Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Niko nije rek'0 da on nije dobar igrac,vec da je skup.Ako je istina da ga Mou zeli ocajno vidjeti u Realu,to je onda zadovoljavanje postojece sirine(msm da bi malca najvise koristio protiv Farse i sl ekipa) i alternativa.Al' 40 milki je malo skupo za alternativu
.Luka se sa Balkana preselio 'nama u Englesku i tamo se po meni sjajno adaprit'o al' s obzirom da ga i tamo veliki klubovi zele(Utd i Chelsea) vidjecemo kako ce se sve to zavrsiti.U Španiji poznato je najvise simpatisem Real pa sam zat'o i pis'o
al' koliko je on sada svjestan sta znaci igrat u Kraljevskom klubu i koji je to pritisak(nek mu kaze 'lega Van der Vart
il' Snajder) te uz postojecu konkurenciju na sred.terena za koju je malo rec strasna al' mozda je spreman na najveci izazov u karijeri po cijenu svega a tu je i Šuker koji ce mozda sve to da pogura.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Khedira i Modrić se uopšte ne mogu porediti, ne zato što jedan ili drugi odskače kvalitetom, nego jednostavno što su drugi profil igrača, svi znamo šta igra Modrić, a šta Khedira,tyler durden je napisao/la:I kad bi dosao Modric pored ovakvog Khedire ne bi se mogao naigrat
Modrić ukoliko bi došao, jedino bi mogao da mijenja Ozila, mada je njegovo mjesto zakovano u prvoj postavi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne bih rekao ni da moze mijenjati Ozila. Modric je tipicni centralni vezni, nije igrac tipa Khedire ali također nije ofenzivni vezni poput Ozila koji ce upisati dvadesetak asistencija po sezoni. On mi se nekako ne uklapa u igru koju je Mou prakitikovao ove dvije godine, ali ako ga Muronja zeli u ekipi onda je sigurno smislio nesto novo.
Don't hate what you don't understand.
Da ali ipak ima smisao za tu zadnju loptu, i mogao bi zamjeniti Ozila, uz naravno, puno više trke nego što je navikaoxaviesta je napisao/la:nije ofenzivni vezni poput Ozila koji ce upisati dvadesetak asistencija po sezoni
U ovaj sistem igre se ne uklapa kao što kažeš
- tyler durden
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Khedira i Modrić se uopšte ne mogu porediti, ne zato što jedan ili drugi odskače kvalitetom, nego jednostavno što su drugi profil igrača, svi znamo šta igra Modrić, a šta Khedira,tyler durden je napisao/la:I kad bi dosao Modric pored ovakvog Khedire ne bi se mogao naigrat
Modrić ukoliko bi došao, jedino bi mogao da mijenja Ozila, mada je njegovo mjesto zakovano u prvoj postavi
xaviesta je objasniozizu1991 je napisao/la:Da ali ipak ima smisao za tu zadnju loptu, i mogao bi zamjeniti Ozila, uz naravno, puno više trke nego što je navikaoxaviesta je napisao/la:nije ofenzivni vezni poput Ozila koji ce upisati dvadesetak asistencija po sezoni
U ovaj sistem igre se ne uklapa kao što kažeš
Modric nema nikakvu zadnju loptu, pogledat statistiku koliko samo asistencija ima
Uglavnom,nema mjesta u RM
Ako bi ikog Modrić trebao zamjenjivati to bi trebao biti Xabi Alonso ali znamo da je Xabi nedodirljiv na svojoj poziciji.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nadamo setyler durden je napisao/la:
Uglavnom,nema mjesta u RM
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Uglavnom kod nas nema mjesta i to je bit svega.Ni na klupi.Ja imam više povjerenja u Kaku,Granera i Sahina.U prvu pored Samija,Xabija i Meše nema šanse
Tu je negdje i Lass koji još nije otišao,Coentrao koji može igrati na toj poziciji.
Okrenimo se dovođenju Messija.Vidim da je davao neke izjave oko mogućeg transfera pa gdje ima dima ima i vatre.
Okrenimo se dovođenju Messija.Vidim da je davao neke izjave oko mogućeg transfera pa gdje ima dima ima i vatre.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Je li Real ekipa s najviše reprezentativaca (ovih što su ostali u završnici) ?
Real Madrid
Real Madrid
Nasih je u polufinalu deset (3 Portugalca, 5 Spanjolaca i dvojica Svaba), bez obzira na ishod vecerasnje utakmice. Ne znam da jedino Bayern nema vise?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mogu da primjetim da imamo ovdje veće stručnjake od samoga Mourinha, po kojima Modrić nema mjesta u Realu, a po tabloidima i Mourinhu je jako koristan igrač kojeg bi želio dovesti,
Ipak, treba se na kraju pouzdati u autoritet forumaša
Naravno da bi Modric bio pojacanje za Real.
A da li je ijedan od tih Realovaca iz njihove nogometne skole ili je kupljen ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ima onaj kapiten Španije..M4kaveli je napisao/la:Naravno da bi Modric bio pojacanje za Real.
dakako,Alvaro Arbeloa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tabloidima.Dovoljno si rekaozizu1991 je napisao/la:Mogu da primjetim da imamo ovdje veće stručnjake od samoga Mourinha, po kojima Modrić nema mjesta u Realu, a po tabloidima i Mourinhu je jako koristan igrač kojeg bi želio dovesti,
Btw Ozil sinoć dobio 1 što je kao dvije desetke i mi raspravljamo o nekim polunogometašima
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bilo bi lepo kad bi svi ovi koji su skeptični pogledali statistiku Luke Modrića za prošlu sezonu. Veoma je impresivna. 
- nemampojma
- Kontakt:
Jedno jedino pitanje uvijek se dotiče novih pojačanja.
Gdje će igrati Lukica, umjesto koga?
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Upravu si dovoljno sam rekaoLBJ MVP je napisao/la:Tabloidima.Dovoljno si rekaozizu1991 je napisao/la: po tabloidima i Mourinhu je jako koristan igrač kojeg bi želio dovesti,
Možda kontaju umjesto Altintopa da grije klupu mada ni ovaj nije još otišaonemampojma je napisao/la:Jedno jedino pitanje uvijek se dotiče novih pojačanja.
I sam znaš da ni Xabi Alonso nema neku impresivnu statistiku pa to ne znači da nije igrač za Real MadridaanonymousHD je napisao/la:Bilo bi lepo kad bi svi ovi koji su skeptični pogledali statistiku Luke Modrića za prošlu sezonu. Veoma je impresivna.
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.