1/4 EP: Engleska - Italija

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava

Ko prolazi u polufinale ?

Engleska
38
41%
Italija
54
59%

Ukupno glasova: 92

harishp
Kontakt:

Re: 1/4 EP: Engleska - Italija

Post Postao/la harishp » 24 jun 2012, 18:59

Saurman je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci. :)
Za njeg je i Džindo stručnjak. Najveći prodavač ubleha u historiji svemira.

slika
Gdje je Dzindina statistika?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 jun 2012, 19:01

Don Fabio je jedan od najvećih stručnjaka u istoriji fudbala,to zna svatko ko prati fudbal barem 10 godina,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2012, 19:02

harishp je napisao/la:
slika
Ostala na tavanu. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jun 2012, 19:04

madridist je napisao/la:Don Fabio je jedan od najvećih stručnjaka u istoriji fudbala,to zna svatko ko prati fudbal barem 10 godina,
Sad u istoriji fudbal :? :? :? ,ne znam bas...zavisi koliko je to"jedan od" ;)
SLOBODA NAVIJAČIMA

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 24 jun 2012, 19:09

ennis je napisao/la:
madridist je napisao/la:Don Fabio je jedan od najvećih stručnjaka u istoriji fudbala,to zna svatko ko prati fudbal barem 10 godina,
Sad u istoriji fudbal :? :? :? ,ne znam bas...zavisi koliko je to"jedan od" ;)
kad se uzme u obzir da je Fabio u karijeri vodio klubove poput milana, reala, rome, juventusa i naravno selekciju engleske nije moguce reci da nije veliki strucnjak ;) a kad se uz to doda 10-ak naslova italije (i sa milanom i sa romom i sa juvetom) kad se uzme da je uzeo i primeru sa realom da je uzeo i ligu sampiona i da je osvojio nekoliko kupova (superkupova) nzm ko bi mogao reci da on nije veliki strucnjak )
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:11

baresi#6 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci. :)
Za njeg je i Džindo stručnjak. Najveći prodavač ubleha u historiji svemira.
daj ba pokrij se peškirom po glavi i sjedi negdje u ćošak i razmisli kakve gluposti valjaš :roll:
Klasičan primjer da i među navijačima velikog Želje ima nekulturnog kukolja.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 24 jun 2012, 19:13

Ej vjeruj mi ja sam mislio da to znaju apsolutno svi pratioci fudbala kao sporta i da je to jedna činjenica koja je odavno urezana na kamenu s kojom se slaže čitava fudbalska i trenerska kompanija ali eto danas naletim na neke komentare koji pobijaju te činjenice. Očito sam se i ja i svi ostali prevarili po pitanju Capella, čovjek ipak nije yebena fudbalska legenda i svi smo živjeli u zabludi! :oops: ;)

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:17

harishp je napisao/la: slika
I ovo je sad kao nešto? Šta je on konkretno uradio? Plasirao se na prvenstvo i završio kao i mnogi prethodnici. To šta je on radio po italijanskoj ligi nema nikakve veze sa činjenicom da nije napravio ništa sa Engleskom reprezentacijom.

Džindina statistika je nešto lošija od Pearceove, ako te baš zanima :lol:

I fakat, od ovih velikih Njemaca i Italijana po forumu se ne može ni disati, za njih treba napraviti poseban forum da se prepucavaju koja je od njihovih rezervnih nacija uspješnija. Ne smiješ reć da italijanski sapun ne valja, dođe odma 10 dežurnih da ti sjedne na mozak.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 jun 2012, 19:18

Saurman je napisao/la:Englezi bi mogli vrlo lahko na noge švabama.

Capello: Even if England beat Italy, Germany will knock them out. 8-)
like they did hundreds of times before, jos uvijek se sjecam Southgateovog penala :oops: :D
Sem kad lopta ne predje liniju a prizna se gol, tad Englez pobijedi Svaba

[youtube][/youtube]

lakrdija
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 jun 2012, 19:19

Ovo su veznjaci, a ne neki pokušaji od veznjaka:
slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:20

Juvelandia je napisao/la:

like they did hundreds of times before, jos uvijek se sjecam Southgateovog penala :oops: :D

[youtube][/youtube]

lakrdija
Lopta je prešla sa preko 50% obima liniju, tada je to bilo pravilo, a ne cijeli obim kao sad.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jun 2012, 19:22

Alucard je napisao/la:
Ej vjeruj mi ja sam mislio da to znaju apsolutno svi pratioci fudbala kao sporta i da je to jedna činjenica koja je odavno urezana na kamenu s kojom se slaže čitava fudbalska i trenerska kompanija ali eto danas naletim na neke komentare koji pobijaju te činjenice. Očito sam se i ja i svi ostali prevarili po pitanju Capella, čovjek ipak nije yebena fudbalska legenda i svi smo živjeli u zabludi! :oops: ;)
Mislim da se vise govorilo o kvaliteti Fabia kao trenera,a ne kao legende...Fabio je legenda,samo sto ja licno ne mislim da je jedan od najvecih u historiji fudbala...A njegove trenerske kvalitete u ovom trenutku ne bih komentarisao...
SLOBODA NAVIJAČIMA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2012, 19:24

harishp je napisao/la: slika
I ovo je sad kao nešto? Šta je on konkretno uradio? Plasirao se na prvenstvo i završio kao i mnogi prethodnici. To šta je on radio po italijanskoj ligi nema nikakve veze sa činjenicom da nije napravio ništa sa Engleskom reprezentacijom.

