FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zašto je Željo u svemu najbolji. Pa vi ljudi niste normalni. Volio sam Želju najviše u PL. Ali ovo me fkt razočaralo. SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO STE OSVOJILI,ALI FUJ.
Pa danas u Bihaću djeca pobjedjivaju uz pomoć sudija. Ovo je fkt sramota. Da i djecu sudije zakidaju. Ovo pišem kao neutralan. Nema veze što sam iz Bihaća. Ali zgadili ste mi se poštene. Sretno vama i nemojte zamjeriti
Pa danas u Bihaću djeca pobjedjivaju uz pomoć sudija. Ovo je fkt sramota. Da i djecu sudije zakidaju. Ovo pišem kao neutralan. Nema veze što sam iz Bihaća. Ali zgadili ste mi se poštene. Sretno vama i nemojte zamjeriti

Evo ako nam bude ovako kvalitetno odradjeno i usiveno, siveno nece mi biti zao marke nijedne...
???SilaNebeska96 je napisao/la:Zašto je Željo u svemu najbolji. Pa vi ljudi niste normalni. Volio sam Želju najviše u PL. Ali ovo me fkt razočaralo. SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO STE OSVOJILI,ALI FUJ.
Zar nije trebao biti i revanš na Grbavici. Ne kontam što bi vas neko krao ako već ima revanš. Jesu dosuđena dva penala, pojma nemam kakva, ali stvarno mi ne ide u glavu što bi neko krao. Nekako mi logičnije da ako su vas već htjeli pokrasti da vas pokradu u revanšu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Cemu se ti cudis, kao da prvi put gledas omladince nekog slabijeg tima protiv ovih kojim su seniori u vrhu, pa se i djecu tamo gura. Ovo ne kazem iz neke mrznje prema Zelji, najdrazi su mi BiH tim, al svjedocio sam masi utakmica u omladinskim kategorijama i znam sta pricam. Sta mislis zasto se svake 2-3 sezone omladinska liga rasformira i formira na drugi nacin? Formira se onako kako bi velikim pasalo, jedna Bosna Visoko-juniori je sezonu nakon osvajanja prvenstva drzave igrala drugu ligu, ljude se nije pustilo da brane naslov, vec su preformiranjem izbaceni u nizi rang, to ima samo kod nas da prvak ispada, al jbg, ide se na ruku velikim, znali su da bi ih ovi isti i iducu sezonu potukli do nogu i kako onda da nam nogomet napreduje kad se truje vec u omladinskim kategorijama.SilaNebeska96 je napisao/la:Zašto je Željo u svemu najbolji. Pa vi ljudi niste normalni. Volio sam Želju najviše u PL. Ali ovo me fkt razočaralo. SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO STE OSVOJILI,ALI FUJ.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
aleksandar_veliki je napisao/la:Da ponovimo gradivo, Bukvic nema profesionalni ugovor i realno, bilo bi samoubistvo, staviti ga na gol. Zasto? Zato sto postoji neka mogucnost, mada ja smatram da je minimalna, da se covjek razbrani, ima sezonu iz snova i onda lagano odleprsa za djabaka. Jbg, interes kluba prije svega
Zadnja izmjena: maknadi, dana/u 21 jun 2012, 08:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bit je u tome da potpisom ugovora sa Bukvićem moramo platiti fine pare Bosni i Olimpicu.Bolje te pare investirati u iskusnijeg i kvalitetnijeg golmana.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ako je istina za ovaj patrik imaju fini kolekcija.Prije svega mislim da bi se bas posvetili dobavljanju opreme za Želju imali bi kvalitetne dresove i usivene grbove,onda sigurno sve ovo u ponudi naseg Fan Shopa i igraci bi vjerovatno dobili opremu od glave do pete jer vidim da imaj od tena preko gaca do mont jakni.
svoj ti pos'o !
Izgleda da ce se Macron nositi do nove godine. Nisu se uspjeli dogovoriti sa dostavljacima dvijuh razlicitih kompanija. Za Patrik nemam pojma da je uopste u opciji. Barem tako moj "izvor" kaze.
Decko nemoj da se uzbudjujesSilaNebeska96 je napisao/la:Zašto je Željo u svemu najbolji. Pa vi ljudi niste normalni. Volio sam Želju najviše u PL. Ali ovo me fkt razočaralo. SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO STE OSVOJILI,ALI FUJ.
- SarajlijaTM
SilaNebeska96 je napisao/la:Zašto je Željo u svemu najbolji. Pa vi ljudi niste normalni. Volio sam Želju najviše u PL. Ali ovo me fkt razočaralo. SVAKA ČAST NA SVEMU ŠTO STE OSVOJILI,ALI FUJ.
