Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
slucajno naletih na ovog momka, zna li neko nesto?
http://www.transfermarkt.de/de/marcel-a ... 94213.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/marcel-a ... 94213.html" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Treba pratiti ove memoke po Njemačkoj i Švicarskoj, mogli bi tu dobiti mnogo "pojačanja" za reprezentaciju.Ali kome ja to pričam...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne znam koliko je to tacno, negdje pise da je rodjen u Pecu.Principatus je napisao/la:Ovaj momak ce igrati za Hannover96, ima svicarsko i kosovsko drzavljanstvo, ali je rodjen u Sarajevu. Ko zna?
http://www.transfermarkt.de/de/adrian-n ... 63384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Principatus je napisao/la:Ovaj momak ce igrati za Hannover96, ima svicarsko i kosovsko drzavljanstvo, ali je rodjen u Sarajevu. Ko zna?
http://www.transfermarkt.de/de/adrian-n ... 63384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj je Albanac, rođen u Peja/Pejë (Kosova)
mokhe je napisao/la:slucajno naletih na ovog momka, zna li neko nesto?
Ovaj ima/uzeo državljanstvo Hrvatske. A na svom fejsbuk profilu je jedno vreme "veličao" Ante Gotovinu ...
bagrcavi je napisao/la:evo vidim sad Zlatan Alomerović od naredne sezone u prvom timu Dortmunda.Rođen je u Priboju, sigurno ima korijena u BiH, mogao bi dobiti naše državljanstvo samo kad bi naši htjeli.
http://www.transfermarkt.de/de/zlatan-a ... 47594.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ti je sandžklija i ne želi pjevati, nit zna riječi himne *****...
Mi još nemamo "zvaničnu" himnu tako da mu to ne treba 
DRUG NEBI TI PUNCA
I kakve to ima veze??? U čemu je problem ako veliča generala koji je oslobodio 1/3 Hrvatske i Bosnu do Banja Luke? Dakle, veličanje Sefera je ok, ali Ante nije po volji... Daj molim teLjepoje je napisao/la:mokhe je napisao/la:slucajno naletih na ovog momka, zna li neko nesto?
Ovaj ima/uzeo državljanstvo Hrvatske. A na svom fejsbuk profilu je jedno vreme "veličao" Ante Gotovinu ...
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
off topic je, ali buraz od koga je oslobodio Bosnu do BL ?Pauleta je napisao/la:
I kakve to ima veze??? U čemu je problem ako veliča generala koji je oslobodio 1/3 Hrvatske i Bosnu do Banja Luke? Dakle, veličanje Sefera je ok, ali Ante nije po volji... Daj molim te
DRUG NEBI TI PUNCA
neznam koliko ti je godina, ali te jedinice su došle na 25 km od BL( Drvar, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo, Mrkonjić, Jajce, Dobretići i općina BL do hidroelektrane Borčac ili tako nešto). Ovo je off topic, ali moram odgovoriti, jer se momke bezveze napada. Off topic je i spominjanje ko koga veliča na fb. Bitne su kvalitete.bagrcavi je napisao/la:off topic je, ali buraz od koga je oslobodio Bosnu do BL ?Pauleta je napisao/la:
I kakve to ima veze??? U čemu je problem ako veliča generala koji je oslobodio 1/3 Hrvatske i Bosnu do Banja Luke? Dakle, veličanje Sefera je ok, ali Ante nije po volji... Daj molim teIdi malo do BL i tog dijela države pa vidi kakva je situacija.
Jeste, upravo tako, al samo njegovo opredijeljenje koga će veličati i koga neće, već govori koga je izabrao i za koga će nastupati, tako da, priča ti ne stoji, jedino, ako ga mršnu u već navedenoj zemlji, podvit' će rep za svoje dobro i zaigrati će za zemlju za koju moraPauleta je napisao/la: Off topic je i spominjanje ko koga veliča na fb. Bitne su kvalitete.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Idemo u off previše. Šta briga Papca što ti misliš o njegovom veličanju Praljka ili Gotovine. On igra vrhunski, daje 100% u reprezentaciji i meni je samo to bitno.zizu1991 je napisao/la:Jeste, upravo tako, al samo njegovo opredijeljenje koga će veličati i koga neće, već govori koga je izabrao i za koga će nastupati, tako da, priča ti ne stoji, jedino, ako ga mršnu u već navedenoj zemlji, podvit' će rep za svoje dobro i zaigrati će za zemlju za koju moraPauleta je napisao/la: Off topic je i spominjanje ko koga veliča na fb. Bitne su kvalitete.
