Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Reports of the James Rodriguez bid originated from the Dutch newspaper Elf Voetbal, they claimed LFC have had placed a €28m bid.
Having said that, James Rodriguez was looked at by our scouts when KD and DC were in charge, and those scouts are still at the club.
Having said that, James Rodriguez was looked at by our scouts when KD and DC were in charge, and those scouts are still at the club.
welcomeTITANIC je napisao/la:Novi Kolac

@IlPrincipino, suarez vjerovatno ostaje, jedino ako mu se nesto ne okrene u glavi kao torresu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
nece se suarezu okrenuti al evo citam da bi moglo sigurdsonu.Carlo je napisao/la:welcomeTITANIC je napisao/la:Novi Kolac
@IlPrincipino, suarez vjerovatno ostaje, jedino ako mu se nesto ne okrene u glavi kao torresu.
http://premiership.hr/premiership/1648- ... ssona.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
nece se suarezu okrenuti al evo citam da bi moglo sigurdsonu.
http://premiership.hr/premiership/1648- ... ssona.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
mislim da je sa sigurdssonom sve gotovo samo pitanja vremena kad ce se predstaviti na anfildu jer se o tom igracu prica od kako je rodgers preuzeo liverpool.
http://premiership.hr/premiership/1648- ... ssona.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
mislim da je sa sigurdssonom sve gotovo samo pitanja vremena kad ce se predstaviti na anfildu jer se o tom igracu prica od kako je rodgers preuzeo liverpool.
doći će sigurdsson zbog rodgersa, tu nema nikakve brige.
i da:
rodgers planira prodati škrtela da bi imao više novaca na raspolaganju, mada ne treba vjerovati svakakvim glupostima, sve su ovo špekulacije.
i da:
http://www.dailystar.co.uk/posts/view/258421" onclick="window.open(this.href);return false;LIVERPOOL will consider cashing in on defender Martin Skrtel to almost double Brendan Rodgers’ summer transfer kitty.
Manchester City will be first in the queue to snap up the Slovakian star for £20million with boss Roberto Mancini determined to make his solid defence even more impregnable.
rodgers planira prodati škrtela da bi imao više novaca na raspolaganju, mada ne treba vjerovati svakakvim glupostima, sve su ovo špekulacije.
Ja mislim da bi se trebao Skrtel za 20+M prodati ja mislim da ga Coates moze zamijeniti...koliku je minutažu imao mislim da je pristojno odigrao ! .. 

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- youngredcomps
- Kontakt:
i ja bih prodao skrtela,20+ mil nije malo.a tesko0 da on moze igrati ovako dobro jos 2-3 godine.opet ce biti prosjek.a ako ode skrtel dovest ce rodgers nekog na CB nece se koskati sa coatesom
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Skrtel ima 28g ako se nevaram a to su pomeni najbolje godine za igrati i mislim da moze biti samo bolji jedino ako ga ne strefi kakva povrijedayoungredcomps je napisao/la:i ja bih prodao skrtela,20+ mil nije malo.a tesko0 da on moze igrati ovako dobro jos 2-3 godine.opet ce biti prosjek.a ako ode skrtel dovest ce rodgers nekog na CB nece se koskati sa coatesom

Ako je istina ono što se piše, onda vjerovatno Rodgers želi Skrtela mijenjati za Sigurdsona, Caulkera i Adama Johnsona.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma meni se više sviđa Sturidge od Johnsona neznam za vas al meni je kralj sturidge nikad necu zaboravti kako je rasturo u Boltonu ...

