Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2012, 17:45

Jesi li ih ti pratio pa si siguran da nemaju kvalitet ?
DRUG NEBI TI PUNCA

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 jun 2012, 17:51

Elegant je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:evo vidim sad Zlatan Alomerović od naredne sezone u prvom timu Dortmunda.Rođen je u Priboju, sigurno ima korijena u BiH, mogao bi dobiti naše državljanstvo samo kad bi naši htjeli.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-a ... 47594.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne znam gdje otkopavate ove igrace, ili se smo vodite logikom "igra u inzeonstvo, ajde odmah u reprezentaciju" ?
Ajde iskreno jel neko od vas "pratio", "gledao" ovog igraca ?

Isto tako me nervira ovi sto forsiraju Cocalica i Zukanovica, ko to od vas prati Izraelsku i Belgijsku ligu pa znate kako igraju ? Kad vidis kao je tesko na TV-u naci kanale za top 5 liga, pa cak i stream na internetu, a ne traziti za Izrael ili za Belgiju.

Jedno je gledati utakmicu a drugo procitati "odigrao 70 minuta" ili "usao sa klupe". Ajde malo da realni budemo.

Citava nacija hoce Zukanovica u reprezentaciji, sigurno nije bazirano na glasinama -.- Uostalom, mene da pozovu bolji bi bio od Jahica, a ne momka kojeg hoce 5 klubova u evropi :)

Edit: Mi imamo vrlo limitiranu proizvodnju dobrih igraca, ako se išta pojavi da je iole dobro, a da je nase, ODMAH ga zvat' u reprezentaciju, nemamo mi tu šta birat'.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2012, 17:59

chi3llo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:evo vidim sad Zlatan Alomerović od naredne sezone u prvom timu Dortmunda.Rođen je u Priboju, sigurno ima korijena u BiH, mogao bi dobiti naše državljanstvo samo kad bi naši htjeli.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-a ... 47594.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne znam gdje otkopavate ove igrace, ili se smo vodite logikom "igra u inzeonstvo, ajde odmah u reprezentaciju" ?
Ajde iskreno jel neko od vas "pratio", "gledao" ovog igraca ?

Isto tako me nervira ovi sto forsiraju Cocalica i Zukanovica, ko to od vas prati Izraelsku i Belgijsku ligu pa znate kako igraju ? Kad vidis kao je tesko na TV-u naci kanale za top 5 liga, pa cak i stream na internetu, a ne traziti za Izrael ili za Belgiju.

Jedno je gledati utakmicu a drugo procitati "odigrao 70 minuta" ili "usao sa klupe". Ajde malo da realni budemo.

Citava nacija hoce Zukanovica u reprezentaciji, sigurno nije bazirano na glasinama -.- Uostalom, mene da pozovu bolji bi bio od Jahica, a ne momka kojeg hoce 5 klubova u evropi :)

Edit: Mi imamo vrlo limitiranu proizvodnju dobrih igraca, ako se išta pojavi da je iole dobro, a da je nase, ODMAH ga zvat' u reprezentaciju, nemamo mi tu šta birat'.
Nacija je htjela i Stilica pa se nesto usuti.Pa cak je prica ista i za Jahica,sto se ponovo ne poziva ovo ono,sad kad je pozvan ne valja :roll: .
Vecina sto se pojave imaju i neko drugo drzavljanstvo koje bas i nesto se nebi mijenjali sa BIH drzavljanstvom i sarom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 jun 2012, 18:03

@Elegant pa covjece Zukanovic igra u istoj ligi i u priblizno jednakim momcadima kao Pandza, pa se samom logikom namece da je tu njegdje i kvalitetom. A Cocalic je je u svojoj zadnjoj polusezoni u Zelji imo vec kvalitet za repku, pa tako nastavio napredovati u Grckoj i sad u Izraelu.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 jun 2012, 18:07

[/quote]
Nacija je htjela i Stilica pa se nesto usuti.Pa cak je prica ista i za Jahica,sto se ponovo ne poziva ovo ono,sad kad je pozvan ne valja :roll: .
Vecina sto se pojave imaju i neko drugo drzavljanstvo koje bas i nesto se nebi mijenjali sa BIH drzavljanstvom i sarom.[/quote]

Ma normala, sve to stoji, stvar je i tome sto dosta ljudi koji prozivaju i traže određene igrače nemaju blage o fudbalu, al' nije u tome problem, mi MORAMO svaki moguci talenat ako nista probat' i dat' sve od sebe da se dovede u reprezentaciju.