Čisto sumnjam da on veliča Praljka i Gotovinu, a igra za BiH, da je tako, igrao bi on mjesto Strinića na Europskom u hrvatskom dresu, no nije bitno
Ono momče Milan Đurić me je zaista oduševio, u 2 utakmice sada za mladu reprezentaciju je postigao 2 gola, očekuje ga veoma dobra budućnost
Ono momče Milan Đurić me je zaista oduševio, u 2 utakmice sada za mladu reprezentaciju je postigao 2 gola, očekuje ga veoma dobra budućnost
Potpuno se slazem s tobom Pauleta, a za ove koji neznaju nek pitaju pripadnike 5.Korpusa Armije BIH, koliko im je Gotovina pomogaou toku rata.Pauleta je napisao/la:Idemo u off previše. Šta briga Papca što ti misliš o njegovom veličanju Praljka ili Gotovine. On igra vrhunski, daje 100% u reprezentaciji i meni je samo to bitno.zizu1991 je napisao/la:Jeste, upravo tako, al samo njegovo opredijeljenje koga će veličati i koga neće, već govori koga je izabrao i za koga će nastupati, tako da, priča ti ne stoji, jedino, ako ga mršnu u već navedenoj zemlji, podvit' će rep za svoje dobro i zaigrati će za zemlju za koju moraPauleta je napisao/la: Off topic je i spominjanje ko koga veliča na fb. Bitne su kvalitete.
Izvinjavam se za offtopic, ali moram da te ispravim, to nisu bile jedinice HV-a pod komandom Gotovine, već jedinice Armije RBiH što su oslobadjale Bosansku Krajinu i došli do Banja Luke.Pauleta je napisao/la:neznam koliko ti je godina, ali te jedinice su došle na 25 km od BL( Drvar, Glamoč, Grahovo, Kupres, Šipovo, Mrkonjić, Jajce, Dobretići i općina BL do hidroelektrane Borčac ili tako nešto). Ovo je off topic, ali moram odgovoriti, jer se momke bezveze napada. Off topic je i spominjanje ko koga veliča na fb. Bitne su kvalitete.bagrcavi je napisao/la:off topic je, ali buraz od koga je oslobodio Bosnu do BL ?Pauleta je napisao/la:
I kakve to ima veze??? U čemu je problem ako veliča generala koji je oslobodio 1/3 Hrvatske i Bosnu do Banja Luke? Dakle, veličanje Sefera je ok, ali Ante nije po volji... Daj molim teIdi malo do BL i tog dijela države pa vidi kakva je situacija.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Pauleta je napisao/la:.....
Dječki, gdje je zapelo?
Principatus je napisao/la:Ovaj momak ce igrati za Hannover96, ima svicarsko i kosovsko drzavljanstvo, ali je rodjen u Sarajevu. Ko zna?
bagrcavi je napisao/la:Dino Bisanović prekomandovan u prvi tim Kelna.Momak je '90. godište i igra na poziciji centralnog veznog.
http://www.transfermarkt.de/de/dino-bis ... 52765.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam sta hocete sa ovima ? Da ih zovemo u reprezentaciju ?mokhe je napisao/la:slucajno naletih na ovog momka, zna li neko nesto?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tema je "zaboravljeni i potencijalni" fudbaleri u reprezentaciji BiH. Kakvo je to pitanje "šta hoćete s njima"? Ko zna, možda negdje ovdje leži jedan Pjanić, Misimović, Ibišević ili Džeko. Niko ne očekuje da ovi anonimusi dobiju poziv protiv Velsa ili da igraju važnu ulogu u narednom kvalifikacijskom ciklusu, već se ljudi raspituju o njima i pitaju da li imaju taj potencijal da jednoga dana obuku dres voljene nam zemlje. Mada, čvrsto vjerujem da od ovog nema ništa, jer postoje i oni za koje je Pape čuo, pa ih svjesno "križa" kada treba uputiti reprezentativni poziv, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slazem se sa time da ih treba pratiti, ali da Pape trazi igrace po njemackim regionalnim ligama sjever/zapad ? to je malo reci smjesno. Ne bi me cudilo da za njih nikad nije cuo, jer stvarno pojedini pretjeruju sa pojedincima i guranjem u reprezentaciju.Monolog je napisao/la:Tema je "zaboravljeni i potencijalni" fudbaleri u reprezentaciji BiH. Kakvo je to pitanje "šta hoćete s njima"? Ko zna, možda negdje ovdje leži jedan Pjanić, Misimović, Ibišević ili Džeko. Niko ne očekuje da ovi anonimusi dobiju poziv protiv Velsa ili da igraju važnu ulogu u narednom kvalifikacijskom ciklusu, već se ljudi raspituju o njima i pitaju da li imaju taj potencijal da jednoga dana obuku dres voljene nam zemlje. Mada, čvrsto vjerujem da od ovog nema ništa, jer postoje i oni za koje je Pape čuo, pa ih svjesno "križa" kada treba uputiti reprezentativni poziv, tako da...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja mislim da se iznošenje informacija za pojedine igrače odnosi i na ostale nacionalne selekcije U - 21, pa niže, ima momaka po 20 god i niže, sam se od sebe nameće ovakav zaključak
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Amidzaa, Beduin, CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], HariTz, IgmanskiVukovi, Jabroni, jasmin10, LukavacBHF, Majestic-12 [Bot], Markinhio, MaroonBjelave, Mostarska, nerkolfc, Proximic, Sheyi, signalidunapark, tuzlanskinacin, Wisey, xinxee i 107 gostiju.