Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Odličan je igrač Ramirez, ja bih volio da dođe! 

Necemo pretjerivat sad.youngredcomps je napisao/la:i sa ovakvim igracima ne bi izgubio od barcelone.tito v. je covjek koji pravi raspad sistema u barceloni,mjenja potpuno stil igre u odnosu na onaj od pepa.(pogledaj mu spisak igraca koje prati)M4kaveli je napisao/la:Jest prop'o ovaj Liverpool.
Pa nece vise niko u njega ..
Nevjerovatno sta se desi od onakvog kluba.
Takav Liverpool bi Valensija rasturila ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ovakav Liverpool je Valensiju dobi 3-0 kako ja znam.M4kaveli je napisao/la:Necemo pretjerivat sad.youngredcomps je napisao/la:i sa ovakvim igracima ne bi izgubio od barcelone.tito v. je covjek koji pravi raspad sistema u barceloni,mjenja potpuno stil igre u odnosu na onaj od pepa.(pogledaj mu spisak igraca koje prati)M4kaveli je napisao/la:Jest prop'o ovaj Liverpool.
Pa nece vise niko u njega ..
Nevjerovatno sta se desi od onakvog kluba.
Takav Liverpool bi Valensija rasturila ..
Napokon smo prvaci i NBA.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
artemis77 je napisao/la:De mi definiraj šta bi značilo kiks igrač i zašto bi Liverpool prodao svog najboljeg igrača u zadnje dvije godine ?hanniz je napisao/la:Zaočekivat je da će Sigurdsson i Borini biti prva pojačanja Liverpoola. Za Sigurdssona ne trebam trošiti riječi, svi znamo da je kvalitetan igrač, a sa Boriniem nisam upoznat, spominje se cifra od 10m, za koliko bi mogao preći u Liverpool. Radio je sa Rodgersom i u Chelseau i u Swanseu.
Ne bi bilo loše Škrtela uvaliti Anzhiu ili Cityu za 20-25m, naravno, ukoliko su ovi spremni platiti toliko za njega. Nekako mi se čini Škrtel kao kiks igrač, daleko od toga da je riječ o lošem igraču, ali novac je novac.![]()
Znači od Diamea ništa, potpisao je za West Ham. Afellay je rekao da nema namjeru da napušta Barcu ove sezone. Dakle, njih možemo zaboraviti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Toliko o njemu. Možemo i bez njega, rijetki su Agger,Lucas,Gerrard...
Najviše što me nervira kod Skrtela jesu bespotrebni faulovi oko šesnaesterca, a inače takođe mi se ne sviđa, kada oduzme loptu, odmah je izbije u aut.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Paraglajder
- Kontakt:
Pametnije bi mu bilo da vježba kako da ne pogodi stativu svaki put, *ebo mu majami ženu.Henderson je napisao/la:Napokon smo prvaci i NBA.![]()
YNWA
Ja ne bih volio da Skrtel napusti ekipu. Konačno se ustalio sa Aggerom u startnih XI i bili su jedna od rijetkih pozitivnih tački protekle sezone. Ipak, 20 + miliona za njega je veliki novac. Ako uzmemo u obzir da vlasnici iako je posljednji no limit prelazni rok neće mnogo novca dati za pojačanja onda bi se prodajom Skrtela mogla namaći fina lova. Možda na novog stopera, a možda bi se dala šansa Coatesu (što bih više volio). Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Ovo bi mogla biti šansa za Coatesa ukoliko Skrtel ode, ali ja se ipak nadam da neće.
FK Pjetlovi
Coates je štoper iste vrste kao i Škrtel, treba mu samo iskustva, uz dovoljno zalaganje i rad na predstojećim pripremama može lagano zauzeti mjesto u prvoj postavi.
Ja sam za prodaju Škrtela ukoliko dođe ponuda od 20+ miliona, zašto da ne? Istina, bio je naš najbolji igrač prošle sezone, ali, ali... Pare su pare.
Dovesti nekog štopera po Brendanovom ukusu, ako je uopće potrebno jer ih imamo dosta. Možda ne bi loša ideja bila da se Wisdom gurne u vatru, kvalitetan igrač koji može igrati i na bekovima, sigurno naš novi Carra.
Ja sam za prodaju Škrtela ukoliko dođe ponuda od 20+ miliona, zašto da ne? Istina, bio je naš najbolji igrač prošle sezone, ali, ali... Pare su pare.
Dovesti nekog štopera po Brendanovom ukusu, ako je uopće potrebno jer ih imamo dosta. Možda ne bi loša ideja bila da se Wisdom gurne u vatru, kvalitetan igrač koji može igrati i na bekovima, sigurno naš novi Carra.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
zato sto bi to bio katastrofalan potez, i jos jedan korak nazad, sa Aggerom i Skrtelom obavezno se trebaju produziti ugovori, jer su strasan tandem, pred obojicom su najbolje godine, i igrace njihove klase moramo zadrzati u Liverpoolu bez obzira kakve ponude dobijemo za njih...u zadnje vrijeme smo previse bitnih igraca prodali, i zbog toga smo sad tu gdje jesmo...Carlo je napisao/la:Coates je štoper iste vrste kao i Škrtel, treba mu samo iskustva, uz dovoljno zalaganje i rad na predstojećim pripremama može lagano zauzeti mjesto u prvoj postavi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Poslije Citya najbolji stoperski duo se ne smije razbijati! 

