U 18h, trebao bi biti.travnicanin je napisao/la:u koliko je danas utakmica i hoće li biti text prenos?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
travnicanin
- Kontakt:
ok hvalaVanBasten je napisao/la:U 18h, trebao bi biti.travnicanin je napisao/la:u koliko je danas utakmica i hoće li biti text prenos?
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=541" onclick="window.open(this.href);return false; tu bi trebao biti prenos textualni
Sarajevo ljubavi moja!
Ivan Sesar: Gujić će biti veliko pojačanje za Sarajevo
Nogometaši FK Sarajevo nalaze se već nekoliko dana na pripremama u Sloveniji. U prvom prijateljskom meču protiv Maribora poraženi su rezultatom 6:3. Ratoborni veznjak tim sa Koševa Ivan Sesar naglašava da ekspedicija Bordo tima ima odlične uslove za rad.
"Imamo vrhunske uslove, od smještaja u hotelu, hrane, pa do izvanrednih terena. Radimo dva puta dnevno i želimo maksimalno iskoristiti ovakvu blagodat", kaže za Klix.ba Sesar i dodaje kako će večeras pokušati popraviti dojam nakon poraza od prvaka Slovenije.
"Snage ćemo odmjeriti sa ekipom iz Gruzije. Vjerujem da će biti bolje nego protiv Maribora, a već u ponedjeljak igramo sa jednim ukrajinskim timom u Gracu. Bit će zanimljivo", istakao je Sesar i naglašava kako svi igrači Sarajeva na treninzima daju sve od sebe kako bi izborili mjesto u udarnoj postavi.
"I novi nogometaši su se dobro uklopili u ekpu, brzo smo se upoznali, a na mene je jak dojam ostavio Boris Gujić. Bit će veliko pojačanje za nas", zaključio je Sesar.
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Da se nece Cizmic vratiti kod vas ?
Sumnjam.kenanSN1996 je napisao/la:Da se nece Cizmic vratiti kod vas ?
-
travnicanin
- Kontakt:
jel ovo igraju 4-5-1?mislim da je to puno bolja varijanta od 4-3-3
Je l' ima ko link da pogledamo gostovanje D. Selimovića na PINK-u ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma to ti je to...na isti fah 4-3-3...sa dva prodornija krila u ovom slucaju Husejinovic i Suljictravnicanin je napisao/la:jel ovo igraju 4-5-1?mislim da je to puno bolja varijanta od 4-3-3
Uglavnom sad je izveo dosta solidno postavu...nevjerujem da ce biti vise od 2 promjene za prvu zvanicnu utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
travnicanin
- Kontakt:
možda još jedan defanzivni vezni i napadač?miky_hz je napisao/la:Ma to ti je to...na isti fah 4-3-3...sa dva prodornija krila u ovom slucaju Husejinovic i Suljictravnicanin je napisao/la:jel ovo igraju 4-5-1?mislim da je to puno bolja varijanta od 4-3-3
Uglavnom sad je izveo dosta solidno postavu...nevjerujem da ce biti vise od 2 promjene za prvu zvanicnu utakmicu
pravi igrac sigurno vrijedi.kenanSN1996 je napisao/la:Da se nece Cizmic vratiti kod vas ?
Kapiten FC Dila Gori, Salukvadze, dobiva drugi žuti karton nakon prigovora sudiji. Šef stručnog štaba, Dragan Jović, pristao je da umjesto njega uđe drugi igrač
Predstavnici ekipe iz Gruzije se zahvaljuju našem treneru na potezu. Sudija je tražio da se nastavi igra sa 10 igrača, ali je Dragan Jović insistirao da uđe jedan igrač kako bi se igra nastavila 11 na 11.

Predstavnici ekipe iz Gruzije se zahvaljuju našem treneru na potezu. Sudija je tražio da se nastavi igra sa 10 igrača, ali je Dragan Jović insistirao da uđe jedan igrač kako bi se igra nastavila 11 na 11.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
BATISTUTA GABRIELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE VOOOOOOOOOLIM SARAJ'VOOOOOOOOOOOOOO!!!
Arziani grubim prekršajem zaustavlja prodor Čomora i dobiva žuti karton.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
Comor ubjedljivo najbolji! Naprijed Coma! 
Razvalio decko prvo poluvrijeme
Prvi šut na utakmici za FK Sarajevo. Čomor šutira sa 20m direktno u golmana Skendera.
Nakon proigravanja Čomora, Said šutira u golmana FC Dila Gori.
Čomor prekida napad FC Dila Gori na centru i upošljava Saida Husejinovića. Said prolazi jednog igrača i šutira sa 25m, ali njegov udarac odlazi nekoliko centimetara pored desne stative.
Postat ce jos glavni razigravac

Prvi šut na utakmici za FK Sarajevo. Čomor šutira sa 20m direktno u golmana Skendera.
Nakon proigravanja Čomora, Said šutira u golmana FC Dila Gori.
Čomor prekida napad FC Dila Gori na centru i upošljava Saida Husejinovića. Said prolazi jednog igrača i šutira sa 25m, ali njegov udarac odlazi nekoliko centimetara pored desne stative.
Postat ce jos glavni razigravac
aBd Niko sretniji od mene...
Zamjenise ga,sad cemo zijanit
Počinje drugo poluvrijeme. Izmjene:
Dupovac i Tatomirović su ušli umjesto Zrnanovića i Gujića, Zlatković i Šunjevarić umjesto Čomora i Karamatića i Tadejević i Krpić umjesto Beloševića i Haskića. Ekipa iz Gruzije ostaje ista.
Znaci drugo poluvrijeme
-----------Adi--------
-Ivan--Dupovac--Torlak--Tadajevic--
------------Sunjarevic---Sesar-------
-Suljic---------Said------Zlatkovic
---------------Krpic------------
Počinje drugo poluvrijeme. Izmjene:
Dupovac i Tatomirović su ušli umjesto Zrnanovića i Gujića, Zlatković i Šunjevarić umjesto Čomora i Karamatića i Tadejević i Krpić umjesto Beloševića i Haskića. Ekipa iz Gruzije ostaje ista.
Znaci drugo poluvrijeme
-----------Adi--------
-Ivan--Dupovac--Torlak--Tadajevic--
------------Sunjarevic---Sesar-------
-Suljic---------Said------Zlatkovic
---------------Krpic------------
Ovi Gruzjici ko da je finale kakvo, opalili bunker plus ubiše izgleda po nogama
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Laganini1986 i 17 gostiju.