E taj Traore je sminka najveca sto je dosaobaresi#6 je napisao/la:status quo. nije još igrač milana trebali su se dogovoriti inter i milan ako se ne varama li ova povreda će izgleda zakomplikovati situaciju. ne znam da li mu ističe ugovor sa interom ove sezone? ako je tako onda će u milan džabe ili pod uslovom da inter baš spusti cijenu jbg kriza
polako to sve dolazi na svoje i dobiva konture. ne zaboravite i bakaye traorea
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
pa i nije baš tačno. ove sezone odigraoje 19 utakmica. ne znam je li bio povrijeđen i je li bio na raspolaganju čitavu sezonu. ove sezone postigao je 5 golova iz tih 19 utakmica što je odličan učinak za defanzivnog fudbalera u tvrdoj ligue 1. MoM 2x bio, 1 asistencija i 2 žuta, 82.9% tačnih paseva. fizički zemlja jak, u defanzivi u duelima ubi hljeb u protivničkom igraču. dobar je u skoku ali sa pasevima je loš i ne zna držati loptu. tehnički je loš igrač čak bih rekao puno lošiji od npr. ambrosinija barem ovo što sam ja vidio. ali realno nije on ni doveden da zamjeni pirla. vidjet ćemo ni ja nešto ne očekivam puno ali ko zna niko nije ni od nocerina očekivao mnogo pa je bio standardan na kraju sezone.
malo sam kopao u vezi muntarija i zaista mi nije jasno kakva je situacija. na posudbi je u milanu do kraja ove sezone a ta je posudba istekla. to je jedino zasad sigurno. šteta bi bilo da ga ne dovedu dobar je bio u ovo malo utakmica što je odigra.
znači već se popunjava lagano taj vezni red. tu je boateng, montolivo, nocerino, ambrosini, muntari??, constant, traore, urby i još par ovih mlađih co own ili na posudbama prije svega strasser. merkela više i neću da brojim jer nije više igrač milana
a šupka flaminija ne smatram više rossonerom. bit će u vezi još pojačanja sigurno samo se nadam što kvaltetnijih. fali tu pravi trequartista.
btw izgleda napušta nas još jedan velikan, clarence seedorf. znalo se to i prije a oficijelno se očekuje vijest kroz narednih 24h. vjerovanto press konferencija ili šta sl. botafogo najvjerovatnije nova destinacija mada i azija nije isključena.

ostat će poznat po tome što je k***o ronaldovu ženu i po onim fantastičnim utakmicama protiv samih velikana fudbala od reala, barcelone, manchestera, ajaxa itd itd. jedini igrač u univerzumu koji je 4x osvajao ligu prvaka ali sa 3 različita kluba. messi who? veliki humanista pored toga što je strašan fudbaler. GIGANT jednom riječju. GRANDE WILLY WONKA!!!
malo sam kopao u vezi muntarija i zaista mi nije jasno kakva je situacija. na posudbi je u milanu do kraja ove sezone a ta je posudba istekla. to je jedino zasad sigurno. šteta bi bilo da ga ne dovedu dobar je bio u ovo malo utakmica što je odigra.
znači već se popunjava lagano taj vezni red. tu je boateng, montolivo, nocerino, ambrosini, muntari??, constant, traore, urby i još par ovih mlađih co own ili na posudbama prije svega strasser. merkela više i neću da brojim jer nije više igrač milana
btw izgleda napušta nas još jedan velikan, clarence seedorf. znalo se to i prije a oficijelno se očekuje vijest kroz narednih 24h. vjerovanto press konferencija ili šta sl. botafogo najvjerovatnije nova destinacija mada i azija nije isključena.

ostat će poznat po tome što je k***o ronaldovu ženu i po onim fantastičnim utakmicama protiv samih velikana fudbala od reala, barcelone, manchestera, ajaxa itd itd. jedini igrač u univerzumu koji je 4x osvajao ligu prvaka ali sa 3 različita kluba. messi who? veliki humanista pored toga što je strašan fudbaler. GIGANT jednom riječju. GRANDE WILLY WONKA!!!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
baresi Muntariju je istekao ugovor s Interom i ovih dana je bio pred potpisom dvogodisnjeg ugovora sa Milanom ali da li ga je potpisao ne znam
Muntari's agent: "Milan and Muntari will continue together. Muntari will sign a 2-year contract with Milan."
Muntari's agent: "Milan and Muntari will continue together. Muntari will sign a 2-year contract with Milan."
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlPrincipe
- Kontakt:
SEEDORF
HVALA TI ZA SVE MAJSTORE ! PROFESOR
Spominje se odlazak Cassana i Robinha a dolazak Teveza i Pazzinija
daaaaaaaaaaaaaaj bože
Galliani : "Acerbi ima prostora za razvijanje. Flaminiju je vrijeme isteklo (
). Constant dolazi na mjesto Muntarija."
Acerbi : " Milan je moj san, nadam se da ću dugo vremena ovdje ostati.Jedva čekam igrati sa T.Silvom
"

