Kako ces biti deblji bolan sa 78 kg, mozes samo biti nedefiniran i 'neucvrscen'.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma brate deblji sam malo hocu da se "stesam"
tehnicki bi trebao i mogao imati i 83 84 kg i opet ne bi imao visak u najnormalnijim okolnostima.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Kako ces biti deblji bolan sa 78 kg, mozes samo biti nedefiniran i 'neucvrscen'.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma brate deblji sam malo hocu da se "stesam"

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi je li neko imao iskustva sa oprugama i jesu li efikasne? Evo slika, drugačije su kod mene, ali da znate o čemu je riječ. Hvala
Desni klik - View image
ne da mi se sad smanjivati je.
Sto se tice mene,ti federi su mi zeznuli desno rame,ne koristim ih vise,nisam vidio nikakvog napretka,jos sam povrijedio rame koje me ne boli ali mi nekako ispada i preskace pod određenim polozajima.Dvije godine nakon koristenja toga,i dalje imam taj problem.Koristio sam ih da malo ramena prosirim ali nista,mozda nisam u pravu ali tako je meni bilo .Jos uvijek "širim" ramena ali tesko mi ide,treba mi neka konkretna vjezba.Bosniacum Lilium je napisao/la:pomozite ljudovi ko ima iskustva![]()
Evo mjesec ipo intenzivno treniram, ali ramena se skoro nisu ni pomakla, dosta kaskaju za ostalim dijelovima. Npr. benc i potisak radim sa kilazama i ponavljanjima kao neki momci sto treniraju i po 4 mjeseca
Ramena sam prije imao ogromna i ona su mi najvise bjezala od svih dijelova tijela (kad sam trenirao jedan mjesec prije pola godine). Radim iste vjezbe, ne kontam u cemu je sad fazonZna li neko o cemu se radi? Da li je neko imao slicna iskustva?
Sto se tice mene,takvi federi na slici gore su mi zeznuli desno rame,ne koristim ih vise,nisam vidio nikakvog napretka,jos sam povrijedio rame koje me ne boli ali mi nekako ispada i preskace pod određenim polozajima.Dvije godine nakon koristenja toga,i dalje imam taj problem.Koristio sam ih da malo ramena prosirim ali nista,mozda nisam u pravu ali tako je meni bilo .Jos uvijek "širim" ramena ali tesko mi ide,treba mi neka konkretna vjezba.ZEno.T. je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:pomozite ljudovi ko ima iskustva![]()
Evo mjesec ipo intenzivno treniram, ali ramena se skoro nisu ni pomakla, dosta kaskaju za ostalim dijelovima. Npr. benc i potisak radim sa kilazama i ponavljanjima kao neki momci sto treniraju i po 4 mjeseca
Ramena sam prije imao ogromna i ona su mi najvise bjezala od svih dijelova tijela (kad sam trenirao jedan mjesec prije pola godine). Radim iste vjezbe, ne kontam u cemu je sad fazonZna li neko o cemu se radi? Da li je neko imao slicna iskustva?
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ne radim na bench-u...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.