Još 29 dana do prve utakmice Liverpoola pod palicom Rodgersa.
Mislim, igramo mi i sad na EURU, ali je Roy trener. 

ima i ta, ali šta ja znam... vidjećemo kako će se situacija odvijati.YNWA je napisao/la:zato sto bi to bio katastrofalan potez, i jos jedan korak nazad, sa Aggerom i Skrtelom obavezno se trebaju produziti ugovori, jer su strasan tandem, pred obojicom su najbolje godine, i igrace njihove klase moramo zadrzati u Liverpoolu bez obzira kakve ponude dobijemo za njih...u zadnje vrijeme smo previse bitnih igraca prodali, i zbog toga smo sad tu gdje jesmo...Carlo je napisao/la:Coates je štoper iste vrste kao i Škrtel, treba mu samo iskustva, uz dovoljno zalaganje i rad na predstojećim pripremama može lagano zauzeti mjesto u prvoj postavi.
kažu da roma neće aktivirati klauzulu za kupovinu borinija. LFC, milan i psg bi trebali poslati ponude.
Izgleda da se ovo sa Borinijem fkt zakuhava. Malo je to kod Italijana zayebano ali uglavnom, jedan od dva kluba (Roma i Parma) ga večeras do 7 sati mora otkupiti, a onda ga mogu čak i prodati, ili će igrač ići na 'blind auction', a to bi bilo sljedeće: oba kluba šalju određene ponude bez da znaju kolika je protivnička i onaj klub koji ima višu je njegov klub.
Neka me ispravi neko ako sam pogriješio u nečemu.
Brendan najbolje zna šta mu treba. Ako je više od 12m eura, ne bih ga uzeo. Iako smo već navikli na današnje stanje, za relativno nedokazanog ITALIJANA (Premierliga
), ovo bi bilo previše.

Brendan najbolje zna šta mu treba. Ako je više od 12m eura, ne bih ga uzeo. Iako smo već navikli na današnje stanje, za relativno nedokazanog ITALIJANA (Premierliga

Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.
Ian Dennis @Iandennisbbc
England training today. Ray Lewington stressing for players to "relax on the ball". Very vocal in his praise for Andy Carroll
lewington je trener u engleskoj reprezentaciji.Phil McNulty @philmcnulty
And lots of praise for Andy Carroll from Ray Lewington for his work in England's training session.
Cujem da Liverpool hoce ono TELE iz Barse.
Sretno mu bilo .. samo sto dalje od Campa ..
Sretno mu bilo .. samo sto dalje od Campa ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ovo je zakon.

John Fogarty @JohnFogartyIrl
Hearing #LFC have made inquiries about Porto's James Rodriguez. Talk of a £23m bid.

Hearing #LFC have made inquiries about Porto's James Rodriguez. Talk of a £23m bid.
Đeste ljudovi, da švrljem šta red je. Vidim priča se o nekim pojačanjima
Drago mi je da su to ugalvnom mladi momci (pa makar bile i špekulacije) Ospem se kad vidim da se povezujemo sa nekim ko ima 29 ili 30 godina.
Sad opet nisam nešto oduševljen sa igračima sa kojim se povezujemo ali i ne trebamo očekivati nešto veliko. Za to ćemo se morati strpiti nadam se još malo, do sljedećeg ljeta.

Što se tiče ovog Borinija ( Boranija
barem znamo kako ćemo ga zvat ako ispadne neki levat ) nisam baš upoznat sa njegovim fudbalskim znanjem, al nekako mi ovaj Rodžers izgleda kao jako perspektivan trener i kao da zna šta radi i šta hoće, nakon dugo vremena konačno vjerujem da jedan Liverpoolov menadžer radi prave stvari za taj klub. Tako da bi volio vidjeti mladog italijana u Liverpoolu.

E ovaj mali Tello, on možda jeste talenat, i dobar fudbaler, perspektivan, pun potencijala al mislim kolko bi ga volio vidjeti u našem dresu tolko i ne bi, ne može on meda u Engleskoj ba i tu se priča završava. Da ostane invalid za čitav život ako na njega naleti neki međed iz odbrane Citya, Chelseaja itd...

Sigurdsson ( Glyfi Glyfi, dobre pjesmice bi se mogle pravit
) fakat ne znam sta da kazem o ovom igraču, ko što neko reko i Adam je dobro izgledo na Youtubeu
Al opet sve dok je mlad može se nešto očekivat od njega. Ima dobar šut sa distance što mi se sviđa jako jer odavno nismo imali nekoga (na duže staze) ko često zabija iz takvih pozicija.
Ove ostale špekulacije neću komentarisat jer od toga vjerovatno nema nista

Sad opet nisam nešto oduševljen sa igračima sa kojim se povezujemo ali i ne trebamo očekivati nešto veliko. Za to ćemo se morati strpiti nadam se još malo, do sljedećeg ljeta.

Što se tiče ovog Borinija ( Boranija

E ovaj mali Tello, on možda jeste talenat, i dobar fudbaler, perspektivan, pun potencijala al mislim kolko bi ga volio vidjeti u našem dresu tolko i ne bi, ne može on meda u Engleskoj ba i tu se priča završava. Da ostane invalid za čitav život ako na njega naleti neki međed iz odbrane Citya, Chelseaja itd...

Sigurdsson ( Glyfi Glyfi, dobre pjesmice bi se mogle pravit

Ove ostale špekulacije neću komentarisat jer od toga vjerovatno nema nista

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Koliko ti je pouzdan taj izvor ?? Kad bi doveli Rodrigueza to bi bilo fantasticno.Fenomenalan igrac.Henderson je napisao/la:Ovo je zakon.![]()

Ovaj nama treba, Hypia bi tu mogao biti od koristi.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- youngredcomps
- Kontakt:
fantastican igrac.pokazao je dA zna igrati jos dok je igrao za mainz.al i za njega treba dati 20 mil.a ovi nasi to ne dajuVELA je napisao/la:
Ovaj nama treba, Hypia bi tu mogao biti od koristi.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.