Spominje se odlazak Cassana i Robinha a dolazak Teveza i Pazzinija
Galliani : "Acerbi ima prostora za razvijanje. Flaminiju je vrijeme isteklo (
Acerbi : " Milan je moj san, nadam se da ću dugo vremena ovdje ostati.Jedva čekam igrati sa T.Silvom

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa bolje uz Robinha dati jos 10m za Teveza .. nego dati Cassana ,a dovesti Pazzinija
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
mislim da cassano neće nigdje. ne kontam otkuda kruže glasine o tome? možda nakon one izjave u vezi odlaska silve u psg koji se nije desio?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ja sam samo vidio da je to spomenuo IlPrincipe , a sad koji su to mediji spominjali ili jesu li ikako spominjali , ne znam .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma čitam na milannews.it skoro svaki dan njegov menadžer ponavlja da se ne zna hoće li Cassano ostati u Milanu. Navodno je i Galliani izjavio da je njegov ostanak pod upitkom.
Ja bi bio zadovoljan kad bi otišli Cassano i Robinho a došao samo Tevez.
Ne zaboravite da će Urby igrati lijevog beka
GRAZIE WILLY WONKA !
[youtube][/youtube]
Ja bi bio zadovoljan kad bi otišli Cassano i Robinho a došao samo Tevez.
Ne zaboravite da će Urby igrati lijevog beka
GRAZIE WILLY WONKA !
[youtube][/youtube]
Galliani: - robinho ostaje
- didac vila ce igrati lijevog beka
- doci ce jos jedan vezni koji ce igrati zadnjeg a montalivo ce na desnog veznog
- doci ce jos jedan vezni koji ce igrati zadnjeg a montalivo ce na desnog veznog
10 godina, 432 utakmice, 62 gola i mnoštvo trofeja od kojih se izdvaja najviše 2 lige prvaka. grazie di cuore, professore!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
nesta13 je napisao/la:Galliani: - robinho ostaje
Da,da ovo mi se svidjelo, desno Montolivo lijevo Nocerino i taj neko ispred odbrane
-RIVALDO-
Vjerovatno Strootman ili Witsel na zadnjeg veznogsenad_flamin je napisao/la:nesta13 je napisao/la:Galliani: - robinho ostaje
Da,da ovo mi se svidjelo, desno Montolivo lijevo Nocerino i taj neko ispred odbrane
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- rastafarian
- Kontakt:
Zlatan Ibrahimović postaje novi vlasnik Milanovog dresa sa brojem deset pošto ga Clarence Seedorf odlaskom iz kluba ostavlja Ibri u "amanet" .
"Nikada nisam tražio da meni bude dodijeljen dres sa brojem deset, naslijedio sam ga od Ruija Coste. Ipak, razgovarao sam sa Ibrom i rekao mu da bi mi bilo drago da bude proslijeđen njemu" rekao je Sedorf. (ET)
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Ono ljeto kad je otisao iz Intera dobio je broj 10, mjesec dana kasnije preselio je u Barcu 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- rastafarian
- Kontakt:
Ne prizivaj đavola

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- senad_flamin
- Kontakt:
Ne igra Witsel na toj poziciji .meho-medo je napisao/la:Vjerovatno Strootman ili Witsel na zadnjeg veznogsenad_flamin je napisao/la:nesta13 je napisao/la:Galliani: - robinho ostaje
-RIVALDO-
Jeste jeste,sjecam se da je cak i bio na prezentaciji dresa za tu sezonu sa 10 kom,i onda je vrlo brzo otisao,doduse Inter je dobio premoćan deal za njega da se razumijemo,al valjda nece od nas otići sad....Puma je napisao/la:Ono ljeto kad je otisao iz Intera dobio je broj 10, mjesec dana kasnije preselio je u Barcu
Upravo tako,to nije Witsel-ova pozicija..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- IlPrincipe
- Kontakt:
Upravo čitam spominju se Lassana Diarra i Nuri Sahin za tu poziciju ..senad_flamin je napisao/la:nesta13 je napisao/la:Galliani: - robinho ostaje
Jesmol doveli koga besplatno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.