Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Usporedjivanje Barcine dominacije Europom i Spanjolskom nekoliko godina se ne moze mjeriti jednom odlicnom sezonom nekog kluba pa bio on Zeljeznicar ili Milan... Toliko o tome.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Pa hajd dobro, onda cemo za 3-4 godine, kad uzmemo i te titule i izdominiramo ligu i EvropuTitova-Juga je napisao/la:Usporedjivanje Barcine dominacije Europom i Spanjolskom nekoliko godina se ne moze mjeriti jednom odlicnom sezonom nekog kluba pa bio on Zeljeznicar ili Milan... Toliko o tome.

STRASNI ZELJEZNICAR!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bas uvijek morate sje*ati temu.A uvijek su u centru paznje navijaci Zelje 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ovdje bi admin mogao rijesit svu gospodu koja pise po forumu, odnosno vodi razgovor nevezan za temu. Ja sinoc dosao kuci i udjem u svoje postove, kliknem na ovu temu i citam i prelistam 2-3 stranice, neke price o Zelji, navijanju za i protiv Hrvatske, majke, pomislio sam da sam na Zeljinoj temi. I sad opet dodjem i opet ista prica, covjek se vala vise ne moze ni nasmijat, samo se nazivcira, a dodje nebil procitao nesto humoristicno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Saurman je napisao/la:I ja predlažem da je vidimo iza ponoći na TV 1000.zizu1991 je napisao/la:Ja predlažem onu Ajlu Alihodžić s tv 1

don_burza je napisao/la:
Selektor Dylan Dog![]()
Na klupi harebianconero crče od smijeha za tandem u napadu

FORZA MARŠAL !!!
- franklampard8
- Kontakt:
Sve tri ce ga primiti za 15 minutabagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
porediš Larissu Riqelme i ove drolje
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Izgleda da je kolega malo retardiranhodža je napisao/la:Postao/la Dushi_Rob dana 23 apr 2012, 20:08
ArnelBa je napisao/la:E ovako ljudi, imam i ja jedno pitanje ne baš vezano za teretanu, ali vježbe su u pitanju, tako da..
Inače imam jako usko, a dugo stopalo, pa sam primjetio da sam jako nestabilan na nogama. Idealan primjer je kada izađem u neki club koji je prepun, ona gužva i sve to. Ponekad se jedva održim na nogama.
E sad, koje mi vježbe preporučujete da to malo poboljšam? Da ojačam stopala ako ništa?
Ma nista to buraz, samo kad krenes u izlazak obuj one HTZ cipele sto imaju par kg zeljeza u sebi , ni Security te nece oborit ...![]()

1946
Dobar, dobarmandraX je napisao/la:TV1000 će prenosit' Rafine mečeve.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nemampojma je napisao/la: Stvar je u tome što sad nagradu za najboljeg ne dodjeljuju stručna lica, već kolege igrači i treneri.
Da daju stručna, normalno da bi Arbeloa dobio nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa to je valjda PitagoraCartman je napisao/la:Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tyler durden
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:pa to je valjda PitagoraCartman je napisao/la:Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()
![]()

hahah

- Papastathopoulos
- Kontakt:
nije valjda da se smijete ovom mom postu ?
pa ja dobro znam da ovaj post
pa ja dobro znam da ovaj post
nije postavljen radi ove teoreme, al sam bezze to komentarisao....ja kljunisara, ne daj se Boze narugat..harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Cartman je napisao/la:Mislim da je izgubio na kladionici.harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Papastathopoulos je napisao/la:nije valjda da se smijete ovom mom postu ?
pa ja dobro znam da ovaj postnije postavljen radi ove teoreme, al sam bezze to komentarisao....ja kljunisara, ne daj se Boze narugat..harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()

Roger Federer the greatest of all time!
Ćema ti počeo ko Bazeni svojevremenoPapastathopoulos je napisao/la:nije valjda da se smijete ovom mom postu ?
pa ja dobro znam da ovaj postnije postavljen radi ove teoreme, al sam bezze to komentarisao....ja kljunisara, ne daj se Boze narugat..harry_90 je napisao/la:Grci hebem vam mamu,dabogda propali,hebem vam Zeusa,Afroditu,Atenu,Apolona,Posejdona i onog sto je izmislio Pitagorinu teoremu..dabogda tonuli svaki dan,dabogda vam djeca Afrike pozajmljivala hljeba da jedete![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
hahahaha papastapopulos, popravio si mi dan 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.