FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da je htio, Amar ga je mogao uzeti kao i Hodžića koji je bio u Liverpoolu pola godine i na kraju se vratio u juniore Želje gdje je završio sezonu. I narednu će igrati u juniorima Želje... Vila jeste dobar, bolji od ostalih u ovoj generaciji juniora uz Hajru i Emraha ali sve je to daleko od prvog tima. Uostalom, juniori su sezonu završili daleko od vrha...
ma ovo je sve normalno sto se desava, i barceloni je arsenal "krao" igrace, al opet treba pogledati i slucaj dinama i malog halilovica, koji je trebao u real, ali je to mamic stopirao, suspendovao halilovica i ovaj nije mogao otici u real. Znaci da se moze klub moze zastititi od ovakvih slucajeva samo treba znati kako i treba biti istrajan.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Kojeg datuma je prva utakmica u Evropi?
5 juli komso prvo pretkolo.Mirsad94 je napisao/la:Kojeg datuma je prva utakmica u Evropi?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMAR
što bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Cestitam @ellaxaz komso i puno srece.MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMARšto bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
![]()

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- fanatic1991
- Kontakt:
Cestitke i od meneRedDevilS je napisao/la:Cestitam @ellaxaz komso i puno srece.MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMARšto bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Cestitke i od mene!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Hvala svima!
Sretno nam na izvlačenju!
Sretno nam na izvlačenju!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Sry ako je vec bilo ali izgleda da ce nas OBN prenositi sto ej po meni odlicno zbog ona dva komentatora
Također, urednik sportske redakcije OBN-a Sabauhudin Vugdalić nam je potvrdio kako će OBN odmah nakon izvlačenja kvalifikacijskih parova pokušati dogovoriti otkup prava prijenosa utakmice sa protivnikom Željezničara u kvalifikacijama ali i prava prijenosa utakmice Željezničara ovdje u Sarajevu. Prva kvalifikacijska utakmica Lige prvaka igra se već 18. jula ove godine.

Također, urednik sportske redakcije OBN-a Sabauhudin Vugdalić nam je potvrdio kako će OBN odmah nakon izvlačenja kvalifikacijskih parova pokušati dogovoriti otkup prava prijenosa utakmice sa protivnikom Željezničara u kvalifikacijama ali i prava prijenosa utakmice Željezničara ovdje u Sarajevu. Prva kvalifikacijska utakmica Lige prvaka igra se već 18. jula ove godine.
Sretno i od mene!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMARšto bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
A Mamic kao Mamic, **** igrac ako cemo iskreno. Ima dosta zajebanih faca iza sebe, kako iz vlade tako i iz krim svijeta. Pravi covjek ugovore na 7 godine (koliko sam ja uspio cuti) i niji ni cudo kako je uspio da zaustavi transfer. Kada imas ugovor, sve je moguce jer se ni veliki ne zele uzimati igrace pod ugovorima, jer bi se mozda nasli u poziciji da placaju dabelu odstetu za tog igraca. Neko gore navede, da mi trebamo ako nista da pocnemo nuditi ugovore svim mogucim talentima, pa cekati, valjda ce se isplatiti na jednom ili dvojicom eventualno.mumin je napisao/la:ma ovo je sve normalno sto se desava, i barceloni je arsenal "krao" igrace, al opet treba pogledati i slucaj dinama i malog halilovica, koji je trebao u real, ali je to mamic stopirao, suspendovao halilovica i ovaj nije mogao otici u real. Znaci da se moze klub moze zastititi od ovakvih slucajeva samo treba znati kako i treba biti istrajan.
NOTE: Sretan rodendan i od mene!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
tm8782 je napisao/la:Sretno i od mene!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMARšto bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
![]()
tm8782 je napisao/la:Sretno i od mene!!!MU'MIN T.M. je napisao/la:Sa malim zakašnjenjem da čestitam rođenje sina "našem" forumašu ellaxaz, uz iskrenu želju da ga mali AMARšto bolje sluša, kao i svog amiđu tj.mene
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Jos dva dana do izvlacenja parova, da nam se hoce posreciti neki laganiji protivnik.
Pa da ih ugostimo na poluotvorenom Kosevu.

Pa da ih ugostimo na poluotvorenom Kosevu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tarikhordas
- Kontakt:
Miura se zove japanac 

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
-
- Kontakt:
Akito je onda najvjerovatnije, s obzirom da je defanzivni vezni.Senad_tm87 je napisao/la:Japanac je jedan od ova dva
http://www.transfermarkt.co.uk/en/akito ... 49076.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/osamu ... 17799.html
Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, Levin, Pablo11, SamoDaKazeem, sebalos, supervizor, Tarapi, TefalTava i 62 gosta.