Ne znam za vas, ali meni je sasvim normalno sto zeli da mu se izloze ambicije kluba prije nego sto donese konacnu odluku. Kad je Hodgson dosao, Gerrard i torres su htjeli razgovor sa trenerom prije nego sto se odluce sta ce dalje...hanniz je napisao/la:
Toliko o njemu. Možemo i bez njega, rijetki su Agger,Lucas,Gerrard...
Najviše što me nervira kod Skrtela jesu bespotrebni faulovi oko šesnaesterca, a inače takođe mi se ne sviđa, kada oduzme loptu, odmah je izbije u aut.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.givemefootball.com/premier-l ... 5d74d78295" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
3. Liverpoolov dres:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- youngredcomps
- Kontakt:
terbali su ovu kragnu staviti zute boje,da se slaze sa ovim slovima na dresuHenderson je napisao/la:3. Liverpoolov dres:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i ovi iz, jel, warriorsa, sto znaju napravit dres svaka im cast, ovo meni uopste ne lici na dres, steta kad su napustali adidas, da su bar presli na umbro, pa i reebok pravi lijepe dresove, meni je onaj iz 2005 pravo lijep 

solidan, nije nesto pretjerano dobar, ali obzirom da se treci dres nece koristiti mnogo, moze proci.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- King Kenny
- Kontakt:
Obzirom kakve su slike kruzile po netu o tom 3 dresu u ljubicastoj varijanti
ipak izgleda sasvim pristojno.

Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 23 jun 2012, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ovaj je solidan. Baca nekako na one lacrosse dresove ali je opet bolji od ronilačkog. Ostaje da vidimo šorc, kako će to upariti.
Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.
13 000 000 je razloga zašto je Wariors dres bolji za Liverpool od Adidasovog.QUARESMA 18<<< je napisao/la:i ovi iz, jel, warriorsa, sto znaju napravit dres svaka im cast, ovo meni uopste ne lici na dres, steta kad su napustali adidas, da su bar presli na umbro, pa i reebok pravi lijepe dresove, meni je onaj iz 2005 pravo lijep

Rumour: James Rodriguez wanted by Liverpool
- Liverpool nudi 28m za Jamesa Rodrigeza, naspram United-ovih 25m.
Morate i vi nesto dovesti osim trenera, tako da su vam sirom otvorena vrata za dovodjenje Jamesa R.suarez7 je napisao/la:Rumour: James Rodriguez wanted by Liverpool

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Red Assassin
- Kontakt:
Buduci CR tako govore, mislim da ce ipak Fergi ga dovesti previse mu je zapao za oko.suarez7 je napisao/la:Rumour: James Rodriguez wanted by Liverpool
Od 3. jula do 15. jula će u Estoniji biti održano EP do 19 godina. Na turniru učestvuje 8 reprezentacija podjeljenih u 2 grupe sa po 4 predstavnika.
Grupa A
1. Portugal ( Teixeira )
2. Spain ( Suso )
3. Greece
4. Estonia
Grupa B
1. England ( Jack Robinson, Coady kapiten )
2. Serbia
3. Croatia
4. France
Grupa A
1. Portugal ( Teixeira )
2. Spain ( Suso )
3. Greece
4. Estonia
Grupa B
1. England ( Jack Robinson, Coady kapiten )
2. Serbia
3. Croatia
4. France
- youngredcomps
- Kontakt:
za manje para mi mozemo dovesti N.Chadlia iz twentea ovaj igrac mi se strasno svidja.neka ovi nasi malo bace oko na holandiju.ima tamo dosta igraca za nas.Bolji je de jong od borinija a cjena je tu negdje.Red Assassin je napisao/la:Buduci CR tako govore, mislim da ce ipak Fergi ga dovesti previse mu je zapao za oko.suarez7 je napisao/la:Rumour: James Rodriguez wanted by Liverpool
E sad necu da se petljam u poslove za koje je zaduzen SAF jedan jedini.Red Assassin je napisao/la:Buduci CR tako govore, mislim da ce ipak Fergi ga dovesti previse mu je zapao za oko.suarez7 je napisao/la:Rumour: James Rodriguez wanted by Liverpool

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- youngredcomps
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... don-to-lfc" onclick="window.open(this.href);return false;
svaki dan neka nova zelja.da bar hocemo jednog dovest od ovih s kojima smo povezani:Rondon,james Rodriguez,RAmirez...
svaki dan neka nova zelja.da bar hocemo jednog dovest od ovih s kojima smo povezani:Rondon,james Rodriguez,RAmirez...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kad bi doveli Rodriguesa i Ramireza uz Sigurdssona mogli bi se udarati nogom u guzicu i jos 2 odbranbena i to je to... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobar dres, što se tiče špekulacija, 3 pomenuta igrača bi nas definitivno pojačala.
( Sigurdson, Ramirez, Rodriguez. )

Koji Ramirez,onaj iz Čelzija ????OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar dres, što se tiče špekulacija, 3 pomenuta igrača bi nas definitivno pojačala.

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- youngredcomps
- Kontakt:
gaston ramirez iz bologne.Orion87 je napisao/la:Koji Ramirez,onaj iz Čelzija ????OTNYS_YNWA je napisao/la:Dobar dres, što se tiče špekulacija, 3 pomenuta igrača bi nas definitivno pojačala.