Boateng_27 je napisao/la:Zabac je napisao/la:fkt ne kontam poentu ovog klipa sto ste postavili.Ibrahimovic je naredao 3 lika i gurnuo loptu u nazad, a u isto vrijeme ima lika na lijevom krilu potpuno samog.Ibra je veliki majstor ali ovjek koji usporava igru svakog ozbiljnijeg kluba.
Showmeni su davno ispali iz mode ,atraktivni jesu ali produktivni vise manje i nisu

A ja fkt tebe ne kontam. On je lud čovjek i sigurno mu je onaj crnac kojeg je zadnjeg 'okrenuo' nešto uradio, a Ibra to nemoze da trpi i vratio se i počeo se sa njim 'koškati' ... U tom trenutku je Milan vodio 2:1 a ostalo je još 5 minuta do kraja tako da mu se nije žurilo nigdje niti je imao potrebu ikome dodavati, samo je htio pokazati sta zna i umije ... Ako kažeš da usporava igru kluba, de mi onda objasni kako je on faktički sam osvojio Scudetto s Milanom ??? ako on usporava igru, onda u Italiji svi klubovi nisu spori nego hodaju faktički naspram nas ... ovdje je čovjek samo htio pokazati kako on umije 'okrenuti' par igrača na atraktivan način što rijetko koji napadač njegove visine i građe može

po vidjenom crnac mu nije nista uradio, nego je Ibra pokusao njega izofirati i tako zajebo napad.
Kakve veze ima sto je Milan vodio i sto je ostalo jos 5 minuta ? Ako tim vodi moze prednost povecati i toga si svjestan

Cim on sam zeli pokazati sta zna i umije znaci da je igrac veliki narcis.
Ibra drsaticno usporava igru i samog MIlana a o Barceloni necu ni da govorim.
U Italiji je mnogo lakse igrati na taj nacin jer je liga dosta staticna.
Niko nije rekao da on ne bi bio dobar u Engleskoj recimo.Ali zasigurno ne bi bio toliko dobar kao sto je u Italiji.
Ibra je fantastican igrac koji mnogo zna i umije,rodjen za Italije jer on prakticno trcati ne mora i vracati se.
Opet ti ponavljam da me krivo ne shvatis.Ibra je fenomenalan igrac !!!
Stranger in the night. SIDA in the morning!