FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
odoh vadit pasos dok nije dijaspora nagrnula, moze haman i za 15 dana
mozda mi se i posreci
mozda mi se i posreci
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Pa gdje bi prenos,samo najednom rekose Maribor
Uglavnom,bilo je i gorih i boljih opcija.
Evo sta sam rekao o njima kao potencijalnom protivniku
Uglavnom,bilo je i gorih i boljih opcija.
Evo sta sam rekao o njima kao potencijalnom protivniku
[youtube][/youtube]Maribor
Ekipa koja bez nekih velikih imena ostvaruje fenomenalne rezultate.Uz to uspiju prodati igrace poput Josipa Ilicica ili Armina Bacinovica direktno u seriu A.
Najaci dio ekipe je napad,gdje bi se trio Volas,Velikonja i Taveres mogao pokazati prejakim za Zeljeznicara.
Tu je i jos jedan kvalitetan ofanzivac,Makedonac Ibraimi.
Jedna strasno kvalitetna ekipa u ofanzivi kojoj kada dodamo sasvim solidne defanzivce Arghusa,Potokara,Rajcevica se cini ipak nesto boljom od ekipa iz BiH Premijer lige.
Boljom,ali ne i nepobjedivom.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- inacefindecko
- Kontakt:
gdje pratite na uefi izvlačenje?
bilo bi super ako bude organizovano putovanje
konačno i mi malo sreće da imamo
konačno i mi malo sreće da imamo
🔵⚪
- Crveni Barun
- Kontakt:
eeeovo i ta sreća se se i nama smilovala bilo bi velika šteta ovo ne proći mislim da su šanse 50:50 % dobro je da je prva u mariboru vidje ćemo šta će biti sretno vam pokažite šta znate 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vec se qurce po forumima hahahaha.... a ni sami ne znaju kako ce da ga POPUSEEE
http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... 518495&s=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... 518495&s=2" onclick="window.open(this.href);return false;
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma ovo vugdalic snima preko telefona i onda salje taj snimak kolegi hadzicu i on ce ga pustiti ubrzoinacefindecko je napisao/la:gdje pratite na uefi izvlačenje?
Za zivot cijeli!
Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmicu posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 25 jun 2012, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
Za zivot cijeli!
Hopa , ovako dosta sam ove sezone gledao Maribor pa evo nesto o ekipi:
Znaci kao prvo imaju dobre navijace, najbolje u Sloveniji , sad na proslavi titule 10.000hilj.
Isto tako moze se desiti da sa njihove strane bude provokacija , jer ima dosta " srba ".
prosle sezone su igrali dobro u evropi, na domacem terenu su bili bolji od ; brage, birighmena, al
nesretno izgubili.
Ove sezone im je prvi strelac ekipe Volas otisao, kao zamjena dosao je neki iz Srbije ( devil kaze da nije nesto )...
Handanovic: po mom misljenju najveca sansa Zeljina , cesto kiksa , slab je na niske lopte,
nije siguran.
Odbrana je stabilna , bocni su malo losiji od stopera , uglavnom nista posebno.
E sad u vezi i u napadu su dosta jaci:
Lesjak- igra zadnjeg veznog , odlican igrac , fizicki spreman, npr. dosta bolji od svrake.
Agim Ibraimi: dosta igrom podsjeca na Zebu, i grade su slicni. Njihova 10 dosta sebican.
Mislim da bi na njega posebnu pozornost trebali obratiti, jer jedan na jedan je jak.
Cvijanovic: Nista posebno , solidan igrac , trkac...
Tavares- bivsi igrac Brazilske reprezentacije do U-21, zna igrati , iskusan , potezom moze odlucit tekmu iako je u padu forme , i dosadila mu slobenska liga,ž
Velikonja: njega poznajem dobro i njegovu karijeru, prije par god. najveci slovenski talent, razni klubovi su ga pratili i onda odjednom PAD... te nocni zivot itd. Al najgore sto je ponovo poceo rasturat.
