Rekonstrukcija stadiona u BiH

Baklja
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Baklja » 25 jun 2012, 10:40

Edol je napisao/la:Jesu ga ružno obojili, majku mu.
Već sada najljepši stadino u bih, tribine su ekstra obojene, u bojama kluba, jos kad legne jug savršenstvo... ;)
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jun 2012, 11:24

Baklja je napisao/la:
Već sada najljepši stadino u bih, tribine su ekstra obojene, u bojama kluba, jos kad legne jug savršenstvo... ;)
Fazon bi bio da sad i druge tribine oboje isto ovako . Tada bi bilo potpuno druga priča :D

Baklja
Kontakt:

Post Postao/la Baklja » 25 jun 2012, 11:45

bavarian_bk je napisao/la:
Baklja je napisao/la:
Fazon bi bio da sad i druge tribine oboje isto ovako . Tada bi bilo potpuno druga priča :D
Pa i obojene su, a jug će biti isti kao sjever ;)
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 25 jun 2012, 13:28

Nazalost ovako nesto nam je trenutno najbolji stadion a ebes drzavu kad se moras zadovoljavatim sa ovim pa to je obicna krpljaza i uopste nije ljep i odavno su iz mode izasli stadioni sa atletskom stazom....

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 25 jun 2012, 13:37

Baklja je napisao/la:
Ma meni su ovo predrečave boje, hajde za stolice OK, ali barem meni drečavo plava boja same tribine ne sjeda...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jun 2012, 13:40

slika

Evo najljepsi stadion, za drugo mjesto moze i ovaj iz BL.
Celik!3,2,2.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 25 jun 2012, 14:08

U Banja Luci lagano, a ne kao u Tuzli, 3 godine onu tribinu prave :lol:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jun 2012, 15:00

Sheyi je napisao/la:U Banja Luci lagano, a ne kao u Tuzli, 3 godine onu tribinu prave :lol:
Ne može se kad je Jasminu preče graditi 16-o jezero i 136-u fontanu u gradu :mrgreen:

Skoro su digli kredit od 8 miliona maraka za jezero i onu pasarelu preko magistrale ... smijesno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 25 jun 2012, 15:04

Sheyi je napisao/la:U Banja Luci lagano, a ne kao u Tuzli, 3 godine onu tribinu prave :lol:
Znao sam ja da ce to kao Grbavica zavrsiti! Jbg

A u BL se pravi iz drugih razloga, vjeruj mi, i ja sam mislio Borac furka, ima tu nesto duplje! jbg, takav smo mi narod!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 25 jun 2012, 15:11

BlueTiger je napisao/la:
Znao sam ja da ce to kao Grbavica zavrsiti! Jbg

A u BL se pravi iz drugih razloga, vjeruj mi, i ja sam mislio Borac furka, ima tu nesto duplje! jbg, takav smo mi narod!

Baš tako...Zavistan do bola!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 25 jun 2012, 18:38

slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jun 2012, 20:58

Elegant je napisao/la:Ljudi sada nesto ozbiljno zelim da napisem, svi cete razumjeti!

Mislim da bi FK Zeljeznicar sa svojim navijacima, zajedno sa FK Sarajevo i njihovim navijacima da izrazimo revolt i ogorcenje zbog nesposobnosti pojedinih ljudi. Tacnije mislim na one koji nisu u stanju pomoci sportu u BiH, oni koji ne zele osigurati sredstva da se zapadna tribina stadiona Kosevo dovede u red.

Prije gotovo vise od godinu dana su obecali da ce oba kluba igrati kvlaifikacione utakmice za Evropska takmicenja pred punim stadionom, a ne pred poluotovorenim kao sto je sada. Slagali su nas da je za te stolice bilo potrebno 100.000 KM, da bi prije mijesec dana rekli da im ipak treba 150.000 KM ?! Da li su te pare uopste osiugrane ili su pak otisle u tuđe ruke, za necije vikendice, auta, necije privatne stvari NE ZNAMO !

