nemampojma je napisao/la:
ARBELONSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koji je ovo pacijent.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Nije. Danas sigurno hoce, barem jedan.PatrickBateman je napisao/la: Je li jos ijedan Realovac zavrsio nastup na Euru ?
Zašto te onda toliko boli što je neće taj derpe sa tvog avatara dobiti ove godine?D10S je napisao/la:Kakvi strucni ljudi? Po cemu je to kapiten Andore i Sejselija vise strucan od mene po pitanju ocjenjivanja igraca? Po cemu je to Messi koji glasa u tom istom izboru za Alvesa, Aguera i Xavija relevantniji od mene? Ta Zlatna lopta je obicno s'ranje od nagrade, gore od Eurosonga. Svako glasa za svoje, onako po cejifu.M4kaveli je napisao/la: Portillo mislio sam da si realniji.
Valjda strucni ljudi bolje i vise znaju od nas sa foruma ?
Za Messija kazu da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena dok to za Ronalda jos niko nije ni spomenuo ..
Dakle Ronaldo nije ni medju 10 najboljih igraca u historiji.
I ne znam stvarno vise zasto se porede njih dvojica ? .. nadam se da si skon'to o cemu pricam.
najbolji igrac svih vremena...legendo sretan rodjendan.anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
Maestro, sretan rođendan!

Znam ja i ti to ali hajde reci to njemu bgm nek ide gdje hoce, imamo mi uvijek zamjenu da dovedo za njega:Eriksen, Cabaye..madridist je napisao/la:Mislim da amc kao Luka trenutno vise treba Man.Utd-u neg Madridu,nekako mislim da Kagawa nece moci sam drzati vezu, opet ko zna bice transfera cim euro zavrsi. SAF i Mou su lisci i samo oni znaju pravu istinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.