1/4 EP: Engleska - Italija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 1/4 EP: Engleska - Italija
Hajmo hejteri svih zemalja ujedinite se 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto bi rekao Hendrix, Hey Joe
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
- delpiero20
- Kontakt:
Po meni su Njemacka i Italija dva velikana fudbala u Evropi...
Ruku na srce Spanija je na putu da izraste u giganta ali nema historiju kao ove dvije rep...Tako da se radujem utakmici sa Njemackom i neka pobjedi bolji. Njemacka blagi favorit, mada Italija imala teze utakmice...Moze se svasta desiti..
Ruku na srce Spanija je na putu da izraste u giganta ali nema historiju kao ove dvije rep...Tako da se radujem utakmici sa Njemackom i neka pobjedi bolji. Njemacka blagi favorit, mada Italija imala teze utakmice...Moze se svasta desiti..
- Titova-Juga
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
Slatko i pepo spavaj i sanjaj
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Kad prije 2 god pucas li se ti necim....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
Mozda prije 4 god. al' ocigledno nisi tad gledao utakmicu pa preporucujem ti da nadjes snimak da vidis ko je bio bolji na terenu odnosno ko je imao vise sansi i ko je zasluzio prolaz.....
I da Italija nikad nije igrala ovako antipropagandan fudbal kao Engleska danas jer su oni barem ponekad napadali i zbog kvaliteta koji je tada posjedovala Italija ona je komotno pobjedjivala jer su znali da tesko primaju golove a dace makar jedan svakome....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- delpiero20
- Kontakt:
Pa dobro, realno svako vuce na svoju stranu...uvijek bilo i ostalo. Nikom nije drago kada prodje tim koji nije zasluzio osim tim istima koji su prosli i njihovim navijacimaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.

Fudbal je imao dosta takvih momenata...tako da nisu sad Talijani neki negativci i sve zavisi od situacije
- L'Avvocato
- Kontakt:
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šta, najveći ti je argument moj lapsuz? Gledao sam utakmicu i stekao dojam da je Španija bila puno bolja, to što ti uvijek stekneš dojam da je Italija bolja je stvar tvog subjektivizma. Sjećam se isto i 2000. godine kad je Holandija uništila Italiju koja je kasnije dobila na penale, vjerovatno ni tad nisi ništa imao protiv italijanskog bunkera. Mani meni šupljeTomaZdravkovic je napisao/la:Kad prije 2 god pucas li se ti necim....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
Mozda prije 4 god. al' ocigledno nisi tad gledao utakmicu pa preporucujem ti da nadjes snimak da vidis ko je bio bolji na terenu odnosno ko je imao vise sansi i ko je zasluzio prolaz.....
I da Italija nikad nije igrala ovako antipropagandan fudbal kao Engleska danas jer su oni barem ponekad napadali i zbog kvaliteta koji je tada posjedovala Italija ona je komotno pobjedjivala jer su znali da tesko primaju golove a dace makar jedan svakome....

- Titova-Juga
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta, najveći ti je argument moj lapsuz? Gledao sam utakmicu i stekao dojam da je Španija bila puno bolja, to što ti uvijek stekneš dojam da je Italija bolja je stvar tvog subjektivizma. Sjećam se isto i 2000. godine kad je Holandija uništila Italiju koja je kasnije dobila na penale, vjerovatno ni tad nisi ništa imao protiv italijanskog bunkera. Mani meni šupljeTomaZdravkovic je napisao/la:Kad prije 2 god pucas li se ti necim....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
Ajde decko dodji sebi.
Azzurri su u polufinalu protiv Nizozemaca imali igraca manje vecim djelom prvog i cijelo drugo poluvrijeme.
Nizozemci jesu dominirali cak i penal promasili ali tada je Italija igrala vise defanzivno nego danas.
Vecerasnja dominacija protiv Engleske se ne moze usporedjivati sa utakmicom prije 4 god protiv Spanjolske jer su tvoji Englezi veceras odigrali za cistu nulu, drugim rijecima, mislili su da ce nekom ludom srecom proci do polufinala.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Shvatamo te još si pod dojmom, al jelde vozo ih je Pirlo ko levate? 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
sa igracem više od neke dvadesete minute, a mislim nešto kasnije i sa dva igraca manje+holandija fulila dva penala u regularnom djeluNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta, najveći ti je argument moj lapsuz? Gledao sam utakmicu i stekao dojam da je Španija bila puno bolja, to što ti uvijek stekneš dojam da je Italija bolja je stvar tvog subjektivizma. Sjećam se isto i 2000. godine kad je Holandija uništila Italiju koja je kasnije dobila na penale, vjerovatno ni tad nisi ništa imao protiv italijanskog bunkera. Mani meni šupljeTomaZdravkovic je napisao/la:Kad prije 2 god pucas li se ti necim....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Interesantno je to da je prije dvije godine Španija u potpunosti nadigrala Italiju i na kraju prošla na penale. Tada domaćim Italijanima ne bi smetalo da prođu na taj način, na način na koji su igrali 50 godina, a sad su im kao puna usta nekakvog atomskog fudbala. Licemjerje na nivou.
a na tom prvenstvu italija igrala sve osim defanzivnog fudbala, mislim da su grupu prosli sa sve tri pobjede, 1/4 finale lagano 2 ili 3-0, a u finalu promašivali zicere i to ih kostalo
nema potpisa
Ma djabe se svadjate.Prvo se izmedju sebe pobili,pa onda onakvi nikakvi Svabama na megdan.
Shjajno kao shjajna baja.
Nego sa ovom zadjom tekmom se potvrdila tvrdnja da su grupe sa Poljacima i Ukrajincima kao nositeljima,fakat bile smjesne.
Shjajno kao shjajna baja.
Nego sa ovom zadjom tekmom se potvrdila tvrdnja da su grupe sa Poljacima i Ukrajincima kao nositeljima,fakat bile smjesne.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 jun 2012, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Potpuna dominacija,apsolutno zasluzen prolaz Italije,jednostavno im sakrili loptu Prandelli je trebao ubaciti jos jednu loptu da i Englezi malo osjete,svaka cast Italijanima na ovakvoj utakmici,Englezi totalno losi katastrofa ziva.
Idemo sad na Panzere!!
Forza Italia!!!!
Idemo sad na Panzere!!
Forza Italia!!!!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Uredu je gospodine, evo baš sam poš'oTitova-Juga je napisao/la: Ajde decko dodji sebi.
Azzurri su u polufinalu protiv Nizozemaca imali igraca manje vecim djelom prvog i cijelo drugo poluvrijeme.
Nizozemci jesu dominirali cak i penal promasili ali tada je Italija igrala vise defanzivno nego danas.
Vecerasnja dominacija protiv Engleske se ne moze usporedjivati sa utakmicom prije 4 god protiv Spanjolske jer su tvoji Englezi veceras odigrali za cistu nulu, drugim rijecima, mislili su da ce nekom ludom srecom proci do polufinala.