Neka nam samo odogovore jer sramota je sta se sve desava.

Postoji li mogucnost da preko ovog portala SportSport.ba nesto ucinimo, da se napise neki mali clanak u vezi ovoga ?!
Odnosi se i za reprezentaciju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jun 2012, 21:21

Podržavam ideju u potpunosti ... nadam se da će redakcija sportsport.ba obratiti pažnju na ovo i malo medijiski ''pogurati''.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 jun 2012, 23:01

slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 jun 2012, 23:30

Elegant je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ljudi sada nesto ozbiljno zelim da napisem, svi cete razumjeti!

Mislim da bi FK Zeljeznicar sa svojim navijacima, zajedno sa FK Sarajevo i njihovim navijacima da izrazimo revolt i ogorcenje zbog nesposobnosti pojedinih ljudi. Tacnije mislim na one koji nisu u stanju pomoci sportu u BiH, oni koji ne zele osigurati sredstva da se zapadna tribina stadiona Kosevo dovede u red.

Prije gotovo vise od godinu dana su obecali da ce oba kluba igrati kvlaifikacione utakmice za Evropska takmicenja pred punim stadionom, a ne pred poluotovorenim kao sto je sada. Slagali su nas da je za te stolice bilo potrebno 100.000 KM, da bi prije mijesec dana rekli da im ipak treba 150.000 KM ?! Da li su te pare uopste osiugrane ili su pak otisle u tuđe ruke, za necije vikendice, auta, necije privatne stvari NE ZNAMO !

Neka nam samo odogovore jer sramota je sta se sve desava.

Postoji li mogucnost da preko ovog portala SportSport.ba nesto ucinimo, da se napise neki mali clanak u vezi ovoga ?!
Apsolutna podrška, idu izbori pritisak bi sigurno urodio plodom.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:slika

Evo najljepsi stadion, za drugo mjesto moze i ovaj iz BL.
i ovaj je se ufuco stadion,,stolice osijedile.. :D :D sramota da u drzavi nema ni jednog stadiona na kojem ce igrat reprezentacija a da se covjek ne postidi :oops: :oops: i ovo treba malo nasminkat,,dic malo redove sjevera,juga,,istoka.. :D :D solidno za celika i PL al brate za reprezentacije sramota..
OFK Gradina Srebrenik

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 25 jun 2012, 23:53

Ovo je stara slika,ak mislis na klupe da su se isfucale na sjeveru ove sto su na slici su promjenje sa novim sa naslonjacima. ;) et bar nest pozitivno da dodam na ocu krtiku :mrgreen:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jun 2012, 00:13

Rekordmeister je napisao/la:Ovo je stara slika,ak mislis na klupe da su se isfucale na sjeveru ove sto su na slici su promjenje sa novim sa naslonjacima. ;) et bar nest pozitivno da dodam na ocu krtiku :mrgreen:
dobro je ako nisu ove,,ako su promijenili.. ;) all sve u svemu ovom stadionu treba potpuna rekonstrukcija,,ne samo terena sto se radi(za svaku pohvalu)..al meni najvise bode oci ove male tribine stadiona,,zar je toliko tesko dignut na sjeveru,,jugu,,istoku,,po jos neki 10redova..da kapacitet bude neki 20 000..ovo je dovojno za celika,,al za reprezentaciju je sramota da igra na stadionu od 12 000mjesta..jbg nismo san marino.. :D :D
OFK Gradina Srebrenik

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 26 jun 2012, 00:20

Ova slika je stara,na svim tribinama su stolice sa naslonjacima.A na stadionu moze stati preko 14 hiljada,a aBd planira se i prosirenje,vidjet cemo kad ce to biti :mrgreen: Nadam se do 2020 :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 26 jun 2012, 10:50

Emir ZENICA je napisao/la:slika
Evo ga sad ko protiv Portugala :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.