FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2012, 03:56

Nova odbrana Barcelone za sljedecu sezonu? Puyol i Vermaelen zajedno na Ibizi ..

Inace se jos spominje i Subotic :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 22 jun 2012, 10:14

8-)

slika

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 22 jun 2012, 17:32

Malo spekulacija :

U rubrici dolasci kako stvari stoje sve je izvjesniji dolazak Albe iz Valensije za cifru od 11,8 miliona. Bale je nerealna opcija i njegov dolazak je nemoguce ocekivati. Takodjer se spominje da je Barcelona spremna iskesirati i 25 miliona za Martineza ( koji je pokupio simpatije vecine igraca Barce u reprezentaciji ). Sa ova 2 igraca Barcelona bi nastavila politiku 2 + 2 ( inace politika uvedena dolaskom Rossela ) gdje svake godine na pocetku sezone 2 igraca se dovedu i sa dvojicom promovisanih igraca u toku sezone se potpisu novi ugovori. Ta dvojica promovisanih trebali bi biti : Montoya i Cuenca. Inace postoji opcija i dovodjenja Bosingve kao alternative na lijevom bocnom samim tim sto je ovaj igrac slobodan postoji velika vjerovatnoca za takvo nesto.

Sto se tice rubrike odlasci : Milan i juventus se spominju kao moguci kupci Adriana. Takodjer sto se tice Milana voljeli bi vidjeti i Keitu. Pored ova dva igraca najblizi odlasku iz Barcelone je i Tello a zainteresovanih klubova je mnogo ( Roma, Liverpool , Atletico Madrid ).
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jun 2012, 17:39

slika

Još jedna ubrzo stiže u ovu kolekciju najboljeg igrača na svijetu.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 jun 2012, 17:42

Da ga Pepe hoce slomit u Superkupu pa da to definitivno bude kraj tvojih nadanja za njegovu posranu loptu od zlata.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 22 jun 2012, 17:44

Tuzla950 je napisao/la:8-)

slika
Was, is, and will be!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jun 2012, 17:47

slika

Gdje će mu stat' četvrta, to je pitanje...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2012, 17:54

MrHc je napisao/la:Malo spekulacija :

U rubrici dolasci kako stvari stoje sve je izvjesniji dolazak Albe iz Valensije za cifru od 11,8 miliona. Bale je nerealna opcija i njegov dolazak je nemoguce ocekivati. Takodjer se spominje da je Barcelona spremna iskesirati i 25 miliona za Martineza ( koji je pokupio simpatije vecine igraca Barce u reprezentaciji ). Sa ova 2 igraca Barcelona bi nastavila politiku 2 + 2 ( inace politika uvedena dolaskom Rossela ) gdje svake godine na pocetku sezone 2 igraca se dovedu i sa dvojicom promovisanih igraca u toku sezone se potpisu novi ugovori. Ta dvojica promovisanih trebali bi biti : Montoya i Cuenca. Inace postoji opcija i dovodjenja Bosingve kao alternative na lijevom bocnom samim tim sto je ovaj igrac slobodan postoji velika vjerovatnoca za takvo nesto.

Sto se tice rubrike odlasci : Milan i juventus se spominju kao moguci kupci Adriana. Takodjer sto se tice Milana voljeli bi vidjeti i Keitu. Pored ova dva igraca najblizi odlasku iz Barcelone je i Tello a zainteresovanih klubova je mnogo ( Roma, Liverpool , Atletico Madrid ).

Volio bi Martineza vidjeti u Barsi.
Ne bi volio da odu Adriano i Keita.
Volio bi da se Tello proda ..

P.S. zar neko uopste moze zamijeniti Adriana ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 22 jun 2012, 18:02

Neda Athletic Javija Martineza. Meni je on strastvena zelja kada su u pitanju dolasci (u Madrid) i ispitivao sam te mogucnosti da dodje u Madrid i one su skoro minimalne, identicni uslovi i za Barcu vrijede. Prvo, oni ga ne daju ispod 40 miliona, dakle, to mu je otkupna klauzula, a kada bi nju platio, ukupan trosak transfera iznosio bi vrtoglavih 55 miliona eura, ne znam kako. Ispod 40 ga oni ne daju.
Dalje, ovo nije vrijeme Zubizarrete, Salinasa, Alexanka, Bakera i ostalih. I Real i Athletic ce radije danas prodati svoje igrace u Englesku nego Barci i Madridu. Javi ne zeli u Barcu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jun 2012, 18:11

Slazem se.
Onda ce vjerovatno u Bayern.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 jun 2012, 18:14

mandraX je napisao/la:slika

Gdje će mu stat' četvrta, to je pitanje...
Morat će fotograf da se izmakne par metara ne bi li sve "loptice" uhvatio u jednom kadru :lol:

