tako sam ja shvatio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
eto ostace, svakom ce ti se igracu brojati duplo a nama ostalim za samo jednog igraca.. pa daj malo logikeIbizevic je napisao/la:Ako za svaku utakmicu mijenjam kapitena, hoće li prethodni kapiten izgubiti te duple bodove ili će ostati
Ajd ovakoIbizevic je napisao/la:Vi ostali me ne interesujeteNiti je pitanje bilo postavljeno u fazonu na koji ti odgovaraš
To je to, hvalaS-Y-L-A-R je napisao/la: Ajd ovako
Jedan matchday(jedno kolo) stavis jednog kapitena i njemu su uduplani bodovi i kad zavrsi to kolo(zadnjom utakmicom grupe D u grupnoj fazi) sabrani su svi bodovi od 11 igraca koji su u igri i to je konacan broj bodova za taj matchday.Onda kad promijenis za drugo kolo kapitena(nije ti si svidio onaj ili smatras da ovaj put nece biti uspjesan) uduplavaju se tom novom igracu ali samo za to kolo(za proslo je naravno ostao onaj prvi, nema smanjenja bodova).Nadam se da sam objasnio ono sto si trazio
Ovo je i mene iznerviralo, kupio ekipu i odem na kafu....po sata prije prve utakmice nece da otvori stranicu, nista i tako mi lescott ostane na klupi a benzema kapiten ono automatski alal vera.Monolog je napisao/la:Yebem ti Fantasy. Ne moRe se čovjek ni logovati kako bi promijenio sastav.
Ja sam iskoristio za 3. kolo. Napraviš transfere (neograničen broj), klikneš na "use wildcard" i nećeš imati problema sa oduzetim bodovima. Naravno, i dalje je ista situacija sa budžetom.katalinski je napisao/la:da li je neko koristio onaj njihov wildcard.i kako to fercera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.