Zamal' Stefana da pogodiElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Zamal' Stefana da pogodiElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pročitaj još jednom moj post pa mi repliciraj, napisao sam ako se ne poprave da im je noga, ccc...Španija koja je igrala protiv 'rvata i Italijana će protiv ovakvog Portugala sigurno ispasti, Irsku kao najslabiju ekipu na prvenstvu ne računam.messilla je napisao/la:Ma daj ba nemoj se zajebavati, ta je izjava u rangu one : "Italija ce zgazit Englesku".GaziHusrevbeg je napisao/la:Ukoliko Španci naglo ne podignu svoju formu i ne poprave igru, njima je sigurno noga u 1/2 finalu od ovog Portugala.
Mislis da Spanci mogu ponoviti onakvu igru kao protiv Hrvatske ?
I u koliko uopste prodju do polufinala.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ukoliko Španci naglo ne podignu svoju formu i ne poprave igru, njima je sigurno noga u 1/2 finalu od ovog Portugala.
D10S je napisao/la:Nogometni Apolon sjajnim golom vodi svoju reprezentaciju do trofeja. Bravo Ronaldo!
aj sta rece frajerTitova-Juga je napisao/la:Mnogo hiv-pozitivaca na forumu, ograđujem se od istih
Edin TM87 je napisao/la:aj sta rece frajerTitova-Juga je napisao/la:Mnogo hiv-pozitivaca na forumu, ograđujem se od istih
zar je moguce rec nesto vako glupo, inspiracija na nivou
nadam se da je bilo zanimljivo sta mu je ronaldo uradio pred kraj meca.pao na guzicu salasieCartman je napisao/la:Ovaj Gebre Selassie me je impresionirao u ovom prvenstvu, bice zanimljivo gledat njega protiv Ronalda. To mu je najveci test, i ako dobro to odradi, mogao bi se prodat u dobar klub. Iako u svakom slucaju mislim da ce ga barem neki ruski klub kupit.
Inace mislim da ce Portugal pobjedit bez vecih problema. Ubica je se probudio.
raul-zakon je napisao/la:Stvarno @Titova juga, komentar ti baš nije na mjestu.![]()
Isto kao što navijačima Sarajeva, recimo, nije na mjestu da A.Osima zovu "vodena glava" a ne znaju da je nekome život upropašten baš zbog te bolesti.
Ne razmišljate.
Zasto, zar nije dozvoljen pristup gej populaciji na ovom forumu?calcio je napisao/la: Cu nogometni Apolon... jesi li zaljubljen u njega?![]()
* Apolon (por. Cristiano Ronaldo) u grčkoj mitologiji bog je muške ljepote
ti si ludTitova-Juga je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:aj sta rece frajerTitova-Juga je napisao/la:Mnogo hiv-pozitivaca na forumu, ograđujem se od istih
zar je moguce rec nesto vako glupo, inspiracija na nivou
Inspiracija nepotrebna.... Ja mogu simpatizirati nekog igraca, ali ovoliko svrsavati kao pojedini ( a vjerovatno se i sam ukljuces u to) je stvarno van svake granicefrajeru
D10S je napisao/la:Salim se, da opet ovaj iznad ne bi shvatio bukvalno moje rijeci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.