FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 23 jun 2012, 08:25

kakav je igrac semir music, jel babin sin ili je momak talenat.ako ima neko da mi odg :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 jun 2012, 08:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:jedini gubitak je eventualni odlazak Mujkica( vec otisao), Joguncica, Zoletica, Cejvanovica, Bekica i J.Mesanovica te mozda Divkovica...a sto se tice ostalih- tesko da mozes naci gore od njih, jos pogotov ako se imalo popravi situacija u klubu.

ja bih volio da ostanu i Salihovic, Efendic, Hasanovic, Smigalovic ( juniore tipa Ribic, Jusufovic, Prses itd ne racunam tu-njih bi sve zadrzao), ali bilo ko od njih da ode- lako se moze nadomjestiti, samo nek se situacija u klubu sredi lako cemo mi za te nazovi igrace. ponavljam od 80% onih sto su zavrsili sezonu trebalo bi se stvarno dobro potruditi da nadjes losije.
Jesi iskren druze al koji su ti to ostali, ja kako vidim ovdje si ti nabrojo cijelu ekipu od prosle sezone, osim alena mesanovica, jel ti on mozda pod ostali

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 23 jun 2012, 08:46

astra1922 je napisao/la:kakav je igrac semir music, jel babin sin ili je momak talenat.ako ima neko da mi odg :)
Znam da kad su on i Jusufović išli u City, govorilo se da je jedan momak pravi talenat, a da je jednom sve to sredio BABO :D Ali ne znam kome jbg :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2012, 09:45

theprodigy je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: Da smo mi bogdo poslusali rahmetli Hamdiju Hodzica-Hodzu tada sportskog menagera naseg kluba , kao i menagera Alena Mesanovica...covjek je zelio izgraditi stadion sa nekim slovencima,samo sto bi on imao neke svoje poslovne prostore u stadionu, ali mi to nismo zeljeli...a ovako smo sad evo prepustili stadion gradskim vlastima, pa ce nas jos malo i istjerat :)
kralju svaki posao sa slovencima u ovoj zemlji je propao ili nije poceo nikako, imas primjer grbavice, ovo boldirano potpuno isto..
pa dobro znam da je Hodza ulagao dobar dio svog novca ..slovenci su tad trebali uz to izgraditi neki trgovacki centar nesto..to je samo bila prica i ono sto je Hodza zelio...uglavnom bilo kako bilo cekamo evo od 2000 da se zavrsi ovaj stadion ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2012, 11:33

"ostali" su svi ovi osim onih 6-7 nabrojanih u prvom pasusu...odlazak svakog od njih se moze prezaliti, i ako ostanu dobri su jedino za klupe. Salihovic, Efendic, Smigi, Hasanovic su ok klupa za drugu ligu...ni slucajno niko od njih u prvu postavu.

a jos jedan je razlog zasto bih volio da ostanu jeste to da vidim da li su toliko losi igraci i nakon sto prodju odgovarajuce pripreme. Prosle sezone nista nije stimalo ni u ekipi ni oko nje, a ni na klupi tako da i ko mozda nesto zna nije mogao poklazati-zato sam da im se da jos jedna prilika, ali iskljucivo sa klupe....

mada koliko je losa nasa liga ovaj gore pobrojani tim sto je zavrsio sezonu, da ga je vodio Ibrak i Memisevic i da su prosli pripreme na odgovarajuci nacin sigurno bi i oni uspjeli ostati u ovoj smijuriji od lige...po imenima taj tim nije ni bio toliko los koliko je bio nepripremljen i lose vodjen veci dio sezone...

a recimo Mujkic-Cejvanovic-???-Joguncic-???; Zoletic-???; J.Mesanovic-???-Al.Bekic;???... i umjesto ovih upitnika ubacis Covica, Gavarica, Mesica, Okanovica i Borgija, a one sto sam ih ja pobrojao na klupu i taj tim bi se mogao boriti za evropu naredne sezone da je ostao u PL...ovi pobrojani igraci uopce nisu losi i bili bi pojacanje svakom klubu u PL , ali niko ne moze igrati na pravi nacin kada nema plate, kad nema priprema, kad danas ne zna hoce li sutra bit suspendovan ili hoce li imat autobus da ode na utakmicu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 jun 2012, 13:20

astra1922 je napisao/la:kakav je igrac semir music, jel babin sin ili je momak talenat.ako ima neko da mi odg :)
Ja kako znam nije bio los u juniorima,al do sad se nije progurao do prvog tima,msm da nea od njeg nista :D
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 jun 2012, 17:13

Kapellen je napisao/la:
Ja kako znam nije bio los u juniorima,al do sad se nije progurao do prvog tima,msm da nea od njeg nista :D
Pa to je onaj momak sto je bio na probi u Sitiju... pa ako je vec bio tamo, mora valjati vjerovatno ima potencijala i talenta, kojeg bi kuntic mogao dobro usmjeriti

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 24 jun 2012, 12:53

kakvo je stanje kod vas u Tuzli? da li se je Sloboda pocela pripremati za sljedecu sezonu. imali nekih pojacanja itd?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 jun 2012, 13:54

Za najboljeg kadeta U-17 proglašen je Semir Musić, fudbaler Slobode, koji je u decembru prošle godine sa saigračem Ervinom Jusufovićem boravio u kampu Manchester Cityja i nekoliko dana se družio upravo sa Džekom.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 jun 2012, 16:15

