BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Schibi je bio u top formi prosle sezeone, ali ga je teska povreda izbacila iz ritma. Da ga ta nesreca nije zadesila, poprilicno sam siguran da bi medju momcima koji sad na Euru, pogotovo ako se uzme deficitiranost na poziciji spice s kojom se Jegulja suocava.
Izuzetno je bitno sto je transfer rijesen u ovako kratkom roku, mnogo znaci cinjenica da ce od samog pocetka sudjelovati u Kloppovom trenaznom procesu.
Izuzetno je bitno sto je transfer rijesen u ovako kratkom roku, mnogo znaci cinjenica da ce od samog pocetka sudjelovati u Kloppovom trenaznom procesu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
kraljttbvb je napisao/la:Postali smo ko anamo oni: ko nam dadne 2 gola u jednoj utakmici, odmah ga dovedemo![]()

SchieSSer je sjajan potencijal i moze se pokazati kao super pojacanje. Valjda su i ti pehovi sa povredama proslost, tako da ce uz prave pripreme (kao sto Hare rece) cekati svoju sansu.
Dobro je po vas da Fredi nije previse peglao (kako inace zna) i cijena je sasvim pristojna.
Vom Jäger zum Gejagten
Na predstavljanju Schiebera Zorc je izjavio da je BVB ovim transferom zavrsio svoju igracku krizaljku za narednu sezonu i mislim da je jos ostalo produzenje ugovora sa Kubom i Lewandowskim da bi ekipa na sportskom i financijskom planu bila dugorocno obezbjedjena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobar transfer, jer slažem se da se po pitanju Schiebera radi o jako kvalitetnom napadaču i ubuduće je to jedan i za DFB-Elf. 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Vrlo moguce,uz Kloppa ce njegov sav potincijal izaci na vidjelo,ako moze neko izvuci maximum iz igraca,onda je to ova ljudina(JK)!Sto kazes,nekad u buducnosti mogao bi biti bitan za napad ne samo BvB-a nego i repke!effe_sa je napisao/la:Dobar transfer, jer slažem se da se po pitanju Schiebera radi o jako kvalitetnom napadaču i ubuduće je to jedan i za DFB-Elf.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Odbranu trofeja u DFB Kupu pocinjemo utakmicom protiv FC Oberneuland!
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Oberneuland
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Oberneuland
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Evo i gostujućeg dresa. S obzirom da ima ovaj žuti detalj u ovakvom obliku (baš poput holandskog sa EURA), te ove dvije zvjezdice (iako neobično nakrivljene na desno

Edit: Holandija ima Nike.

Što se tiče Schiebera, meni on malkice liči na Grosskreutza. Radilica na terenu, vrijedan, uporan... Ali nešto ofanzivniji od Kevina, što je opet dobra stvar. Cijena je dobra tako da se ne može previše promašiti sa ovim transferom. Jedine nešto češće povrede.
Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.
Jel nesto ozbiljno sa Gundom ?...
Nije nije nista ozbiljno bezze je .HzBvB je napisao/la:Jel nesto ozbiljno sa Gundom ?...
BvB Echte Liebe !!!
Nasem nekadasnjem igracu Japaneru pripao dres sa brojem 7 u Man Utd! 

- rastafarian
- Kontakt:
smopiBVB je napisao/la:Nasem nekadasnjem igracu Japaneru pripao dres sa brojem 7 u Man Utd!
Velika čast'I want to make a name for myself' - Kagawa declines Manchester United's iconic No. 7 shirt

p.s. našao sam ovu sliku, pa rekoh da je postavim ovdje ako je nije ko do sada postao

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Schibi po slikama izgleda pravo zadovoljan,kako i ne bi bio kad dolazi u ovakav klub
Dobro nam dosao Schibi!!!

Dobro nam dosao Schibi!!!
Leo Bittencourt

Dečko je doš'o, naš'o je sebi kućicu u Dortmundu.
Die ganze Bundesliga wollte ihn – Double-Sieger Dortmund hat ihn!
*Cijela Bundesliga ga je htjela - Dubl osvajač Dortmund ga sad ima!
"Grad mi se dopada. Prvi utisci su predivni".
Bittencourt stand bei allen Top-Klubs der Liga auf dem Zettel – sagte für Borussia auch den Bayern ab.
*Bittencourt je kod svih Top klubova lige bio na listi želja - zbog BVB-a je odbio i Bayern.
Najbolje se osjeća na poziciji lijevog krila, ali može igrat' i na ostalim pozicijama u ofanzivnom redu.
Ljudi imam velika očekivanja od ovog našeg Lea
. Očekujem odmah u prvoj sezoni BOOM. Veoma je zahvalan igrač koji može pokriti dosta pozicija i ogroman je potencijal. U njemu je mješavina brazilske i njemačke krvi
. Šta ćeš bolje od toga?
Vidim ga na lijevoj ofanzivnoj poziciji te iza špica. Zamislite samo tri malca genijalca u ofanzivnom redu... Gotze-Reus-Bittencourt.... 