Italijani, koji su izmislili bunker, nekom spočitavaju defanzivnu igru

Licemjeri.
- delpiero20
- Kontakt:
Mene najvise ocara sa driblingom na malom prostoru i kako se moze vrtiti dugo vremena, a da mu niko ne moze uzeti loptu. Znaci to mi je najjace, moze se zagraditi od mnogo veceg covjeka i od brzeg igraca. To tesko kad vidim kod modernijih igraca, ali on stara skola..sve to mirno odradi i nikad ne izgubi loptu te je posalje idealnomuXmania je napisao/la:Shvatamo te još si pod dojmom, al jelde vozo ih je Pirlo ko levate?

- Titova-Juga
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Uredu je gospodine, evo baš sam poš'oTitova-Juga je napisao/la: Ajde decko dodji sebi.
Vecerasnja dominacija protiv Engleske se ne moze usporedjivati sa utakmicom prije 4 god protiv Spanjolske jer su tvoji Englezi veceras odigrali za cistu nulu, drugim rijecima, mislili su da ce nekom ludom srecom proci do polufinala.![]()
Italijani, koji su izmislili bunker, nekom spočitavaju defanzivnu igru![]()
Licemjeri.
Azzurri vise ne mogu igrati defanzivno jer prosto nemaju klase kao Nesta,Cannavaro,Maldini, itd s kojima su mogli komotno da se brane vecim djelom neke utakmice. + Imaju izbornika koji voli napadacki nogomet, sto je pokazano na ovom Prvenstvu a pogotovo veceras protiv tvojih izmisljaoca nogometne igre

Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 25 jun 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
I Englezi danas imaju klasne defanzivce i igraju defanzivno. Samo što je po vama, licemjernim "domaćim" Italijanima, to nekad bilo super, a danas je sramota.Titova-Juga je napisao/la: Azzurri vise ne mogu igrati defanzivnije jer prosto nemaju klase kao Nesta,Cannavaro,Maldini, itd s kojima su mogli komotno da se brane vecim djelom neke utakmice. + Imaju izbornika koji voli napadacki nogomet, sto je pokazano na ovom Prvenstvu a pogotovo veceras protiv tvojih izmisljaoca nogometne igre
- Titova-Juga
- Kontakt:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:I Englezi danas imaju klasne defanzivce i igraju defanzivno. Samo što je po vama, licemjernim "domaćim" Italijanima, to nekad bilo super, a danas je sramota.Titova-Juga je napisao/la: Azzurri vise ne mogu igrati defanzivnije jer prosto nemaju klase kao Nesta,Cannavaro,Maldini, itd s kojima su mogli komotno da se brane vecim djelom neke utakmice. + Imaju izbornika koji voli napadacki nogomet, sto je pokazano na ovom Prvenstvu a pogotovo veceras protiv tvojih izmisljaoca nogometne igre
Ja pratim Italiju od 93.
Nikada ih niko nije nadigrao (bez obzira koliko su defanzivno nekada igrali) kao sto su Azzurri tvoje ljepotanere veceras.
Kao sto rekoh, slatko pavaj i canjaj...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma smijesni Englezi ova njihova ekipa ne zna al bas ne zna igrat lopte,sve im je na silu nekaku,pa kad sam vidio statistiku na kraju utakmice imao sam osjecaj da je Italija igrala protiv neke lijeve ekipe tipa Azerbejdzan ili nesta slicno.....muXmania je napisao/la:Shvatamo te još si pod dojmom, al jelde vozo ih je Pirlo ko levate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.