Benjo_AFC86 je napisao/la:I Efendić je blizu odlaska .. pregovara sa Gradinom..
A Zola ti ide 99% vjeruj ;)

a zanima me za Divkovića da li neko zna da li je on igrao u Gradini prije možda 5-6 godina , ili je to drugi :D
Kakvi ovo je Tino Divkovic, najbolji golman svoje generacije u BIH...prosao sve reprezentacije BIH ;)

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 24 jun 2012, 16:29

Kapellen je napisao/la:
pa momak je tu u prvom timu i u par utakmica je usao sa klupe,a ono sto se moglo vidjet je da je malac "ziv" igrac i moglo bi sigurno bit nesto od njega ;)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 jun 2012, 17:26

Dajte ba neko ko je blizu stadiona nek uslika tribinu da vidimo i mi koji smo daleko kako to izgleda. Kazu da je konstrukcija pri kraju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2012, 17:29

delpiero20 je napisao/la:

a zanima me za Divkovića da li neko zna da li je on igrao u Gradini prije možda 5-6 godina , ili je to drugi :D
Kakvi ovo je Tino Divkovic, najbolji golman svoje generacije u BIH...prosao sve reprezentacije BIH ;)
ne ide Zola nigdje on prvo gleda da vidi hoce li se popraviti ovo oko Slobode i da ti odmah kazem da momak bi u Slobodi zavrsio i karijeru kad bi se samo malo stabilizovalo stanje oko kluba...znaci on nigdje nece otici, dok se ne izabere ova nova skupstina i td...Zola je jedan od korektnih momaka iz nase ekipe garantujem ti ja 100%..istina da njega traze mnogi, ali opcija mu je prvo Sloboda pa tek onda ostali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 jun 2012, 17:56

SaltCityAttack je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:

ne ide Zola nigdje on prvo gleda da vidi hoce li se popraviti ovo oko Slobode i da ti odmah kazem da momak bi u Slobodi zavrsio i karijeru kad bi se samo malo stabilizovalo stanje oko kluba...znaci on nigdje nece otici, dok se ne izabere ova nova skupstina i td...Zola je jedan od korektnih momaka iz nase ekipe garantujem ti ja 100%..istina da njega traze mnogi, ali opcija mu je prvo Sloboda pa tek onda ostali

druze moj zola je ade husare igrac,,on mu menadzer,,tako da se tu zolino nepita,,ide gdje mu ovaj kaze.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jun 2012, 20:44

@ Brcko87

Aj' od*ebi više sa ove teme, ***o te Husara, a ti njega.
Smaraš više s njim, šta se pravite giganti, ušli u PLBiH, pa došli ovdje nama da se ***čite kako nam "kupite" igrače ..

Što ne mogu seljakluka i čobana ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2012, 21:39

Dajte bolan, nije Zoletiću Husara menadžer lol

A saltcityattack.. pa vjerujem da bi Zoletić najviše volio ostati gore, ipak to je njegov klub tako je kod svakog igrača.

Ali ne znaš kolko su mu dužni para samo a lik ima porodicu ako se ne varam i sve to... neće džabe igrati jbg
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2012, 22:43

Prodje deset dana od izjave legendi Slobode da ce se skupstina odrzati kroz sedam dana..haman se ceka predizborna kampanja pa da se krene u spas Slobode :roll:

Semir Music najbolji kadet u BiH.. bravo momak ! 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 jun 2012, 22:56

Šećer je na svakom treningu, svi su oni tu prisutni oko kluba non stop nesto se desava.
Mrzim kad bezveze serete a nemate pojma.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 00:09

JTS je napisao/la:@ Brcko87

Aj' od*ebi više sa ove teme, ***o te Husara, a ti njega.
Smaraš više s njim, šta se pravite giganti, ušli u PLBiH, pa došli ovdje nama da se ***čite kako nam "kupite" igrače ..

Što ne mogu seljakluka i čobana ..
drug nemoras vrijedjat..nisam nista lose napisao..nevidim ko se pravi gigant..sloboda je uvijek bila i uvijek ce bit gigant za gradinu..ovo je prolazno vrijeme kad je gradina ispred slobode..vjerujem da ce se brzo to stanje promijenit..slobodi je mjesto da se svake godine bori za naslov PL..neznam iz cega si izvuko da sam nesto lose rekao..samo sam realno napisao..da svaki igrac ide tamo gdje mu se ponudi vise..nisam ni spomeno da ce momak prec u gradinu,,nego da ide tamo gdje mu menadzer njegov kaze..
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 00:12

Benjo_AFC86 je napisao/la:Dajte bolan, nije Zoletiću Husara menadžer lol

A saltcityattack.. pa vjerujem da bi Zoletić najviše volio ostati gore, ipak to je njegov klub tako je kod svakog igrača.

Ali ne znaš kolko su mu dužni para samo a lik ima porodicu ako se ne varam i sve to... neće džabe igrati jbg

benjo neznam po cemu je zoleticu sloboda njegov klub...ja kako znam on nije tuzlak i nije poniko u slobodi..mislim da je momak iz banovica,zivinica,,tako nesto..aa u srebreniku je proveo vise vremena(igrajuci za aidu,poslije za gradinu)nego u slobodi..izvinte me ako grijesim.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.