Francuzima se koliko toliko vratilo za onu nepravdu ucinjenu nad nasom repkom.
Evo i protiv njih je sviran jedan dosta sumnjiv penal, mada je svakkao bilo sve gotovo. Ne bi oni mogli postici gol da se igra do sutra.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Ma ja, trebao je tu biti Evra.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Da, da. Blancu će se najvjerovatnije obit o glavu defanzivna postavka, te Reveillere, Clichy i ostali promašaji u postavci. Ali ako ništa, ovaj put su prošli grupnu fazu.
Ako pogledamo Clichyevu partiju, imam pravo da linčujem.Monolog je napisao/la:Ma ja, trebao je tu biti Evra.![]()
Podolski je 100 nastup golSenaid L.F.C je napisao/la:Klose 100 nastup go,Podolski rodjendan goo,Xabi(vrati se u Liverpool molim te)100 nastup go
Našteliše Francuzima kako si i rekao...harishp je napisao/la:Platimi bio u romingu,nije uspio ''dokuciti''sudiju.
Sad ce tuziti telefonsku kucu.spielführer_21 je napisao/la:Našteliše Francuzima kako si i rekao...harishp je napisao/la:Platimi bio u romingu,nije uspio ''dokuciti''sudiju.
Svjetsko je ono što se čekaPrincipatus je napisao/la:Meni na ovom citavom Ep-u nekako fali zara, borbe, izgaranja, preokreta, napetosti do zadnje sekunde.
Sve nekako mlako, plitko fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.