Pa danas u Bihaću djeca pobjedjivaju uz pomoć sudija. Ovo je fkt sramota. Da i djecu sudije zakidaju. Ovo pišem kao![]()
![]()
neutralan. Nema veze što sam iz
![]()
![]()
Bihaća. Ali zgadili ste mi se poštene. Sretno vama i nemojte zamjeriti
Druze,nemoj se sekirati,sve ce to narod pozlatiti,i prvom timu nastimase haman 70 bodova i 70 golova,sta te to cudi
Vrhunski posao je napravio Amar sa Antolovićem.Jako dobar golman, jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u ovom dijelu Evrope i tehnikčki i eksplozivnost.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
England je napisao/la:Vrhunski posao je napravio Amar sa Antolovićem.Jako dobar golman, jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u ovom dijelu Evrope i tehnikčki i eksplozivnost.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajlijaTM
Djeluje dobar na ovom klipu,samo da ne bude ko lazo s klipa i uzivo
sjecam se da ga je zeljo resetao sa svih strana,branio je ko lud,al zajki nije mogao da odoli
bice valjda dostojna zamjena gusi,ako tome svemu dodamo zeljinu odbranu
sjecam se da ga je zeljo resetao sa svih strana,branio je ko lud,al zajki nije mogao da odoli
bice valjda dostojna zamjena gusi,ako tome svemu dodamo zeljinu odbranu
Fakat mi niste jasni. Jedni svršavaju na golmana koji jeste bio veiki talenat i perspektiva (a koji još nije ni došao), ali koji nije uopšte igrao u Legiji, a u borcu se i nije iskazao, a drugi na igrača koji dolazi iz ekipe koje se u zadnjem kolu spasila ispadanja i koji je dao dobar go na pripremamamma_hz je napisao/la:England je napisao/la:Vrhunski posao je napravio Amar sa Antolovićem.Jako dobar golman, jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u ovom dijelu Evrope i tehnikčki i eksplozivnost.![]()
e jbg sad...da je kvalitetan jeste,al sada neke epitetcine
mu pridavat..
De ba. Pogledajte te igrače u bar 10 takmičarskih tekmi, pa onda donosite sud.
antolovic ce vam biti pojacanje ko i stanceski haha
Ako Antolovic dodje,bolja mi je opcija u ovom trenutku od Bukvica.Guso bi po tome definitivno ostao samo trener golmana.Suskalo se o ovome dugo u nekim pricama,ali mislio sam da od toga nema nista kada su objavili da je Bukvic prvi golman,a i kada sam vidio Karica na prozivci.Ali eto,vjerovatno neki zaokret u pregovorima i moguce da ce ovaj golman doci.
Antolovic je visok golman,po fizickim kvalitetima lici na Gusu i mislim da jeste jako talentovan,bar izvjestaji iz hrvatske lige tako nagovjestavaju.Nije se bas snasao vani,pa ni u Borcu kada je bio posudjen igrac.Djelovao mi je kao da zna,ali nije mi mirisao na nekog ekstra golmana.Ipak iskusniji je od Bukvica i siguran sam,ako bi dosao,da ce doci da bude prva jedinica.Ostaje da vidimo kako ce se snaci kod nas,a vjerujem da relativno brzo moze uci kroz nase pripreme u jednu solidnu formu koja bi ga priblizila nastupima iz hrvatske lige,gdje je imao po mojim informacijama odlican rejting kao golman.
Antolovic je visok golman,po fizickim kvalitetima lici na Gusu i mislim da jeste jako talentovan,bar izvjestaji iz hrvatske lige tako nagovjestavaju.Nije se bas snasao vani,pa ni u Borcu kada je bio posudjen igrac.Djelovao mi je kao da zna,ali nije mi mirisao na nekog ekstra golmana.Ipak iskusniji je od Bukvica i siguran sam,ako bi dosao,da ce doci da bude prva jedinica.Ostaje da vidimo kako ce se snaci kod nas,a vjerujem da relativno brzo moze uci kroz nase pripreme u jednu solidnu formu koja bi ga priblizila nastupima iz hrvatske lige,gdje je imao po mojim informacijama odlican rejting kao golman.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
heheh da hoce biti tako al sa istim scenariom tj. dupla krunafredi je napisao/la:antolovic ce vam biti pojacanje ko i stanceski haha
Isto se pricalo kada je dolazio Adilovic, te krampa, te levat, te ovo te ono, pa sta bi ? Proigrao kad je dosao u Zelju, najbolji strijelac lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sto posto vrhunski golman, on već u devet završi sa treningom, disciplina i rad.Elegant je napisao/la:Isto se pricalo kada je dolazio Adilovic, te krampa, te levat, te ovo te ono, pa sta bi ? Proigrao kad je dosao u Zelju, najbolji strijelac lige.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
Stanceskog kad ste uzeli, Borac je osvojio prvenstvobob je napisao/la:heheh da hoce biti tako al sa istim scenariom tj. dupla krunafredi je napisao/la:antolovic ce vam biti pojacanje ko i stanceski haha
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Ferroviere1987, Hrasno15, Levin, Orvel, PointBlank, ubipara i 68 gostiju.