pa na Bilinom jarane...al dug je put do grupne0oo0 je napisao/la:pa gdje cemo igrati grupnu fazuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
#samoČelik
Najvise se boje Zebe , dobro ga pamte, bio je njihov ljubimac:
jedan od kom. na forumu:
Lahko mi to. In evo eni ste omenjali, da bi želeli Zebo nazaj. Zdaj imamo priložnost videti dvoboj Agim vs. Zajko
jedan od kom. na forumu:
Lahko mi to. In evo eni ste omenjali, da bi želeli Zebo nazaj. Zdaj imamo priložnost videti dvoboj Agim vs. Zajko
pravo se qurce...neka zato im dodajte pravo po p.i.c.inime_tm87 je napisao/la:Vec se qurce po forumima hahahaha.... a ni sami ne znaju kako ce da ga POPUSEEE
http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... 518495&s=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Svetovni žreb!!! 4-0 doma, pol pa 10 busov slavit v sarajevo jihaaaaaaaaaaaa
Ludi janezi
Ludi janezi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
bondich je napisao/la:pravo se qurce...neka zato im dodajte pravo po p.i.c.inime_tm87 je napisao/la:Vec se qurce po forumima hahahaha.... a ni sami ne znaju kako ce da ga POPUSEEE
http://www.nkmaribor.com/forum/sporocil ... 518495&s=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da se ne smije zaboraviti ponasanje Mariborovih navijaca na rukometnoj utakmici protiv Gradacca!!!!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
to se cijeni jarane sretno zeljihamo_pipa je napisao/la:bondich je napisao/la:pravo se qurce...neka zato im dodajte pravo po p.i.c.inime_tm87 je napisao/la:Vec se qurce po forumima hahahaha.... a ni sami ne znaju kako ce da ga POPUSEEE
Mislim da se ne smije zaboraviti ponasanje Mariborovih navijaca na rukometnoj utakmici protiv Gradacca!!!!
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ne moze se igrati u BiH grupna faza, jel ni jedan stadion ne podrzava kriterije, igrali bi u splitu.Lawer_88 je napisao/la:pa na Bilinom jarane...al dug je put do grupne0oo0 je napisao/la:mozes igrati kvalifikacije na kosevu, grupe ne mozesBlueTiger je napisao/la:Nego momci, ako prodemo u trece predkolo, gdje cemo igrati nasu domacu utakmici posto Kosevo nije uslovno koliko sam ja uspio svatiti? Hvala![]()
vjerujem da ce Zeljo proci,zasto ne...Ove godine nikad jaci...
Daj Boze samo da nam igrace ne uhvati euforija kao nas navijace. Ostat cvrsto na zemlji = pola uspjeha
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma ako mi dodjemo do gripne faze renovirali bi Kosevo za 7 dana, ne sikirajte se, prvo Maribor.
Braco i sestre zajebite more i ostalo, fatajmo se 17/18 Maribora, nikad blize nikad bolje
Braco i sestre zajebite more i ostalo, fatajmo se 17/18 Maribora, nikad blize nikad bolje
Ne moze se igrati u BiH grupna faza, jel ni jedan stadion ne podrzava kriterije, igrali bi u splitu.[/quote]
može na Bilinom 100% (provjeri) pogotovo nakon rekonstrukcije terena...inače kako bi se baraž igrao u Zenici
može na Bilinom 100% (provjeri) pogotovo nakon rekonstrukcije terena...inače kako bi se baraž igrao u Zenici
#samoČelik
- Jack777Pott
- Kontakt:
Eto va Maribor, nadam se da ste sad sretni
SRETNO!!!
SRETNO!!!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
travnicanin
- Kontakt:
Zgazite te Janeze, podrška iz Travnika
Imaju lijep stadion i dobre navijace,dobru ekipu,vjerovatno ce i Zeljeznicar imati dobre navijace tamo,tako da samo jos ostaju fudbaleri Zeljeznicara da budu dobri da spektakl bude potpun
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vidjet ćeš igrica oko ulaznica. Slovenci će nas na sve načina pokušati spriječiti da razgrabimo ulaznice, i mi i dijaspora.lisander je napisao/la:Ma ako mi dodjemo do gripne faze renovirali bi Kosevo za 7 dana, ne sikirajte se, prvo Maribor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plava laguna
- Kontakt:
Imali smo srece ali sto Amar rece polako nisu toliko losi da upisemo unaprijed siguran prolaz ali nisu ni Barsa da ih ne mozemo proci.E sada treba dovesti ciljana pojacanja i pokusati napraviti iskorak u Evropi.
A sto se tice mastanja o grupnoj fazi sabura ljudi,ali ako kojim slucajem i odemo u grupnu fazu EL j... Split u Austriji ili Njemackoj imali bi podrsku kao na Grbavici.Daj da mi prodjemo Maribor a kasnije sta bude.
A sto se tice mastanja o grupnoj fazi sabura ljudi,ali ako kojim slucajem i odemo u grupnu fazu EL j... Split u Austriji ili Njemackoj imali bi podrsku kao na Grbavici.Daj da mi prodjemo Maribor a kasnije sta bude.
HADIS ZUBANOVIC
Ova je najjača! hahahSemper je napisao/la:Saša sredio Maribor sa Platinijem.
Maribor je protivnik po mjeri i sad idemo u analiziranje protivnika i skupljanje para za evropski pohod u Maribor. Sad svi oni sto su se bavili silnim analizama proteklih mjesec dana opletite, bujrum braćo. Imamo šanse ali ako zapnemo k'o protiv Sheriffa kao prosle godine. Steta sto ne mozemo imati Smajica na raspolaganju. Da hoce sad Amar samo dovesti kakvog dobrog napdača i dobrog odbrambenog, štoper i desni bek, gdje bi nam bio kraj nadama. Ja se iskreno nadam sada da ćemo imati pojačanja. Razloga je više: kratak je put pa se neće trošiti puno, a damo sad sve od sebe da prođemo taj jedan krug sigurno će nam se isplatiti uloženi novac, računica je prosta apsolutno. Još samo da se Džeko uda, i razloga za pojačanja je na pretek. Stvarno je realno sad očekivati da Amar izvuče 2-3 fina igrača. Jer siguran sam da se samo čekao ždrijeb. Idemo plava braćo !
Osim - drugo ime za Želju !
- SarajlijaTM
hoce li biti sta organizovano? ja idem pa sta bude
najvjerovatnije autom,a mozda i budu 2 mjesta slobodna.
najvjerovatnije autom,a mozda i budu 2 mjesta slobodna.
Svaka cast dijaspori, ali prevashodno mi iz Sarajeva treba da imamo prednost za te karte, kako su Pitari prosle godine preko centre isli u Prag tako bi i mi trebali u Maribor.Virtu4l je napisao/la:Vidjet ćeš igrica oko ulaznica. Slovenci će nas na sve načina pokušati spriječiti da razgrabimo ulaznice, i mi i dijaspora.lisander je napisao/la:Ma ako mi dodjemo do gripne faze renovirali bi Kosevo za 7 dana, ne sikirajte se, prvo Maribor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.