaarom i ostalim velikanima.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 jun 2012, 02:53

A zanimljivo je kako ljudi pišu neće Ronaldo ništa pokazat na Euru, Portugal neće proći grupnu fazu. A Ronaldo fantastičan, odveo Portugal u POLUFINALE!

Biće zanimljivo šta će Namik pisat ako kojim slučajno Ronaldo digne pehar, pa dobije zlatnu loptu. Da li će se obrisati sa foruma? Volio bi da to vidim, ma koliko navijao za Španiju, volio bi da Ronaldo ode do kraja! ;)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []