Sto tako kasnoOxygen je napisao/la:Svi u julu.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Slažem se da ne treba ništa dirati u vezi sa ovim da i vezni igrači dolaze u završnicu i zabijaju, također i naredne sezone očekujem dominaciju u posjedu lopte i da se igra od noge do noge, a ne nabijanje lopte napamet.
Ja sam se navikao na ove igrače, i nekako mi ne bi bilo drago da naredne sezone neki od njih ne budu dio Juventusa, ali u napadu nam treba neki igrač koji će lakše zabijati golove. Problem je samo jer Gio i Vučinić igraju istu poziciju, ali ukoliko se bude igrala 4-3-3 formacija, da li to znači da će ponovo Pepe biti prvi izbor za desnog krilnog napadača (ili će Vučinić ili Gio igrati to), mozda bi i tu trebalo dovesti jednog igrača, mislim da Ramirez to može igrati. Jedino ako Conte ne planira Islu koristiti na toj poziciji, pitanje je gdje će Isla igrati
.
Sredina je jaka, odbrana takodjer, malo skripi lijevi bek, ali može to i Chiellini odigrati odlično, a ukoliko PDC odigra ponovo dobru sezonu onda bi i to moglo biti dovoljno. Po meni još je ostao centralni napadač, lijevi bek?, krilni desni napadač? i stoper.
Ja sam se navikao na ove igrače, i nekako mi ne bi bilo drago da naredne sezone neki od njih ne budu dio Juventusa, ali u napadu nam treba neki igrač koji će lakše zabijati golove. Problem je samo jer Gio i Vučinić igraju istu poziciju, ali ukoliko se bude igrala 4-3-3 formacija, da li to znači da će ponovo Pepe biti prvi izbor za desnog krilnog napadača (ili će Vučinić ili Gio igrati to), mozda bi i tu trebalo dovesti jednog igrača, mislim da Ramirez to može igrati. Jedino ako Conte ne planira Islu koristiti na toj poziciji, pitanje je gdje će Isla igrati
Sredina je jaka, odbrana takodjer, malo skripi lijevi bek, ali može to i Chiellini odigrati odlično, a ukoliko PDC odigra ponovo dobru sezonu onda bi i to moglo biti dovoljno. Po meni još je ostao centralni napadač, lijevi bek?, krilni desni napadač? i stoper.
Zbog proračuna, da bi bili zavedeni u novoj godini, a ne staroj pa bi minus bio veći, nisam ekonomista, ako neki ima, neka me opovrgne.Marchisio je napisao/la:Sto tako kasnoOxygen je napisao/la:Svi u julu.
Gio će isto tada, sve zavisi i od nastupa Italije tj. koliko će još ostati.
Moguće da ih predstave sve isti dan.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@Oxy hvala na odgovoru ali to mi je malo cudno
.
@juventus 0244
CB Ogbonna , Astori ....
LB Kolarov , Cissokho , Adriano , Peluso...
CF Damiao , Destro , Cavani , Mandzukic
@juventus 0244
CB Ogbonna , Astori ....
LB Kolarov , Cissokho , Adriano , Peluso...
CF Damiao , Destro , Cavani , Mandzukic
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- L'Avvocato
- Kontakt:
Moguće je da je do toga, ali ja mislim da je prije svega zbog pravila ... kupljeni igrači ne mogu potpisivati ugovore prije 01.07. tj. početka nove sezone.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Mogu potpisati, ali se tek 01.07 ugovori imaju pravo predati u Legu.L'Avvocato je napisao/la:Moguće je da je do toga, ali ja mislim da je prije svega zbog pravila ... kupljeni igrači ne mogu potpisivati ugovore prije 01.07. tj. početka nove sezone.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- L'Avvocato
- Kontakt:
Aha ... Onda treba očekivati potpisivanje ugovora tek u julu ... za Sebu i kasnije, ako Italija prodje merde 
★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:

znam da ovu wikipediu može svako editovati al gotivno je u svakom slučaju
★★★
juventus 0244 je napisao/la:Slažem se da ne treba ništa dirati u vezi sa ovim da i vezni igrači dolaze u završnicu i zabijaju, također i naredne sezone očekujem dominaciju u posjedu lopte i da se igra od noge do noge, a ne nabijanje lopte napamet.
Ja sam se navikao na ove igrače, i nekako mi ne bi bilo drago da naredne sezone neki od njih ne budu dio Juventusa, ali u napadu nam treba neki igrač koji će lakše zabijati golove. Problem je samo jer Gio i Vučinić igraju istu poziciju, ali ukoliko se bude igrala 4-3-3 formacija, da li to znači da će ponovo Pepe biti prvi izbor za desnog krilnog napadača (ili će Vučinić ili Gio igrati to), mozda bi i tu trebalo dovesti jednog igrača, mislim da Ramirez to može igrati. Jedino ako Conte ne planira Islu koristiti na toj poziciji, pitanje je gdje će Isla igrati.
Potpis druze al prioritet su nam WC napadac i ljevi bek jer treba nam napadac koji ce svaku priliku pretvoriti u gol, a ovo sto imamo iskreno to ne mogu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ni u kom slucaju ne bih pristao( iako je spekulacija) dati novce i dvojicu ( Matri; Giovinico) za Cavania. To bi za mene bilo greska stoljeca Juventusove uprave...
Ako nismo u stanju dovesti "top playera" okrenuo bih se mladom Destru koji je imao fin skor ove godine i sigurno bih uz Giovinica, Vucinica, Matrija imali dobar izbor napadaca...
Jos se ceka stoper i napadac...
Forza Juve!
Ako nismo u stanju dovesti "top playera" okrenuo bih se mladom Destru koji je imao fin skor ove godine i sigurno bih uz Giovinica, Vucinica, Matrija imali dobar izbor napadaca...
Jos se ceka stoper i napadac...
Forza Juve!
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
-
Juvelandia
- Kontakt:
koji talent i umjece u samo jednoj slici.Da Del Piero ne sjeba ligamente koljena u vrhu karijere ova slika bi sadrzavala jos vise uspjeha.Federer je napisao/la:
A tek za kakvu sicu su dovedeni
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa puno vise golova ce dati i Vidal, Markizio, Vucinic, Djovinko iz drugog plana ako ispred njih bude wc igrac kojeg ce morati cuvati dva protivnicka odbrambena, samim tim i njima ostaje vise prostora. zato ja cijelo vrijeme govorim da nama treba jedan strijelac koji ce moci dati 15-20 golova po sezoni ali po mogucnosti istovremeno da je to i jedan razbijac koji ce biti u stanju otvarati prostor za ove igrace iz drugog plana.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Madjarski juventini!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma ne treba ni dovoditi 'WC klasu' ako budu srali previše ovi klubovi...
za Cavania traži 70 milliona...
pa trebali im i stadion ponuditi...ne treba nam po toj cijeni...možemo i mi stvoriti wc klasu...šta smo odradili sa Vidalom? tako se može i sa napadačem..nije ni cavani rodjen sa znakom na čelu WC...kao i RVP..kao ni ostali...
za Cavania traži 70 milliona...
pa trebali im i stadion ponuditi...ne treba nam po toj cijeni...možemo i mi stvoriti wc klasu...šta smo odradili sa Vidalom? tako se može i sa napadačem..nije ni cavani rodjen sa znakom na čelu WC...kao i RVP..kao ni ostali...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
Juvelandia
- Kontakt:
Slazem se, ako vec traze kamaru para za nekoj WC napadaca, mi onda te planirane pare trebamo ulozit u odbranu, makar jedan dio tima zacementirat kvalitetom.Da se iskoristi ova sampionska pozicija, Campioni d'Italia siamo noi!! ne zaboraviteIlPrincipino je napisao/la:ma ne treba ni dovoditi 'WC klasu' ako budu srali previše ovi klubovi...
za Cavania traži 70 milliona...![]()
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nema opravdanja, Agnelli i Marotta su obećali top playera u napad i ako ga ne dovedu za mene ovog ljeta nisu ništa uradili. Znali su povećati cijene ulaznica za skoro pa 30 %, a kad je u pitanju dovođenje napadača, onda traže nekog željnog dokazivanja, samo nam oči zamazuju, treba sačekati kraj augusta i vidjeti jesu li lažovi ili ne.
Cavani realno ne vrijedi tolike pare, ali bi zato s njim sljedećih 5 godina sigurno dominirali i ne bi morali ulagati novac u napad, evo posljednje 3 godine smo skoro svako ljeto dovodili napadača i trošili po 15 ili 20 miliona, a ovako dovest ćemo jednog i bit ćemo rahat 5 godina, trošio svake godine po 20 miliona ili jednom 70 isto ti dođe, a što je najgore na kraju tog napadača kojeg platimo tolike pare na kraju molimo da ode iz kluba pa makar i besplatno. Ne vrijedi ni Ronaldo 90 miliona, a Realu su se već isplatile te pare, Juventus je klub sa najviše navijača u Italiji, uložene pare za top playera bi im se vratile kroz par sezona samo od prodaje dresova.
Ako imamo pare, a Agnelli je rekao da imamo, onda ih ne treba žaliti. Napadač se mora dovesti, inače će nam se ponavljati Genoa, 30 šuteva, 0 golova.
A Zlatnih lopti je 9, o tome ne treba uopšte polemisati.

Cavani realno ne vrijedi tolike pare, ali bi zato s njim sljedećih 5 godina sigurno dominirali i ne bi morali ulagati novac u napad, evo posljednje 3 godine smo skoro svako ljeto dovodili napadača i trošili po 15 ili 20 miliona, a ovako dovest ćemo jednog i bit ćemo rahat 5 godina, trošio svake godine po 20 miliona ili jednom 70 isto ti dođe, a što je najgore na kraju tog napadača kojeg platimo tolike pare na kraju molimo da ode iz kluba pa makar i besplatno. Ne vrijedi ni Ronaldo 90 miliona, a Realu su se već isplatile te pare, Juventus je klub sa najviše navijača u Italiji, uložene pare za top playera bi im se vratile kroz par sezona samo od prodaje dresova.
Ako imamo pare, a Agnelli je rekao da imamo, onda ih ne treba žaliti. Napadač se mora dovesti, inače će nam se ponavljati Genoa, 30 šuteva, 0 golova.
A Zlatnih lopti je 9, o tome ne treba uopšte polemisati.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Jedna lasta ne čini proljeće, imali smo mi u jednom trenutku Trezegueta, Iaquintu koji je bio vrhunski tada, Alexa, ali nigdje trofeja.
Uvijek biram tim ispred jednog pojedinca, nikada ne bih mijenjao recimo našu igru, pa i "smotane" napadače za recimo igru milana koja se svodi na dodavanje lopte ibri, nije ni čudo što zabije 30 golova, a da nema Nocerina, to ni na šta ne bi ličilo.
Eto, oni imaju tog famoznog WC napadača, ali kakve koristi, siguran sam da bi i oni voljeli imati ovakav kolektiv.
U Italiji to i prođe, ali u Lp ne, tu kolektiv dolazi do izražaja, mi smo se uvijek oslanjali na pojedinačni kvalitet, recimo Cappelov Juve, sve se svodilo da se doda napadaču, ili eventualno neki šut Nedveda.
Emerson, Vieira i Camo ne bi zajedno dali golova koliko Marchisio i Vidal.
To je ono što ja kao navijač Juventusa čekam dugo vremena, a sada kada to imamo, potreban je mali upgrade i bit će spektakl.
Uvijek biram tim ispred jednog pojedinca, nikada ne bih mijenjao recimo našu igru, pa i "smotane" napadače za recimo igru milana koja se svodi na dodavanje lopte ibri, nije ni čudo što zabije 30 golova, a da nema Nocerina, to ni na šta ne bi ličilo.
Eto, oni imaju tog famoznog WC napadača, ali kakve koristi, siguran sam da bi i oni voljeli imati ovakav kolektiv.
U Italiji to i prođe, ali u Lp ne, tu kolektiv dolazi do izražaja, mi smo se uvijek oslanjali na pojedinačni kvalitet, recimo Cappelov Juve, sve se svodilo da se doda napadaču, ili eventualno neki šut Nedveda.
Emerson, Vieira i Camo ne bi zajedno dali golova koliko Marchisio i Vidal.
To je ono što ja kao navijač Juventusa čekam dugo vremena, a sada kada to imamo, potreban je mali upgrade i bit će spektakl.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kad samo imali taj napad, ostatak ekipe je bio truba, pogotovo vezni red, zato i nije bilo trofeja, da bi uzimao trofeje moraš biti dobar na svim pozicijama, vezni red je trenutno odličan, odbrana više nego i solidna, zato i ne gubimo utakmice, eh sad da bi češće pobjeđivali treba nam i napadač svjestke klase, u suprotnom očekujte 14 remija kao i prošle sezone. Neće Vidal i Marchisio vječno zabijati, oni su stali prošle sezone i imali smo dosta remija, tad se najviše vidjelo da nam treba napadač. Ako već ne ide vezni red ići će njega i obrnuto.
Milan uopšte ne treba porediti s nama, jer Milan ima samo dobar napad, a mi bi s tim napadačem imali dobar napad, dobru odbranu i dobar vezni red.
Što se tiće upgrade, našem napadu je potreban veliku upgrade, jer tu najviše škripi.
Milan uopšte ne treba porediti s nama, jer Milan ima samo dobar napad, a mi bi s tim napadačem imali dobar napad, dobru odbranu i dobar vezni red.
Što se tiće upgrade, našem napadu je potreban veliku upgrade, jer tu najviše škripi.
Željezničar ale!
Half man, half amazing!
Poezija.
[youtube][/youtube]
Usput, zvanično je otkazana turneja po Americi, tačnije, otkazan je meč sa DC unitedom, ali će i svi ostali biti vjerovatno, sve zbog de laurentisa.

Poezija.
[youtube][/youtube]
Usput, zvanično je otkazana turneja po Americi, tačnije, otkazan je meč sa DC unitedom, ali će i svi ostali biti vjerovatno, sve zbog de laurentisa.
Trezegol postigao 2 gola i vratio River u prvu ligu.Ziegler resta in Turchia
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipe
- Kontakt:
DAVID TREZEGUET - Igrač koji je River Plate vratio u prvu ligu.
Svaka čast starom majstoru.

Svaka čast starom majstoru.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.