Vidi se da ne poznajes forumase kad tako mozes grohnutiCentre forward je napisao/la:Vidi se da ne volis Bayern nikako, da ne kazem da ga antipatisesharishp je napisao/la:Ok ako im se isplati da onakvim ''poslovanjem'' dobiju nadimak ''vice''.Onda u redu.Saurman je napisao/la:Džeko nije u poziciji da traži 7 mil ako misle da su u Bayernu budale kao u Cityu grdno se vara.,al na stranu to.BvB je uzela titule zadnje dvije godine, al' u jednu ruku mi je i drago
,jer je Bundeska dobila na kvaliteti, samo se nadam da ce Žuće u Evropi osjetlat obraz,ha ja
.Da ne idemo u OT,Džekson je sad negdje sa onom Silajdzickom vjerovatno i boli ga svasta nesta dok se mi razbacujemo njegovim milionima al za vise od 5.5 nece doc i tackica
,ako ste dobronamjerni i blize Tuzli zovem vas na jedan Tuzlak,pivnicu nam otvaraju posle 20 god,a ako niste ljubitelji istog imamo mi i ostalo, domace samo of kors
Od Bayerna jedino sto ne podnosim je onaj kobasicar na celu kluba a taj klub mi je vec odavno drag(cirka dvadesetak i vise godina)
Kobasicar i jeste taj koji od Baye pravi Kir Janju ili veliku skrticu.Zato godinama ostaju nedoreceni u uspjesima iako imaju uslove za to.