Dečko je doš'o, naš'o je sebi kućicu u Dortmundu.
Die ganze Bundesliga wollte ihn – Double-Sieger Dortmund hat ihn!
*Cijela Bundesliga ga je htjela - Dubl osvajač Dortmund ga sad ima!

"Grad mi se dopada. Prvi utisci su predivni".
Bittencourt stand bei allen Top-Klubs der Liga auf dem Zettel – sagte für Borussia auch den Bayern ab.
*Bittencourt je kod svih Top klubova lige bio na listi želja - zbog BVB-a je odbio i Bayern.

Najbolje se osjeća na poziciji lijevog krila, ali može igrat' i na ostalim pozicijama u ofanzivnom redu.
Ljudi imam velika očekivanja od ovog našeg Lea

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
@ Semir_BVB
mislim da previse ocekujes od Bittencourta u narednoj sezoni. Mali jeste ogroman talenat, ali mislim da njemu fali jos dosta toga za Bundeslige i da bi mozda najbolje bilo da se isti posudi ekipi koja ce se naredne godine boriti za ulazak u drustvo najboljih. Javnost u Njemackoj od svakog iole talentovanog igraca ocekuje BOOM i krenu poredjenja sa Götzeom, a nikako da shvate da se takav talenat radja jednom u 100 godina.
mislim da previse ocekujes od Bittencourta u narednoj sezoni. Mali jeste ogroman talenat, ali mislim da njemu fali jos dosta toga za Bundeslige i da bi mozda najbolje bilo da se isti posudi ekipi koja ce se naredne godine boriti za ulazak u drustvo najboljih. Javnost u Njemackoj od svakog iole talentovanog igraca ocekuje BOOM i krenu poredjenja sa Götzeom, a nikako da shvate da se takav talenat radja jednom u 100 godina.
Cestitam na tituli 2012/2013... Bayern misli da ce im Dante i Mandzukic donijeti titulu ... Sad ciljajte na +20 bodovne razlike...
>>No body likes us but we dont care<<
amerosm je napisao/la:@ Semir_BVB
Ma po meni je bolje da je s BvB....odradi pripreme, fino lijepo gine na treningu, ufura se u sistem koji Klopp prezentira...nego da ide tamo u neke nizerazredne klubove na posudbu gdje ce igrati i ako se ne bude max zalagao na treningu.Kad jos dodas tome da ga nece trenirati Buvac fakticki ispadne da je bolje da ga nisu ni potpisivali ove godine...
Hebas ba to sve....on je trenutno u prvom timu BvB i tu mu je mjesto ipak i na njeg baceno 3.5 mil (ak se dobro sjecam, mozda i vise )...i ako je toliki talenat kako se prica nek se bori za mjesto...u BvB su svi dobili priliku da pokazu sta znaju, pa tako ce i On...!!!
Ja mislim da bi najbolje bilo da on odradi pripreme pa ga dati na posudbu fortuni taman da zamjeni beistera.jer nerealno je ocekivat minutazu kad na klupi sjede kuba I perisic..iako znam da necete vise dovodit pojacanja po meni bi bilo pametno dati 6 miliona za nekog dobrog centralnog veznog recimo schaars iz sportinga da bude backup za leitnera a ilkay da igra kagawinu poziciju...
Borussia zainteresirana za Buraka Yilmaza?
http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... abzonspors" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/en-us/news/87/germa ... abzonspors" onclick="window.open(this.href);return false;
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kompletan raspored za narednu sezonu je sljedeci:
1. Bremen (H)
2. Nürnberg (A)
3. Leverkusen (H)
4. Hamburg (A)
5. Frankfurt (A)
6. Gladbach (H)
7. Hannover (A)
8. Schalke (H)
9. Freiburg (A)
10. Stuttgart (H)
11. Augsburg (A)
12. Fürth (H)
13. Mainz (A)
14. Düsseldorf (H)
15. Bayern (A)
16. Wolfsburg (H)
17. Hoffenheim (A)
Dosta heben raspored na pocetku i kraju sezonu, s tim sto u posljednjem kolu igrati sa Vasim Angstgegnerom.
1. Bremen (H)
2. Nürnberg (A)
3. Leverkusen (H)
4. Hamburg (A)
5. Frankfurt (A)
6. Gladbach (H)
7. Hannover (A)
8. Schalke (H)
9. Freiburg (A)
10. Stuttgart (H)
11. Augsburg (A)
12. Fürth (H)
13. Mainz (A)
14. Düsseldorf (H)
15. Bayern (A)
16. Wolfsburg (H)
17. Hoffenheim (A)
Dosta heben raspored na pocetku i kraju sezonu, s tim sto u posljednjem kolu igrati sa Vasim Angstgegnerom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.