Tako je, međutim, izgleda da je SAF dobro zagrizao za njegamadridist je napisao/la:Al koliko znam on je još uvijek madridista samo je na posudbi bio u Romi.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- nemampojma
- Kontakt:
Benzema je bio najbolji u redovima Francuske, barem ga je bilo svugdje na terenu.
Alonso odličan, sa dvije greške. Arbeloa zatvorio Riberya tako da scarface nije mogao disati.
Alonso odličan, sa dvije greške. Arbeloa zatvorio Riberya tako da scarface nije mogao disati.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Mogu on i Ribery zajedno pod ruku ovo prvenstvo..Saurman je napisao/la:Benzema flop of the day, večeras se nije uspio sastaviti sa loptom, šut na krov stadiona i bezbroj izgubljenih lopti su rezultat njegov igre večeras.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- KapioFootball
- Kontakt:
Koji si ti ....nemampojma je napisao/la:Benzema je bio najbolji u redovima Francuske, barem ga je bilo svugdje na terenu.
HALA MADRID!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Karim Benzema is having as much impact on this tournament as Rio Ferdinand...
Učinak igrača Real Madrida u 1/4 finalu EP-a:
Mesut Ozil - dvije asistencije
Sami Khedira - gol
Ronaldo - gol
Xabi Alonso - 2 gola
Mesut Ozil - dvije asistencije
Sami Khedira - gol
Ronaldo - gol
Xabi Alonso - 2 gola
- raul-zakon
- Kontakt:
Ima li išta za

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Pa svi engleski i španski mediji pišu o tome kako je Modrić izričita želja Mourinha, i da će pokušati da iskoriste odlazak Harrya Redknappa s klupe Tottenhama i kupiti navedenog igračaraul-zakon je napisao/la:Ima li išta za
- raul-zakon
- Kontakt:
Što se tiče ovog transfera, ja sam neodlučan skroz...zizu1991 je napisao/la:Pa svi engleski i španski mediji pišu o tome kako je Modrić izričita želja Mourinha, i da će pokušati da iskoriste odlazak Harrya Redknappa s klupe Tottenhama i kupiti navedenog igračaraul-zakon je napisao/la:Ima li išta za
S jedne strane bih volio vidjeti Luku u Realu, da konačno, nakon dugo vremena, dobijemo nekoga s ovih prostora u bijelom dresu. Također, i kao igrač je fantastičan, zaista.
S druge strane, ne bih volio da dođe, jer mi je žao Sahina koji bi u tom slučaju bio prikovan za klupu, a dobar je igrač.
Vidjećemo, IN JOSE WE TRUST i šta god on odlučio, ne sumnjam da će to biti najbolja moguća odluka za naš klub !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Centre forward
- Kontakt:
Ev' citam sad da je bila neka anketa oko Modrog.45% ispitanika nije za njegovo dovodjenje a ostalih 55% smatra da bi bio pojacanje.Jbg i ja sam neodlucan oko ovoga.Spominje se cifra od 40 milki
,po meni Modric ne vrijedi ovoliko noFaca a takodje smatram da nije igrac za fudbalsku kremu,njegov level je Tottanham,Everton,Lyon,Roma i sl.al' ko zna mozda me susjed demantuje, ko ce ga znat 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- raul-zakon
- Kontakt:
Hoće sigurno, vidjećeš...Centre forward je napisao/la:Ev' citam sad da je bila neka anketa oko Modrog.45% ispitanika nije za njegovo dovodjenje a ostalih 55% smatra da bi bio pojacanje.Jbg i ja sam neodlucan oko ovoga.Spominje se cifra od 40 milki,po meni Modric ne vrijedi ovoliko noFaca a takodje smatram da nije igrac za fudbalsku kremu,njegov level je Tottanham,Everton,Lyon,Roma i sl.al' ko zna mozda me susjed demantuje, ko ce ga znat
HALA MADRID !
HALA MADRID !
slazem se,ja ga iskreno nikada ne bi volio vidjeti u Realu.Centre forward je napisao/la:Ev' citam sad da je bila neka anketa oko Modrog.45% ispitanika nije za njegovo dovodjenje a ostalih 55% smatra da bi bio pojacanje.Jbg i ja sam neodlucan oko ovoga.Spominje se cifra od 40 milki,po meni Modric ne vrijedi ovoliko noFaca a takodje smatram da nije igrac za fudbalsku kremu,njegov level je Tottanham,Everton,Lyon,Roma i sl.al' ko zna mozda me susjed demantuje, ko ce ga znat
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tyler durden
- Kontakt:
I kad bi dosao Modric pored ovakvog Khedire ne bi se mogao naigrat 
Modric je odlican igrac i ako cemo vec nekoga kupovati volio bih da njega kupimo, a i drago bi mi bilo da nakon dugo vremena dodje neki igrac sa ovih prostora u Real. Evo citam na Marci da ga i Suker preporucuje tako da bi na kraju mozda i moglo biti nesto od ovoga. Da je nekako Kaku sloziti za njega, to bi bilo idealno.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pa ako vas nije demantovao igrama u Tottenhamu gdje je uz Balea bio glavni igrač i igrama na ovom prvenstvu (osobito protiv Španjolske) onda ne znam kakva vi očekivanja imate da vas se demantuje. Ali svejedno dijelim mišljenje da to nije pozicija koju treba popuniti ovo ljeto.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Centre forward
- Kontakt:
Niko nije rek'0 da on nije dobar igrac,vec da je skup.Ako je istina da ga Mou zeli ocajno vidjeti u Realu,to je onda zadovoljavanje postojece sirine(msm da bi malca najvise koristio protiv Farse i sl ekipa) i alternativa.Al' 40 milki je malo skupo za alternativu
.Luka se sa Balkana preselio 'nama u Englesku i tamo se po meni sjajno adaprit'o al' s obzirom da ga i tamo veliki klubovi zele(Utd i Chelsea) vidjecemo kako ce se sve to zavrsiti.U Španiji poznato je najvise simpatisem Real pa sam zat'o i pis'o
al' koliko je on sada svjestan sta znaci igrat u Kraljevskom klubu i koji je to pritisak(nek mu kaze 'lega Van der Vart
il' Snajder) te uz postojecu konkurenciju na sred.terena za koju je malo rec strasna al' mozda je spreman na najveci izazov u karijeri po cijenu svega a tu je i Šuker koji ce mozda sve to da pogura.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Khedira i Modrić se uopšte ne mogu porediti, ne zato što jedan ili drugi odskače kvalitetom, nego jednostavno što su drugi profil igrača, svi znamo šta igra Modrić, a šta Khedira,tyler durden je napisao/la:I kad bi dosao Modric pored ovakvog Khedire ne bi se mogao naigrat
Modrić ukoliko bi došao, jedino bi mogao da mijenja Ozila, mada je njegovo mjesto zakovano u prvoj postavi
Ne bih rekao ni da moze mijenjati Ozila. Modric je tipicni centralni vezni, nije igrac tipa Khedire ali također nije ofenzivni vezni poput Ozila koji ce upisati dvadesetak asistencija po sezoni. On mi se nekako ne uklapa u igru koju je Mou prakitikovao ove dvije godine, ali ako ga Muronja zeli u ekipi onda je sigurno smislio nesto novo.
Don't hate what you don't understand.
Da ali ipak ima smisao za tu zadnju loptu, i mogao bi zamjeniti Ozila, uz naravno, puno više trke nego što je navikaoxaviesta je napisao/la:nije ofenzivni vezni poput Ozila koji ce upisati dvadesetak asistencija po sezoni
U ovaj sistem igre se ne uklapa kao što kažeš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.