Ti ne moras gledat igrača u današnjem dobu da bi znao jel dobar ili los, svaka liga vodi statistiku, a skoro svaka ima pristupacnu bazu podataka na netu... npr. Zukanovic je beton odigrao citavu sezonu u solidnoj ligi, 100% je bolji od Jahica, Vranjesa, Mravca i slicnih, a nisam odgledao nijednu njegovu utakmicu, al cu ruku dat' da je bolji od ovih džunglaša :)

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 jun 2012, 18:11

U ostalom, ako ovo ne uvjeri da je riječ o kvalitetnom igraču, onda ne znam :)

" onclick="window.open(this.href);return false;

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 jun 2012, 18:24

I još nesto, pun mi je k**** šuplje kako je komplikovano dobit nase drzavljanstvo, ja sam laik za pravo, al' cak i meni se ovo cini jednostavnim.

http://www.oss.ba/dokumenti/Zakon_o_drz ... vu_BIH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jun 2012, 18:29

@Elegant, nisam ga ( Zukanovića ) ja forsirao, ali realno gledajući, momak je u idealnom timu godine, to mora nešto da znači, ako ništa da ga pozove, i proba, pa nek' ga mršne, zaslužuje poziv, to je sigurno, pa sada, da li će zadovoljiti, to tek treba da vidimo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2012, 21:08

chi3llo je napisao/la:I još nesto, pun mi je k**** šuplje kako je komplikovano dobit nase drzavljanstvo, ja sam laik za pravo, al' cak i meni se ovo cini jednostavnim.

http://www.oss.ba/dokumenti/Zakon_o_drz ... vu_BIH.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Hadzicu je problem sto je se odrekao drzavljanstva. Begovic je dobio pasos za sekundu, jer se nije bio odrekao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 jun 2012, 21:10

Cartman je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:I još nesto, pun mi je k**** šuplje kako je komplikovano dobit nase drzavljanstvo, ja sam laik za pravo, al' cak i meni se ovo cini jednostavnim.

Hadzicu je problem sto je se odrekao drzavljanstva. Begovic je dobio pasos za sekundu, jer se nije bio odrekao.
kod Hadzica je bila ispisnica problem, islo bi to lakse ali su oni njega htjeli u svoju repku, i bilo im je pravo krivo!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2012, 21:11

Pa jel dobio više tu ispisnicu ? Do koga je problem sad, do naše administracije ili do FS Austrije ?
DRUG NEBI TI PUNCA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 00:33

Prika kao ti nije jasno da su menadzeri problem ne neka tamo administracija... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 jun 2012, 09:36

[youtube][/youtube]
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 jun 2012, 10:23

Nadarevic je sa brojem 23 bijeli dresovi!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2012, 10:33

Valjalo bi mu kad bi se prodao u Freiburg ili u neki drugi klub samo da igra u 1. ligi.
DRUG NEBI TI PUNCA

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 jun 2012, 19:16

bagrcavi je napisao/la:Pa jel dobio više tu ispisnicu ? Do koga je problem sad, do naše administracije ili do FS Austrije ?
MAlo sa se vise informisao iz prve ruke mada nikad nista nije 100% sigurno ali valjda je ovako bilo! problem je nastao kada je on dobio neki papir iz FS Austrije (ispisnicu navodno) i predao ovamo sve a ono nista i nista i nista i vrijeme prolazilo, hajd on mislio to sporo ide , ali to u stvari nije ni bila ispisnica , ovih nasi boli cuna , nemas sve papire nema drzavljanstva i onda je u martu morao sve iz pocetka!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2012, 01:59

Coppa Italia 1 - - -
Serie B 37 1(gol) 3(asistencije)
Serie B Play-off 4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jun 2012, 12:16

Dino Bisanović prekomandovan u prvi tim Kelna.Momak je '90. godište i igra na poziciji centralnog veznog.
http://www.transfermarkt.de/de/dino-bis ... 52765.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2012, 12:27

zgembo89 je napisao/la:Coppa Italia 1 - - -
Serie B 37 1(gol) 3(asistencije)
Serie B Play-off 4
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 jun 2012, 13:35

Ovaj momak ce igrati za Hannover96, ima svicarsko i kosovsko drzavljanstvo, ali je rodjen u Sarajevu. Ko zna?
http://www.transfermarkt.de/de/adrian-n ... 63384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”