Jel ko 2006?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
ako bude igrao Chiellini,sanse da se Gomez vidi na utakmici su 0,1 %, a ako ne bude igrao onda njegove sanse rastu i onda su 1 %.. Barzagli i Bonucci pojeli danas Rooneya da ne mogu Gomeza..legenda reala je napisao/la:Molim filmofila Saurmana da ne piše po ovoj temi, za dobrobit Njemačkog fudbala, on čim napiše kako će neko nekog razvaliti dođe obrnuto pa zato![]()
A moja prognoza je slijedeća ja ću to u postotcima![]()
Ako Joachim odluči da u utakmicu krene sa napadačkom linijom Reus-Klose-Muller onda su šanse 99%-1% u korist Njemačke.
Pak ako se Joachim odluči za napadačku liniju Muller-Gomez-Podolski, šasne Italije rastu i onda su 50%-50%
Legendo dobro znaš šta sam govorio o duelu Real-Bayern.legenda reala je napisao/la:Molim filmofila Saurmana da ne piše po ovoj temi, za dobrobit Njemačkog fudbala, on čim napiše kako će neko nekog razvaliti dođe obrnuto pa zato![]()
A moja prognoza je slijedeća ja ću to u postotcima![]()
Ako Joachim odluči da u utakmicu krene sa napadačkom linijom Reus-Klose-Muller onda su šanse 99%-1% u korist Njemačke.
Pak ako se Joachim odluči za napadačku liniju Muller-Gomez-Podolski, šasne Italije rastu i onda su 50%-50%
Gomez ima bolji njuh za gol od Rooneya koji nije ni klasični napadač.Pogotovo ako Klose bude igrao će biti opasniji u odnosu na Welbecka.jasko_juve je napisao/la:
ako bude igrao Chiellini,sanse da se Gomez vidi na utakmici su 0,1 %, a ako ne bude igrao onda njegove sanse rastu i onda su 1 %.. Barzagli i Bonucci pojeli danas Rooneya da ne mogu Gomeza..
Italija nije toliko slabaSaurman je napisao/la:
Njemačka ima 3x jači tim od žabara i ako sad nisu u stanju pobjediti onda i nikad neće, 100% sam uvjeren u prolaz pancera.
Saurman je napisao/la:
Njemačka ima 3x jači tim od žabara i ako sad nisu u stanju pobjediti onda i nikad neće, 100% sam uvjeren u prolaz pancera.
Dylan Dog je napisao/la:Ocekujem da Klose,Podolski,Boateng,Khedira,Ozil...pokazu da su Nijemci puno talentovanija fudbalska nacija od Italijana.
HeavensWonder je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ocekujem da Klose,Podolski,Boateng,Khedira,Ozil...pokazu da su Nijemci puno talentovanija fudbalska nacija od Italijana.
Kralju, čestitam ti kao navijaču Italije večerašnji zaslužen prolaz (i svim ostalim navijačima Italije) i znam da te je uhvatila euforija ali trebao bi malo spustiti loptu na zemlju, tvoj preveliki optimizam nema čvrste temelje ili drugim riječima, ti temelji su jako slabog kvaliteta. Italija je u 4 utakmice ovog EP-a 3 puta odigrala neriješeno i samo su uspjeli da pobjede jadnu Irsku u 90 minuta. S druge strane Njemačka koja je po tebi precjenjena je u kvalifikacijama prošla sa maksimalnim brojem bodova te taj super niz nastavila i na ovom EP-u sa još dodatne 4 pobjede, te iz grupe smrti otišla kao prva sa maksimalnim učinkom što je ovog Eura samo njima pošlo za rukom. To nije precjenjenost, favorizirati ih je realnost. Iza njih su super rezultati i njihovi temelji su armirani beton. Eh sada ni sve ovo ne daje za pravo Njemcima da se previše uzdignu i omalovažavaju druge jer je sve moguće u fudbalu a posebno kada je s druge strane jedno takvo veliko ime kao Italija. Bolje je biti skroman jer pred ovaj duel Italijanski navijači trebaju da budu upravo takvi, skromni. Njemačka je favorit kako god vi to gledali a podcjenjivati ih je van svake pameti. Ja ću opet što prije doći čestitati Italijanskim fanovima eventualno finale ako ga Italija zasluži ali polako, ne trčimo pred rudu, Njemačka disciplinovana mašinerija je preyebena prepreka koja čeka..calcio je napisao/la:Smatram da ce biti zadovoljstvo gledati eliminisanje nijemaca, jer ih nevjerovatno precjenjujete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.