Reprezentacija Njemačke - Elf

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete od Elfa na SP 2022

1) da bude prvak
11
16%
2) polufinale minimum
14
20%
3) proći će grupu i dalje je sve moguće
11
16%
4) ispadaju u grupi ( za švabomrzce)
33
48%

Ukupno glasova: 69

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Reprezentacija Njemacke - Elf

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jun 2012, 23:44

MaGiCa je napisao/la:
Nemacka nikada nije pobedila Italiju u takmicarskoj utakmici. Nikada.
Samo toliko. ;)
Za sve postoji prvi put pa i za prvu pobjedu, no sacekajmo da se odigra, bicemo pametniji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jun 2012, 23:45

:lol: :lol: Počelo je.

Vrijeme je da se sruše neke tradicije.Vjerujem da Ozil i društvo mogu izbaciti ovu Italiju iako je i Italija jaka.Po mom mišljenju finale prije finala imam osjećaj da će jedna od ove dvije reprezentacije na kraju biti i prvak.

Gazi žabare kako god 8-) :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jun 2012, 23:47

@ MaGiCa

nije ni Spanija Francusku, pa znamo sta je bilo jucer. ;) ;) Bit ce ovo dosta zanimljiva utakmica. Tradicija je na strani Italijana, dok je kvalitet na strani Nijemaca - jednostavno imaju siri roster kvalitetnih igraca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jun 2012, 00:06

Vrijeme da se naplate stari dugovi protiv žabara.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 00:25

Lijep pozdrav kobasičarima koji su predviđali ispadanje Italije već u grupnoj fazi, vidimo se u 1/2 finalu, svi znamo da vam je prpa.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jun 2012, 00:27

GaziHusrevbeg je napisao/la:Lijep pozdrav kobasičarima koji su predviđali ispadanje Italije već u grupnoj fazi, vidimo se u 1/2 finalu, svi znamo da vam je prpa.
Bjelančevino daj te talijanske isprave na pregled :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 jun 2012, 00:27

MaGiCa je napisao/la:Kobaje, opet cete izvisiti. ;)
U sta "konzumatoru zabljih bataka" (ne se ljutiti :D )? :mrgreen:

Ulazem permaban. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 00:30

LBJ MVP je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Lijep pozdrav kobasičarima koji su predviđali ispadanje Italije već u grupnoj fazi, vidimo se u 1/2 finalu, svi znamo da vam je prpa.
Obračao sam se kao simpatizer Italije simpatizerima Njemačke.
Željezničar ale!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 25 jun 2012, 00:30

Samo da se osveti 2006 i GOL DI GROSSO ! Vece i utakmica koju cu pamtit dok sam ziv, nikad tuzniji sjebani radi fudbala u zivotu bio nisam kao tad. Samo da im to vratimo jer onaj osjecaj i danas dan bol Grosso :( :oops: ...

Iskreno nece ni malo lahko bit Talijane moramo postovat ipak je to velesila, opet su oni dovoljno jaki iskusni dobri da nas izbace ... Utakmica koju sam zelio izbjeci po svaku cjenu . Ovako se valja nalit ko stoka pa gledat pa sta bude :D ... To je jedin rjesenje za nas . Jer jos jedan Gol di sretni 119 necu lahko prezivjeti ... Jasno glasno kazem bojim se Zabara i to pravo jer ta 2006 je ostavila dubok trag u meni ... Nadam se najboljem ali pesimista sam veliki sto se ove utakmice tice moglo bi mnogo tog po zlu poc, jos ako Gigi Buffon bude imao svoj dan jao jao ... Ma zabi nek bude sta hoce ja cu sebi tuzlaka ohladit i laganice :lol:
BvB Echte Liebe !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jun 2012, 00:31

GaziHusrevbeg je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Obračao sam se kao simpatizer Italije simpatizerima Njemačke.
Drago mi je,zbog tebe već sam mislio da si zaluto :P
Čuj nekog prpa ekipe koja Engleskoj ne može zabit gol u 120 minuta :cry:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 jun 2012, 00:33

Dobrodosli zabari,na nesu temu...samo nemojte se previse zadrzavati,imate josh jednu utakmicu odigrati ili bolje receno imat cete mozda jedno poluvrijeme....
Stern des Südens

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 00:36

LBJ MVP je napisao/la: Drago mi je,zbog tebe već sam mislio da si zaluto :P
Još si ti zelen, ne znaš ti koliko se Njemci boje Italijana zbog prošlosti. Shvatit ćeš to nakon utakmice 1/2 finala, kao što @Magica napisa, Njemci nikad nisu pobjedili Italijane, taj podatak je dovoljan da se prpa već počne osjećati, a i Njemcima će svakako biti teže jer su pod pritiskom i imaju ulogu favorita.
Željezničar ale!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jun 2012, 00:50