Mislim da od njega prijeti najveca opasnost, nije tipicni balkanski napadac, dosta je brzi od Zeljini stopera, zna loptom ...Jednom rijeci : Opasan je .
Beric: je slican njemu samo je dosta slab u duelu .
Eto je bila kratka amaterska analiza, znam da nije nesto ....
Znaci kao prvo imaju dobre navijace, najbolje u Sloveniji , sad na proslavi titule 10.000hilj.
Isto tako moze se desiti da sa njihove strane bude provokacija , jer ima dosta " srba ".
prosle sezone su igrali dobro u evropi, na domacem terenu su bili bolji od ; brage, birighmena, al
nesretno izgubili.
Ove sezone im je prvi strelac ekipe Volas otisao, kao zamjena dosao je neki iz Srbije ( devil kaze da nije nesto )...
Handanovic: po mom misljenju najveca sansa Zeljina , cesto kiksa , slab je na niske lopte,
nije siguran.
Odbrana je stabilna , bocni su malo losiji od stopera , uglavnom nista posebno.
E sad u vezi i u napadu su dosta jaci:
Lesjak- igra zadnjeg veznog , odlican igrac , fizicki spreman, npr. dosta bolji od svrake.
Agim Ibraimi: dosta igrom podsjeca na Zebu, i grade su slicni. Njihova 10 dosta sebican.
Mislim da bi na njega posebnu pozornost trebali obratiti, jer jedan na jedan je jak.
Cvijanovic: Nista posebno , solidan igrac , trkac...
Tavares- bivsi igrac Brazilske reprezentacije do U-21, zna igrati , iskusan , potezom moze odlucit tekmu iako je u padu forme , i dosadila mu slobenska liga,ž
Velikonja: njega poznajem dobro i njegovu karijeru, prije par god. najveci slovenski talent, razni klubovi su ga pratili i onda odjednom PAD... te nocni zivot itd. Al najgore sto je ponovo poceo rasturat.
Mislim da od njega prijeti najveca opasnost, nije tipicni balkanski napadac, dosta je brzi od Zeljini stopera, zna loptom ...Jednom rijeci : Opasan je .
Beric: je slican njemu samo je dosta slab u duelu .
Eto je bila kratka amaterska analiza, znam da nije nesto ....
pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
🔵⚪
Neki vec o grupi razmisljaju0oo0 je napisao/la:pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
U Zenici0oo0 je napisao/la:pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Po meni mi jesmo dobili protivnika koji je najbolji od svih ovih koje smo mogli dobiti.No realno Maribor je opet jaci od nas.Radostan sam samo iz razloga sto mozda imamo sansu da se nadigravamo sa njima,za razliku od nekih drugih protivnika.
Ono sto ja sada ocekujem su eventualna pojacanja.Mislim da Amara ceka izvlacenje i kada je vidio da smo dobili Maribor,nadam se da ce da uspije da dovede poneko pravo pojacanje,koje bi nam dalo vece sanse da se prodje ovaj protivnik,vremena jos ima za neko dobro uigravanje.Nadam se najboljem.
Ono sto ja sada ocekujem su eventualna pojacanja.Mislim da Amara ceka izvlacenje i kada je vidio da smo dobili Maribor,nadam se da ce da uspije da dovede poneko pravo pojacanje,koje bi nam dalo vece sanse da se prodje ovaj protivnik,vremena jos ima za neko dobro uigravanje.Nadam se najboljem.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
0oo0 je napisao/la:pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
Polufinale možemo igrati na Pecari.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa na Bilinom jarane...al dug je put do grupne0oo0 je napisao/la:pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
#samoČelik
Najvise se boje Zebe , dobro ga pamte, bio je njihov ljubimac:
jedan od kom. na forumu:
Lahko mi to. In evo eni ste omenjali, da bi želeli Zebo nazaj. Zdaj imamo priložnost videti dvoboj Agim vs. Zajko
jedan od kom. na forumu:
Lahko mi to. In evo eni ste omenjali, da bi želeli Zebo nazaj. Zdaj imamo priložnost videti dvoboj Agim vs. Zajko
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 18 gostiju.