Nego, 'bo Javija , ja bih više volio Silvu.
U timu već ima jedan takav tip igrača (naravno, mislim na Mašćerana :D), a kud ćeš ga gore (na zadnjeg veznog) kad ima Sergio :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 22 jun 2012, 18:24

Dosta se spominje o mogućnostima u odbrani, a ja mislim da bi mogli dovesti za solidnu cijenu Aggera. Po meni odličan štoper, ima visinu koja je potrebna i mislim da bi se lijepo uklopio. Ovo Martinezu i Silvi cijene prenapuhane. Možda iskoristiti i Keitu i Tella, jer piše se da L'pool zainteresovan za ovog dvojca ;) ;)
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 22 jun 2012, 18:28

hule_barca je napisao/la:Dosta se spominje o mogućnostima u odbrani, a ja mislim da bi mogli dovesti za solidnu cijenu Aggera. Po meni odličan štoper, ima visinu koja je potrebna i mislim da bi se lijepo uklopio. Ovo Martinezu i Silvi cijene prenapuhane. Možda iskoristiti i Keitu i Tella, jer piše se da L'pool zainteresovan za ovog dvojca ;) ;)
Ja bih prije Vermaelena.
Ali kontam nešto, 183 cm , malo brate :D. To bi nam još više umanjilo ionako malu prosječnu visinu :lol: .
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 22 jun 2012, 18:37

messilla je napisao/la: Ja bih prije Vermaelena.
Ali kontam nešto, 183 cm , malo brate :D. To bi nam još više umanjilo ionako malu prosječnu visinu :lol: .
Haha, ma necemo vise Arsenalovih igraca, rasuli smo im ekipu :D, ma 'ajd i Puyol je 178 cm, pa ima odraz k'o tarzan. Agger 191 cm, Pique 192 cm :D
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 jun 2012, 21:34

Jedino bi Silva bio sigurna investicija u odbrani, sve ostalo je rizik.

Athletic pare koje trazi za Martineza (tacnije, koje se spominju) moze dobiti od Citya, PSG-a i jos ponekih levata. 40 miliona za defanzivca nikad niko nije platio, mada ja vjerujem da bi oni njega pustili za znatno manje novca. Svejedno, nepotreban igrac. Imamo Jefecita koji pet puta bolje igra na poziciji stopera od njega i Busija zbog kojeg je najbolji DMF na svijetu morao potraziti drugu sredinu.

Nadam se da ce pokusati sa nekim jeftinijim, mladim stoperom. Mozda nam se posreci kao i sa Shakirinim :mrgreen:

Znaci Mascherano je siguran u odbrani. Trazi se neko kao zamjena za kapitena koji bi (ne daj Bože) mogao biti prisiljen igrati po bekovima u slucaju povrede Alvesa. Ne bi bilo nimalo ugodno naci se u situaciji da se moras osloniti na nepouzdanog Piquea, za kojeg se nadam da ce se malo dozvati, ali Bgm tesko.
Don't hate what you don't understand.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 22 jun 2012, 23:40

M4kaveli - reci mi da se salis za Adriana ? MOLIM TE reci mi da se salis -.-'

D10S - nisam znao da imamo imamo i vidovitih na ovom forumu (Y) i licnih prijatelja sa Javi Martinezom ... et' pozdravi ga kada se culi opet. I sljedeci put procitaj moj post gdje pise da se SPOMINJE dolazak Martineza a ne pise da je DOSAO.

I cisto da se zna Villu su htjeli svi engleski , italijanski i Real pa je dosao u Barcu. Fabregas se nakon toliko sezona vratio. Sanchez je postavio ultimatum klubu za prelazak u Barcelonu. Mascherano je platio od svoje plate dio ugovora sa liverpoolom da bi presao u Barcelonu itd itd .... Dakle ako Xavi - Pedro - Iniesta - Pique i kompanija reknu Rosselu da ga dovede ON CE DOCI budi siguran u to ;) a za 40 miliona nema sanse .... to ce rossel spustiti na 25 i dodati nekih bonusa i to je to. A jos nesto da ga Real toliko zeli oni bi ga doveli .... kao sto su Ronalda , Kaku i ostalu kompaniju doveli kada nisu pitali za cijenu. Tako da se ne pita Bilbao ni engleski klubovi ni PSG ni niko .... Samo Barcelona i Real 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jun 2012, 01:24

Naravno da se ne salim.
Adriano je trenutno medju top5 najboljih bekova na svijetu !

Jedino je los u defanzivi ..

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 23 jun 2012, 02:16

Titule osvojene prije 25. rođendana:

slika

8-)
Don't hate what you don't understand.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 jun 2012, 10:33

M4kaveli je napisao/la:Naravno da se ne salim.
Adriano je trenutno medju top5 najboljih bekova na svijetu !

Jedino je los u defanzivi ..
Pa kako moze biti medju top 5 bekova kad je los u defanzivi??

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 jun 2012, 14:19

Adriano je prosječan igrač, Alba je za njeg' Arbeloa. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.