Još si ti zelen, ne znaš ti koliko se Njemci boje Italijana zbog prošlosti. Shvatit ćeš to nakon utakmice 1/2 finala, kao što @Magica napisa, Njemci nikad nisu pobjedili Italijane, taj podatak je dovoljan da se prpa već počne osjećati, a i Njemcima će svakako biti teže jer su pod pritiskom i imaju ulogu favorita.
Kao prvo Nijemci imaju 7 pobjeda protiv Talijana, a ovo da nemaju u takmičarskim utakmicama to stoji. Samo ispravka jer si ovde krivo napisao.
A s osmijehom se sjetim 1996. godine i Zolinog penala. Koepke brani penal, a Italija ispada u grupnoj fazi iza Njemačke i Češke i na kraju Nijemci evropski prvaci. Eto vidiš da nekad Nijemci ne moraju ni pobijedit da bi Talijane ostavili iza sebe. :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 jun 2012, 00:52

LBJ MVP je napisao/la: Drago mi je,zbog tebe već sam mislio da si zaluto :P
Nijemci imaju vise takktickih opcija nego sto Italija ima pozvanih igraca
Stern des Südens

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 01:07

Dobro, jasno mi je da je ovaj tim Italije "najgori svih vremena".
effe_sa je napisao/la: Kao prvo Nijemci imaju 7 pobjeda protiv Talijana, a ovo da nemaju u takmičarskim utakmicama to stoji. Samo ispravka jer si ovde krivo napisao.
A s osmijehom se sjetim 1996. godine i Zolinog penala. Koepke brani penal, a Italija ispada u grupnoj fazi iza Njemačke i Češke i na kraju Nijemci evropski prvaci. Eto vidiš da nekad Nijemci ne moraju ni pobijedit da bi Talijane ostavili iza sebe. :lol: :lol:
Eh, to ti se zove ironija, npr. Njemci postanu prvaci Europe i pri tom ne pobjede Italiju, dok Italijani postanu svjetski prvaci i pri tom pobjede Njemačku i to 2 puta. Who is laughing now? :lol:

Ne idi u prošlost kad znaš da se Njemci nemaju čim pohvaliti barem kad su dueli protiv Italijana u pitanju. :mrgreen:
Željezničar ale!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 jun 2012, 01:09

Da isto tako ta Italija prodje Australiju preko nepostojeceg penala i osvoji SP...
Stern des Südens

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 01:12

Zaboravio si jedan dio, pobjedi Njemačku u polufinalu na njihovom terenu pred 70 hiljada njihovih navijača (onig preostalih 10 su bili Italijani :mrgreen: ) na najbolniji mogući način, golom u posljednjoj minuti. Oh, that hurts! :lol:
Željezničar ale!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 jun 2012, 01:16

ja sam sto posto ubijedjen da cete opet ponoviti taj uspjeh
a to se desilo samo zato sto se igralo na mravinjaku,jer ste navikli na takve stadione
Stern des Südens

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 jun 2012, 01:22

Ja vala i nisam, red je da Njemci pobjede jednom, zakon brojeva je takav, a i imaju bolji tim, samo sam realan, a ovo što se zezam i provociram, moram vas malo zezati i meziti dok imam priliku. :mrgreen:
Željezničar ale!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jun 2012, 01:30

Citajuci tri teme koje se odnose na ovu utakmicu imam osjecaja da ce vecina docekati utakmicu u Banovicima. :lol: :lol:
Damir_BvB je napisao/la:Samo da se osveti 2006 i GOL DI GROSSO ! Vece i utakmica koju cu pamtit dok sam ziv, nikad tuzniji sjebani radi fudbala u zivotu bio nisam kao tad. Samo da im to vratimo jer onaj osjecaj i danas dan bol Grosso :( :oops: ...

Iskreno nece ni malo lahko bit Talijane moramo postovat ipak je to velesila, opet su oni dovoljno jaki iskusni dobri da nas izbace ... Utakmica koju sam zelio izbjeci po svaku cjenu . Ovako se valja nalit ko stoka pa gledat pa sta bude :D ... To je jedin rjesenje za nas . Jer jos jedan Gol di sretni 119 necu lahko prezivjeti ... Jasno glasno kazem bojim se Zabara i to pravo jer ta 2006 je ostavila dubok trag u meni ... Nadam se najboljem ali pesimista sam veliki sto se ove utakmice tice moglo bi mnogo tog po zlu poc, jos ako Gigi Buffon bude imao svoj dan jao jao ... Ma zabi nek bude sta hoce ja cu sebi tuzlaka ohladit i laganice :lol:
Ovaj post isto opisuje moja osjecanja pred ovu utakmicu, i ja nikad nakon te utakmice necu zaboraviti reakcije Lahma i Fringsa nakon te utakmice.

I za kraj jedno pitanje. Sta je to sto Nijemci i Italijani imaju zajednicko ? :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.