Džindina statistika je nešto lošija od Pearceove, ako te baš zanima :lol:

I fakat, od ovih velikih Njemaca i Italijana po forumu se ne može ni disati, za njih treba napraviti poseban forum da se prepucavaju koja je od njihovih rezervnih nacija uspješnija. Ne smiješ reć da italijanski sapun ne valja, dođe odma 10 dežurnih da ti sjedne na mozak.
A kakav za tebe forum da napravimo kad pišeš nebuloze, jedino što mi pada na pamet je Jagomir tu bi bio svoj na svome.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:25

Saurman je napisao/la: A kakav za tebe forum da napravimo kad pišeš nebuloze, jedino što mi pada na pamet je Jagomir tu bi bio svoj na svome.
Ja mislim da je ipak više forumaša tebe trpalo u Jagomir, a pošto je demokratija i pošto većina odlučuje, onda... :D

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 jun 2012, 19:27

Juvelandia je napisao/la:

[youtube][/youtube]

lakrdija
Lopta je prešla sa preko 50% obima liniju, tada je to bilo pravilo, a ne cijeli obim kao sad.
http://www.4rfv.co.uk/industrynews.asp?ID=51603" onclick="window.open(this.href);return false;

HD solves it :mrgreen:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:29

Juvelandia je napisao/la: http://www.4rfv.co.uk/industrynews.asp?ID=51603" onclick="window.open(this.href);return false;

E jesi navalio, eto ti bi to vidio sa pozicije pomoćnog sudije, šteta što nisi bio tamo.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 jun 2012, 19:32

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ne smiješ reć da italijanski sapun ne valja, dođe odma 10 dežurnih da ti sjedne na mozak.
hoces reci da talijanski sapun ne valja!?
za tvoju informaciju, talijanski proizvodi poput Dolce Vivere, Dei Colli Fiorentini ili IL Frutteto Soaps su jedni od priznatijih u svijetu i daleko su ispred engleza na listi najprimjenjenijih produkata za lice i tijelo :mrgreen:

on topic:
talijanima sredina, englezima krila a s obzirom da startaju bez carrolla onda i ne vidim da bi mogli bog zna kako zaprijetiti sa ubacajima sa strane (doduse, nikad se ne zna). ocekujem podosadnu utakmicu s obzirom da se radi o dvije ziheraske ekipe koje ce cekati gresku protivnika prije nego sami nesto konkretno naprave a tu dajem prednost talijanima koji bi jednim pasom pirla ili de rossija mogli doci u priliku za taj jedini gol na utakmici. dakle, engleska - italija 0:1

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 24 jun 2012, 19:34

Juvelandia je napisao/la: http://www.4rfv.co.uk/industrynews.asp?ID=51603" onclick="window.open(this.href);return false;

E jesi navalio, eto ti bi to vidio sa pozicije pomoćnog sudije, šteta što nisi bio tamo.
Nisam navalio, samo kazem da nije presla.Al et Svaba vam je to "vratio" onim cistim golom Lamparda.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 24 jun 2012, 19:37

Evil Genius II je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ne smiješ reć da italijanski sapun ne valja, dođe odma 10 dežurnih da ti sjedne na mozak.
hoces reci da talijanski sapun ne valja!?
za tvoju informaciju, talijanski proizvodi poput Dolce Vivere, Dei Colli Fiorentini ili IL Frutteto Soaps su jedni od priznatijih u svijetu i daleko su ispred engleza na listi najprimjenjenijih produkata za lice i tijelo :mrgreen:

on topic:
talijanima sredina, englezima krila a s obzirom da startaju bez carrolla onda i ne vidim da bi mogli bog zna kako zaprijetiti sa ubacajima sa strane (doduse, nikad se ne zna). ocekujem podosadnu utakmicu s obzirom da se radi o dvije ziheraske ekipe koje ce cekati gresku protivnika prije nego sami nesto konkretno naprave a tu dajem prednost talijanima koji bi jednim pasom pirla ili de rossija mogli doci u priliku za taj jedini gol na utakmici. dakle, engleska - italija 0:1

ja se nadam da ce Rooney :D veceras presuditi talijanima :D

engleska-italija 2-1 :D

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 24 jun 2012, 19:41

Juvelandia je napisao/la: Nisam navalio, samo kazem da nije presla.Al et Svaba vam je to "vratio" onim cistim golom Lamparda.
Poenta je u slijedećem. Nije problem u tome jel lopta prešla ili nije, problem je u tome što neko pokušava na sve načine da Engleskoj ospori sasvim zasluženu titulu svjetskog prvaka. Pri tome su zaboravili sve sudijske greške koje su neke druge timove prometnuli u svjetske i evropske prvake, to je kao sve normalno. Nije slučajno što se upravo ova priča potencira više od nekih drugih, pa čak više i od gola koji je Maradona dao rukom tim istim Englezima. Iako Engleska ima jednu titulu prvaka svijeta i niti jednu titulu prvaka Evrope, što je puno manje od nekih drugih država, i dalje se prstom upire u ovu reprezentaciju, i dalje svi osjete najveće zadovoljstvo kad pobijede upravo Englesku, jer žele i po stoti put da kažu: "Eh evo bolji smo od vas". Zbog čega tolika želja svih da dokažu da su bolji od Engleske? Odgovor se nameće sam, ali da ne bih navukao jato dežurnih Njemaca i Italijana na svoje postove, neću reći ništa, sam zaključi.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.