FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma komsije ovo mene podsjeca sve na Sigmu.O kada ste prosli. Samo se pripremite dobro fizicki a posebno psihicki. Sve nase ekipe su dosta slabe po pitanju ovoga drugog, i znali smo odustajati kada bi imena protivnika culi. 
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
očekujem da Sarajevo ubije ove Maltežane i da u jednoj tvrdoj utakmici ispadne od Levskog....mada je sve moguće......
jel mi danas igramo sa onim ukraincima
dobra je provjera za levski gaje slican stil . zrijebom sam zadovoljan Levski nije ekipa koja je bila i to ce te se uvjeriti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Već smo zanimljivi ovima u Sofiji, pokušali su nam provaliti i na forum hz.ba.
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;
Obratite pažnju na prvi post, svršavaju na naše klipove sa sjevera.
http://forum.levski.com/viewtopic.php?f ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SemperFideliss
- Kontakt:
Ti znas ko gaji kakav stil..mikimaus je napisao/la:jel mi danas igramo sa onim ukraincimadobra je provjera za levski gaje slican stil . zrijebom sam zadovoljan Levski nije ekipa koja je bila i to ce te se uvjeriti .
eh eto nek ti znasSemperFideliss je napisao/la:Ti znas ko gaji kakav stil..mikimaus je napisao/la:jel mi danas igramo sa onim ukraincimadobra je provjera za levski gaje slican stil . zrijebom sam zadovoljan Levski nije ekipa koja je bila i to ce te se uvjeriti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
SemperFideliss
- Kontakt:
mikimaus je napisao/la:eh eto nek ti znasSemperFideliss je napisao/la:Ti znas ko gaji kakav stil..mikimaus je napisao/la:jel mi danas igramo sa onim ukraincimadobra je provjera za levski gaje slican stil . zrijebom sam zadovoljan Levski nije ekipa koja je bila i to ce te se uvjeriti .
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Neka ih masala , nadam se da ce dozivjeti sarajevski pakaoHigh je napisao/la:Već smo zanimljivi ovima u Sofiji, pokušali su nam provaliti i na forum hz.ba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prvu cemo ipak igrati u SofijiAlfa_Muzijak je napisao/la:Evo javljaju da cemo prvu kuci protiv Levskog igrat.![]()
Da je ovdje ne primit gol 0:0 il corka kakva 1:0 i onda invazija
PFC Levski Sofia (BUL) v FK Sarajevo (BIH)/Hibernians FC (MLT)
sa uefa.com
Od osme stranice čitaj, ludi su za nama. Ne vjerujem.Sarajlijc@ je napisao/la:Neka ih masala , nadam se da ce dozivjeti sarajevski pakaoHigh je napisao/la:Već smo zanimljivi ovima u Sofiji, pokušali su nam provaliti i na forum hz.ba.
Obratite pažnju na prvi post, svršavaju na naše klipove sa sjevera.Inace na ovaj njihov forum se ne moze registrovati
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Evo vidjohhilmo je napisao/la:Prvu cemo ipak igrati u SofijiAlfa_Muzijak je napisao/la:Evo javljaju da cemo prvu kuci protiv Levskog igrat.![]()
Da je ovdje ne primit gol 0:0 il corka kakva 1:0 i onda invazija
PFC Levski Sofia (BUL) v FK Sarajevo (BIH)/Hibernians FC (MLT)
sa uefa.com
Samo da se ne ponovi Sparta
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
"' $ &, ¥ & & в Сараево " $ " $ по & Сараево, а ? & ¥ ? е на второ ' по ?." : )
-
SemperFideliss
- Kontakt:
http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi ... 09&st=66vv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajlijc@
- Kontakt:
High ma pisaj ih
Valja nam proci ove sa Malte 
marooni je napisao/la:Evo info sa izvlačenja, naši mogući su bili: Gent, Legia Warszawa, Anzhi i Asteras Tripolis i Levski.
Prva utakmica se igra u Bugarskoj
Ipak nije toliko loše, između Genta, Legie , Anzhija,Asterasa i Levskog dobili smo drugog najslabijeg. Jedino bi se ovaj Asteras mogao nazvati boljim izborom. Favoriti su naravno, ali ne sigurno kao recimo Sparta Prag prošle godine. Ipak je Levski koju stepenicu ispod Čeha. Ispadala je ova ekipa i od Trnave i od finskog Temperea...
Odraditi ove Maltežane kako Bog zapovjeda, a protiv Bugara pokušati napraviti iznenađenje ili u najmanju ruku odigrati dvije muške utakmice..
Odraditi ove Maltežane kako Bog zapovjeda, a protiv Bugara pokušati napraviti iznenađenje ili u najmanju ruku odigrati dvije muške utakmice..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Prvo ove Maltezane natrpati pa onda nastaviti razmisljati o Levskom da se ne bi obilo o glavu,mada i sa 50% pristupa protiv Hiberniansa ne bi smelo da bude problema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da je ostala ona ekipa koja je igrala u Premijer ligi ove sezone, ja nam ne bi' davao neke šanse što se ovih utakmica tiče. Ali eto, doveli smo par kvalitetnih igrača, i imamo se pravo nadati dobrim rezultatima. Samo da se još uigraju, i to će biti dosta dobro. Nogirali smo one nepotrebne igrače, doveli dosta kvalitetnije od njih, samo možda što bi nam trebao još jedan napadač.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Buba ce im presuditi 
Posto mi Bugarski u zadnje vrijeme ne ide od ruke, preveo sam ovo sa google-om na Engleski :High je napisao/la:"' $ &, ¥ & & в Сараево " $ " $ по & Сараево, а ? & ¥ ? е на второ ' по ?." : )
Just to say that recently I was in Sarajevo city and crazy FC Sarajevo and railwayman seems second in popularity.
Jović: Uz podršku navijača, imamo šanse za prolaz
Levski je favorit, ali vjerujem u nas i uz veliku podršku naših navijača imamo šansu za prolazak dalje. Međutim, još je rano o tome pričati. Naš prvi korak je FC Hibernians, rekao je trener bordo tima
Levski je favorit, ali vjerujem u nas i uz veliku podršku naših navijača imamo šansu za prolazak dalje. Međutim, još je rano o tome pričati. Naš prvi korak je FC Hibernians, rekao je trener bordo tima
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], SHZ82, stokastoka23 i 61 gost.