Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kako li ce mu Pajdo ovo podnijeti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
meni malo zao covjeka (muniba )....nije zato sto nije kriv, kriv je i nek ide al imam osjecaj da je mnogo vise "usanovica" ostalo na slobodi, a ako nisu vise krivi od ovog nisu ni manje....
pa nek onda mukne, neka oda ostale, vec suti. zato mi ga nije zao....jasta je napisao/la:meni malo zao covjeka (muniba )....nije zato sto nije kriv, kriv je i nek ide al imam osjecaj da je mnogo vise "usanovica" ostalo na slobodi, a ako nisu vise krivi od ovog nisu ni manje....
G BUSSA BUSS
i to sto kazes
kakve su stanje uvezi Sportski Centar u Zenici ? jel ima neko jos neki dodatnih slika...
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hahah ja sve iz škole vidim... 

kakva je tribina? jel je gotova
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fs-rs-ne ... tuta/82808" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo belaja.Vala i imamo nenormalni komitet...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Nemoj tako, dobar je komitet, samo što je ovo bilo i za očekivati............Konfucije je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fs-rs-ne ... tuta/82808
Sve previše glatko išlo otpočetka, šta će sad biti....

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
predizborna, mi cetnici, velika sbija, ovo ono
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
cuj ovih fifa i uefa ovo ono..pa oni diriguju ,ako hoces u eu da igras imas da se pnasas kako kazu..a jesu mutavi a kazu da nisu.hehe...ne shvatanu da su trumka u eu a u svijetu se o ne vide...
Konfucije je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/fs-rs-ne ... tuta/82808
Tako su i rekli/kazali prije, pa progutali osam dunuma šume.
Ps. Ja neznam ko ovaj FSRS shvata ozbiljnim.

Rukovodstvo Fudbalskog saveza BiH predvođeno Predsjednikom Komiteta za normalizaciju stanja u NFSBIH gospodinom Ivicom Osimom u proteklom periodu riješilo je najveće probleme sa kojima se suočavala krovna kuća bh. fudbala - dug prema Poreznoj upravi Federacije BiH i sudske sporove sa Kentarom i Eronetom.
Naime, kako saznajemo NFSBIH od UEFA-e je dobio pozajmicu u iznosu od 600.000 eura koja je iskorištena za vraćanje ukupnog duga Poreznoj upravi Federacije BiH, duga zbog kojeg je normalno funkcionisanje NFSBIH-a bilo onemogućeno.
UEFA je spremna Fudbalskom savezu BiH pomenutu pozajmnicu pretvoriti u nepovratnu donaciju ukoliko Skupština NFSBIH-a u budućnosti kroz izmjene Statuta sprovede sve zadatke koje je pred njih postavilo rukovodstvo krovne kuće europskog fudbala.
Saznajemo kako je NFSBIH riješio i sudske sporove sa agencijom Kentaro i kompanijom Eronet, a da se naslutiti da su svim ovim odličnim vijestima prethodili sastanci koje su čelnici bh. fudbala održali sa mnogobrojnim predstavnicima UEFA-e i FIFA-e "pod pokroviteljstvom" gospode Ivice Osima i Safeta Sušića i njihovog uticaja i renomea u svijetu fudbala.
Naime, kako saznajemo NFSBIH od UEFA-e je dobio pozajmicu u iznosu od 600.000 eura koja je iskorištena za vraćanje ukupnog duga Poreznoj upravi Federacije BiH, duga zbog kojeg je normalno funkcionisanje NFSBIH-a bilo onemogućeno.
UEFA je spremna Fudbalskom savezu BiH pomenutu pozajmnicu pretvoriti u nepovratnu donaciju ukoliko Skupština NFSBIH-a u budućnosti kroz izmjene Statuta sprovede sve zadatke koje je pred njih postavilo rukovodstvo krovne kuće europskog fudbala.
Saznajemo kako je NFSBIH riješio i sudske sporove sa agencijom Kentaro i kompanijom Eronet, a da se naslutiti da su svim ovim odličnim vijestima prethodili sastanci koje su čelnici bh. fudbala održali sa mnogobrojnim predstavnicima UEFA-e i FIFA-e "pod pokroviteljstvom" gospode Ivice Osima i Safeta Sušića i njihovog uticaja i renomea u svijetu fudbala.
Pitanje je hoce li ovi ''neki'' biti za to da se sprovedu svi zadatci
, ipak ovo je odlicna vijest iz NSBIH jer nismo na takvo nesto navikli proteklih godina.

jel fakat istina da onaj smrad spahic trazi 8milja maraka za svaku pobjedu u kvalifikacijama, pa cak i protiv lihtenstajna
kakav bezobrazluk ja ne mogu da vjerujem, umjesto da igraju djaba i da adekvatno budu nagradjeni odlaskom na neko takmicenje oni cigance ovako, a svaki od njih ima milionske ugovore
stoka

stoka
nema potpisa
ja sam čit'o nekad u Avazu da reprezentativci za svaku pobjedu dobiju 8, a za remi 4 milje maraka, ne znam da li to još važi...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Cuj smrad Spahic. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.