Sta je redsi hoceli biti ova nova sezona konacno sretna i napredna za vas? 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- the scouser
- Kontakt:
Prodaja Škrtela bi bio veliki korak unazad, on i Agger su se tek uigrali, a svi znamo koliko je bitno da se dva štopera poznaju i da dobro igraju zajedno, pogledajte samo partnerstvo Ferdinand-Vidić u prvim godinama i kasnije, drastična razlika. Ja bih ga zadržao bez obzira na ponude, jer Coates još nije na tom nivou, jedno je dobro odigrati par utakmica, a drugo igrati kvalitetno i sa malo grešaka u kontinuitetu, a što se tiče drugih pojačanja, ne pada mi na pamet neki jak a dostupan štoper.
Mislim da je dovođenje Sigurdssona bespotrebno, bar na toj poziciji imamo sijaset igrača, i ne bi bilo uredu stopirati razvoj Shelveya i možda Hendersona (ako u ovoj letvi ima prostora za razvoj), već bi radije da se pojačamo na krilnim pozicijama, jer osim Bellersa, nemamo nijedno krilo koje odgovara Rodgersovom sistemu igre, Downing je drugačiji tip igrača. Ne bi bilo loše dovesti i Adama Johnsona i Sturridgea, ako je finansijski ostvarivo, čisto zbog konkurencije za te krilne pozicije.
Mislim da je dovođenje Sigurdssona bespotrebno, bar na toj poziciji imamo sijaset igrača, i ne bi bilo uredu stopirati razvoj Shelveya i možda Hendersona (ako u ovoj letvi ima prostora za razvoj), već bi radije da se pojačamo na krilnim pozicijama, jer osim Bellersa, nemamo nijedno krilo koje odgovara Rodgersovom sistemu igre, Downing je drugačiji tip igrača. Ne bi bilo loše dovesti i Adama Johnsona i Sturridgea, ako je finansijski ostvarivo, čisto zbog konkurencije za te krilne pozicije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- youngredcomps
- Kontakt:
dobre su to godine,al je jos bolji nekih 25 mil.za te pare mozemo dovesti onog james rodrigueza.a momak ima 20-21 god.a za odbranu ce smislit nesto rodgers,samo ja nebi dao aggera ni za 100 mil.to je igracina,skrela manje vise.jest da je nass najbolji igrac al......SGLS je napisao/la:Skrtel ima 28g ako se nevaram a to su pomeni najbolje godine za igrati i mislim da moze biti samo bolji jedino ako ga ne strefi kakva povrijedayoungredcomps je napisao/la:i ja bih prodao skrtela,20+ mil nije malo.a tesko0 da on moze igrati ovako dobro jos 2-3 godine.opet ce biti prosjek.a ako ode skrtel dovest ce rodgers nekog na CB nece se koskati sa coatesom,...sjeti se samo Gerrarda kad je imao 28,29 god ...
To su najbolje godine sto se mene ticee..
Slažem se sa ovim, pogotovo boldovanim dijelom. I ja bih rado da Coates već od ove/naredne sezone počne igrati u kontinuitetu, ali realno on još uvijek nije taj kalibar da može iznijeti sezonu.the scouser je napisao/la:Prodaja Škrtela bi bio veliki korak unazad, on i Agger su se tek uigrali, a svi znamo koliko je bitno da se dva štopera poznaju i da dobro igraju zajedno, pogledajte samo partnerstvo Ferdinand-Vidić u prvim godinama i kasnije, drastična razlika. Ja bih ga zadržao bez obzira na ponude, jer Coates još nije na tom nivou, jedno je dobro odigrati par utakmica, a drugo igrati kvalitetno i sa malo grešaka u kontinuitetu, a što se tiče drugih pojačanja, ne pada mi na pamet neki jak a dostupan štoper.
FK Pjetlovi
[youtube][/youtube]
šteta što nije počeo od prve minute večeras

Ma ja imam neki osjećaj da ako uđe večeras da ce dati gol ...Johnson rastura, Gerrard solidan al moze on puno boljeCarlo je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Ponos Torina
- Kontakt:
Dizete Skrtela i Reinu nekad previse u nebesa Skrtel ne vrijedi po meni ni 10 mill...neodgovoran je igrac i nema mozga uopste,nerazmislja o svojim postpucima na terenu i ta cifra sto nudi City za njega je vise nego poklon..Rodgers sa tim parama moze dovesti 2 dobra igraca,Coates je tu sa ekipom stalno,trenirali su svi zajedno i uigravali se,zato mislim da Skrtel moze ici stari a i zinulo mu dupe za pare.....Mislim da je doslo vrijeme za Coates....Jos da je Reinu uvaljati nekomei to dobro naplatiti i stvorilo bi se idealno finansijsko stanje za Rodgersa da to sve fine slozi i uigra na pripremama za pocetak sezone....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vraćaju se naši momcovi nazad, neka - neka. Sada lagano da se slažu kockice. 

Ko je ostao još? Reina, mada će doći fizički odmoran... To bi bilo to valjda. Fino.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vraćaju se naši momcovi nazad, neka - neka. Sada lagano da se slažu kockice.

Develop success from failures. Discouragement and failure are two of the surest stepping stones to success.
Ma imaju i OI, a i tu nas ima hejbet ( Bellamy, Coates, Suarez ... ).Mac je napisao/la:Ko je ostao još? Reina, mada će doći fizički odmoran... To bi bilo to valjda. Fino.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vraćaju se naši momcovi nazad, neka - neka. Sada lagano da se slažu kockice.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.