VELEZDOGROBA je napisao/la:ti mostaracvelezovac uvijek kontru neku udaras????
jesi li ti slucajno pricao s obadom????
otvoreno te to pitam iskreno odgovori??
ja jesam sinoc i aca mi je rekao da je on voljan da uzme kadete veleza i da se vrati u velez odmah sad na ljeto.
jer u lokomotivi sto radi nema feninga primanja a u velezu bi imao nesto .
toliko..
i molim te nemoj kontre neke udarat neke zakljucke kad je javna tajna da ga tanovic ne zeli u velezu bas kao DURAKOVICA koji je neki dan isao u klub po neki papit i to mu gabriela otvoreno rekla
toliko
provjeri sve pa se javi
Brato, nemoj da se ljutis - nema potrebe. Meni bi draze bilo vidit Obada na Velezovoj klupi nego velikoj vecini ovdje. Meni je Obad drag. Ja bi licno volio i nadam se da ce Obad nekad od sad pa za 5 godina biti trener Rodjenih.
Ali trebas i ti svatit da ja tebe ne znam, kao ni veliku vecinu ljudi ovdje i svak moze uzet nik "velezdogroba" i pisati da je sinoc prico s Obadom i da mu je Obad reko koliko feninga ima ili nema u Lokomotivi. Mogu i ja tebi reci da sam ja sinoc sjedio sa Zinedinom Zidaneom i da mi je reko Zinedin da hoce u Velez ali mu Tana ne da.

Kontas?
Znaci, prvo je problem da ja skontam mogu li vjerovat nekome na internetu - a svi znamo da je 50% prica ne netu tacno a 50% netacno. A onda i sve da si ti 1000% u pravu i da je Obad reko da bi volio trenirat Juniore Veleza, postavlja se pitanje da li je moguce da su ljudi u Velezu mozda pomislili "pa Obad je u Lokosima, sto ce trazit da ide kad je tamo prvi trener a ovdje bi bio 3ci", pa ga nisu zvali mozda jer su mislili da ga nema smisla ni zvat. A evo recimo i da nisu mislili tako - sta ako se nisu sjetili ni da ga zovnu? Sta ako su rekli - covjek ima posao, radi - ima li neko ko trazi da radi ovo? A evo haj recimo i da su se sjetili Obada, mozda ima neki razlog zasto Zaim a ne Obad sada. A haj i sve da je i doslo do toga da se prica hoce li Obad ili Zaim ili bilo ko drugi - ko zna koji je razlog zasto ne Obad sada? Ko zna jeli Tana razlog sto nije Obad pozvan ili je razlog neka druga osoba ili je razlog neki stvarni i razumni razlog kojeg mi mozda i ne znamo. Kontas? Puno je tu spekulacija i nepoznanica - ali u nekih ljudi ovdje je uvijek isti rezultat - kriminal, lopov, ovo ono... vazda prvo pomisle najgore bez da i razmisljaju jeli stvarno tako.
Znaci ja i ne govorim ni vako ni nako - samo govorim da raja ulijece naglo i srlja bez razmisljanja. Takvi ispadi dovode do nezadovoljstva i nestabilnosti - a nama treba upravo suprotno + strpljenja kojeg nemamo nikako.
A za Durakovica - nemoj molim te vise. Sto? Da mu on i brat i babo mlate ljude po Velezu, po gradu, po tribini? De stvarno - hvala neka ga, da je Ronaldo. A ruku na srce - nije Ronaldo. Haj da ja tebe pitam posteno - da si ti direktor evo recimo Izvidjaca - i zamisli da sam ja clan izvidjaca i da ja imam tendenciju da se svadjam i bijem i ako sam zivcan i non stop sam u sukobu s nekim i ako ljudi strecaju od mene hocu li ih kehnut ili necu i ako mi babo i buraz redovno mlate ljude po Mostaru - bi li ti mene izbacio iz Izvidjaca?
Ako je odgovor da nebi - onda nebi trebo bit direktor te organizacije.