FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
O kakvim vi bodovima sanjate u Banja Luci pa dobicete najmanje tri komada...al sta ces tjesite se dok nezavrsi utakmica a kad dobijete tricu onda ce vam vjerovatno sudija biti kriv
- bistrikboy
- Kontakt:
Nazovi tog "lika iz kluba" i recimu da nazove na klupski telefon i nek' priupitabh_navijac je napisao/la:kakav ba Marjan pita lika iz kluba kaze nemoj biti smijesan bgt

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ne kenjaj bezzel87 je napisao/la:O kakvim vi bodovima sanjate u Banja Luci pa dobicete najmanje tri komada...al sta ces tjesite se dok nezavrsi utakmica a kad dobijete tricu onda ce vam vjerovatno sudija biti kriv
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ne kontam sto kod marjana ovaj smajli
??
Sto to on nije pozitivna stvar u klubu? ovo je za memliside boya

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma koliko ga ja ne volio, Marjan ne može biti negativna stvar, čovjek zna pričati, razumije se u fudbal, popravit će imidž kluba i u poređenju sa Gojerom i sličnim ima ogromnu prednost.Seyo_TM je napisao/la:Ne kontam sto kod marjana ovaj smajli??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
cekaj malo...šta Marijan?? jeli fakat on PR kluba?? ili je neka mahalska opet u pitanju?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Nek ih je sram i stid,ne mogu dobiti rudara ni kad im nijaz završi sudiju,
a ovi sto pricaju da im nije sviro penal nek pochnu pratit hokej na travi
- bistrikboy
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:Ne kontam sto kod marjana ovaj smajli??

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vec se je ovo pocelo da se zbrka... odtud marjan u velezovom dresu .. bistrik de ti to malo nama objasni sve si nas zbunio ociglednio

- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
sto je u velezovom dresu fakat ? make no sensebistrikboy je napisao/la:Marjan Mijajlovic novi PR kluba![]()
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
To je sa promocije FK Veleza pred ovu sezonu.Marijan je bio voditelj programa.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- bistrikboy
- Kontakt:
Frajer je novi PR Želje i neka je,ali covjek nije željovac i za mene je to bezveze potez 

- TheManiacs
- Kontakt:
Predsjednik: Sabahudin Žujo Gdje CE on?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stone Island
- Kontakt:
Pa i Gradimir Gojer je Veležovac mada to on u posljednje vrijeme kao negira,pravi se veći Željovac od vas da ga ne bi nogirali iz Uprave.bistrikboy je napisao/la:Frajer je novi PR Želje i neka je,ali covjek nije željovac i za mene je to bezveze potez

Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 21 sep 2009, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Znamo mi to sve,al' lik je k'o zohar ni nuklearni napad mu nista ne mozeStone Island je napisao/la:Pa i Gradimir Gojer je Veležovac mada to on kao u posljednje vrijeme kao negira,pravi se veći Željovac od vas da ga ne bi nogirali iz Uprave.bistrikboy je napisao/la:Frajer je novi PR Želje i neka je,ali covjek nije željovac i za mene je to bezveze potez

- TheManiacs
- Kontakt:
Vi ste ludi,cuj zujo otici ce? pa nije lud covjek
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
ej bio sam na utakmici.. poništili su nam 1 go i 2 penala nam nisu dali.... bezveze jeste.. željo nema napada nikako iz 10000 napada samo 1 go a rudar iz 1 napada 1 go.. pa to nigdje veze... imali 10 kornera 1 bio u okvir gola.. ma samo da nam je napad i bi ce dobronukleusmember je napisao/la:Nek ih je sram i stid,ne mogu dobiti rudara ni kad im nijaz završi sudiju,

-
- Kontakt:
Jaran iz kluba je dobro sve provjerio
Marjan nasmija se kakav ba Marjan covjek komentarise utakmice on da bude glavni čovjek giganta kao sto je ljoŽe.Ako imate sta pametnije pisite ha ya kakav Marjan 

- bistrikboy
- Kontakt:
PR=Public relations,a ne predsjednikbh_navijac je napisao/la:Jaran iz kluba je dobro sve provjerioMarjan nasmija se kakav ba Marjan covjek komentarise utakmice on da bude glavni čovjek giganta kao sto je ljoŽe.Ako imate sta pametnije pisite ha ya kakav Marjan

-
- Kontakt:
Ma svakako nidje veze kakav ba Marjan ja covjeka volim kad komentarise al ti nemas sta traziti u Željibistrikboy je napisao/la:PR=Public relations,a ne predsjednikbh_navijac je napisao/la:Jaran iz kluba je dobro sve provjerioMarjan nasmija se kakav ba Marjan covjek komentarise utakmice on da bude glavni čovjek giganta kao sto je ljoŽe.Ako imate sta pametnije pisite ha ya kakav Marjan
![]()

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Direktorcic, Laudrup i 46 gostiju.