FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Može li neko reći nešto više o Dujakovići ,Stojniću;ivetiću i Ćoriću? Zadnjih dana se dosta piše o njihovom dolasku u Rudar,pa me baš interesuje o kakvim igračima se radi..Ćorića sam gledao,ali ovu trojicu ne...pozz
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Jack777Pott
- Kontakt:
Moja greska, izbacili su Genk. Jedno slovo koje ih razliku, nisam navijac Sarajeva pa da tek tako upamtim. Al opet, u svakom slucaju je Genk poznatiji i bolji klub od Genta, tako da je to i olaksavajuca okolnost. Balkancima leze Belgijanci ovih godina, pamtim pobjedu Dinama kod Anderlechta, pobjedu i remi s Club Bruggeom. Partizan je ako se ne varam prosao Anderechta u LP, Hajduk ih je takodjer dobio na Poljudu. Ocigledno da se ovi jaci s Balkana mogu nosit s njihovim najjacim klubovima. Koliko je Borac ispod Dinama i Partizana, sigurno je je i Gent u najmanju ruku barem toliko ispod njihovih velikana.Armageddon2012 je napisao/la:nije sarajevo izbacilo gent...ali nebitno,hvala na lijepim zeljama.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Nema šta i Zrinjski se nosio sa Partizanom
i na terenu i na tribini(vjerovatno bi tako bilo isto sa Željom i manijacima), ali nećemo o tome...sutra izvlačenje nadam se da ce Borac dobit nekog iz san marina... 
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?
Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sretno danas u izvlacenju i od hordasa jednog da svi izvucemo nekog laganog protivnika.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.123456 je napisao/la:Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?![]()
![]()
Rekli bi uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
da rekli bi takoBistrik je napisao/la:mislio sam više na mišljenje. koje bi bilo vaše mišljenje o tome.123456 je napisao/la:Cuj sta bi rekliBistrik je napisao/la:pošto pravite fin stadion dakle tu bi mogla igrati i reprezentacija BiH. e šta bi ste vi kao navijaći Borca rekli na taku jednu ideju da kad završite stadion reprezentacija BiH odigrada tu jednu utakmicu, nebitno sada dal prijateljsku ili kvalifikacijsku?![]()
![]()
Rekli bi uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Aj srećno komšije i da izvučete neke šabane i da prođete u naredni krug! 
Nije do političara, treba da se promijeni sklop u glavama ljudi da bi se krenulo naprijed, a to se neće desiti ni za 50 godina po mojoj skromnoj procjenidelko je napisao/la: sve zbog lose politike koja nas ubija :s sve zajedno :S mamu im :s ne daju narodu da zivi kako hoce vec po njihovim pravilima :S
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Borac - Celik iz Niksica, drugoligas koji je osvojio kup, i usao u prvu ligu Crne Gore.. Kuduzovic igra za njih, sretno 
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
dobar je ovaj celikhamzaTM87 je napisao/la:Borac-Celik Niksic
Nemoj ( te ) da vas zavaraju vicevi o Crnogorcima da su lijeni, da ne bi nahebali 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo bi se trebalo proci.
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Borac-Čelik Nikišić ....Ovo ako ne prođete trebate izvršiti kolektivno samoubistvo na Novoj tribini
...Srećno,ne sumnjam u vaš prolaz!
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
djavola... sama cinjenica da su kao drugoligasi uzeli kup, a i uzeli drugu ligu i usli u prvu govori da misle ozbiljno... Vukelja koji je bio nas napadac je dole... ne volim ovo... mislim da ce biti tvrdi...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Borac-Čelik Nikišić ....Ovo ako ne prođete trebate izvršiti kolektivno samoubistvo na Novoj tribini![]()
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
3-0 u prvoj (pretpostavljam da je u BL) i to je to. Ako se misli ozbiljno, ovakve se jazavce mora proći.
Hayley <3
Borac ČELIK
kako ovo zar u pretkoli EL se mogu sastati dva kluba iz iste države

#samoČelik
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
RedBlueArmy je napisao/la:djavola... sama cinjenica da su kao drugoligasi uzeli kup, a i uzeli drugu ligu i usli u prvu govori da misle ozbiljno... Vukelja koji je bio nas napadac je dole... ne volim ovo... mislim da ce biti tvrdi...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Borac-Čelik Nikišić ....Ovo ako ne prođete trebate izvršiti kolektivno samoubistvo na Novoj tribini![]()
![]()
Ma realno je da ih prođete..2-0 ili 3-0 u BL i aj zdravo...Kakav Čelik iz Nikšića...Stvarno ako ove ne prođete ne trebate igrati u evropi narednih 5 godina za kaznu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.