RuudVanGoal je napisao/la:Da da, vi ste zadovoljni a ne pitate se mozemo li mi zabiti tri gola![]()
@Raul_64 de javi adminima da ti promjene u 65
i stavi dole u potpisu 2010
nije pitanje možemo li nego ko će sve zabiti i kako i kada
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
RuudVanGoal je napisao/la:Da da, vi ste zadovoljni a ne pitate se mozemo li mi zabiti tri gola![]()
@Raul_64 de javi adminima da ti promjene u 65
i stavi dole u potpisu 2010
de da procitam, imas li link? ne mogu vjerovati da je florentino priznao dugoveCRNI_SA je napisao/la:realov dug 327 miliona, sam florentino priznao
Ajde dok je bio u Manchesteru i ti si ga isto tako nazivao - I svi ... Sada nesto glumite tu frajere ! Svaki vam je igrac dobar kada igra za vas , cim je negdje drugo ****.. Navijam za Liverpool ali sam uvijek govorio kako je uz Rooneya , Gerrarda , Torresa , Drogbe , Lamparda i Fabregasa najbolji igrac ( Bio ) EPL ....Neznam šta mi je draže...Ruud što je dao gol il Benzema...to je trebalo...malo za sampouzdanje...
Ronaldo 4 utakmice 5 golova....nije loš ovaj Gay,Pickonja,Šminker

geronimo je napisao/la:Postali ste opaki, cak ni gola niste primili![]()
Bice nesto od vas![]()
Hehehehe, vidi kruno. Sto bi lijepo stajala na ovom crvenom grbu. Salu na stranu....geronimo je napisao/la:Postali ste opaki, cak ni gola niste primili![]()
Bice nesto od vas![]()
Ajde dok je bio u Manchesteru i ti si ga isto tako nazivao - I svi ... Sada nesto glumite tu frajere ! Svaki vam je igrac dobar kada igra za vas , cim je negdje drugo ****.. Navijam za Liverpool ali sam uvijek govorio kako je uz Rooneya , Gerrarda , Torresa , Drogbe , Lamparda i Fabregasa najbolji igrac ( Bio ) EPL ....Neznam šta mi je draže...Ruud što je dao gol il Benzema...to je trebalo...malo za sampouzdanje...
Ronaldo 4 utakmice 5 golova....nije loš ovaj Gay,Pickonja,Šminker
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.