FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ja mislim da če Borac ovo lagano uzeti i riješiti u svoju korist.
zna li se gdje je prva utakmica
badblueboylivno je napisao/la:3-0 u prvoj (pretpostavljam da je u BL) i to je to. Ako se misli ozbiljno, ovakve se jazavce mora proći.
Tako je... ako Borac treba da se plaši Celika iz Nikšića, koji je osvojio drugu ligu CG i kup... onda ne trebamo ni igrati evropu.
Naravno da treba uci oprezno i ne proglasavati utakmicu dobijenom prije nego sto se odigra...
Ali jaci smo sigurno duplo od njih, imamo jacu ligu, utakmice protiv jacih protivnika u toku sezone nego oni, (Zeljo, Siroki, Sarajevo,Zrinjski....) Dve godine uzastopno izlazak u evropu... tako da nemamo cega plasiti.
-> cRveno <--> pLavi <-
dobro je bice dosta navijaca u niksicu nije to daleko. AJ BORAC
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
-
markomarko
- Kontakt:
Prosla fudbalska sezona u svijetu nije ni zavrsila kako treba, a vec nova pocinjefredi je napisao/la:zna li se gdje je prva utakmica
Domacin je onaj ko je prvi izvucen iz sesira, u ovom slucaju Borac.
Dakle,
Gradski stadion, 5.jul Borac - Čelik Nikšić
Borcevci ubijte ih 5 razlike prvu tekmu, pa lagano dole zabit jos 2 komada bez forsiranja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Armageddon2012
- Kontakt:
ti si zaboravio da mi nismo barcelona,vec borac,ha,ha,ha.....
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
S kim igarte u 2.pretkolu? Ima li vijesti?Armageddon2012 je napisao/la:ti si zaboravio da mi nismo barcelona,vec borac,ha,ha,ha.....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Armageddon2012
- Kontakt:
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:metalurg iz donjecka![]()
![]()
Ufffffff
To je realan omjer snaga.Armageddon2012 je napisao/la:ti si zaboravio da mi nismo barcelona,vec borac,ha,ha,ha.....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Sretno u Europi. Mislim da morate proc ovog Celika, nisu oni toliko jaki koliko im je ime zanimljivo za nas iz BiH
. U drugom predkolu, iskreno, nemate nekih sansi. Metalurg je zavrsio sedmi u Ukrajinskom prvenstvu, Europu izborili preko Kupa. Ne pratim njihovu ligu, al znam da su trenutno Shakhtar, Dynamo i Metalist drugi svijet za ostatak lige. Jedino sto nam preostaje je to da se nadamo da su oni 5 klasa ispod velike trojke i da ce se s njima barem moc igrat ravnopravno.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma de,.ebo vas Metalurg! Napunit stadion i kasu kluba i samo neustrasivo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I onda istu isprazniti i ulijetati u teren, skandirati ono što su već navikli.neroazzuro je napisao/la:Ma de,.ebo vas Metalurg! Napunit stadion i kasu kluba i samo neustrasivo...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Realno, očekujem da Borac lagano prođe Čelika i da u jednoj tvrdoj utakmici ispadne od Ukrainaca....mada kao što neko reče, lopta je okrugla....
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
neroazzuro je napisao/la:Ma de,.ebo vas Metalurg! Napunit stadion i kasu kluba i samo neustrasivo...
Bilo je tako predhodnih godina i za Hapoel i za Makabi i Lozanu i ostale indijance,,pa šta bi onda
-
neroazzuro
- Kontakt:
Maccabi i Metalurg nisu isto,a posebno Maccabi i oni Crnogorci.
P.S. @High,naporan si.
P.S. @High,naporan si.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Baš, totalno sam fulio i napisao nebulozu. Nije takva publika u BL, ne, ne. Shvatam. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Celik iz Niksica,ono sto sam i prizeljkivao je da oni dodju u Srbiju ili BIH samo da vidim da li ce se nastaviti "kupovina" navijaca kao sto su i najavljivali.
Borac je dosta jaca ekipa.Dole su prosle sezone bili bivsi igraci Borca Vukelja i Medjedovic,a takodje i Kuduzovic levi bek,no koliko sam uspeo da procitam oni su svi najavili da odlaze pa da li se sta promenilo ne znam.Oni su inace preko kupa dosli ovde,inace su tek sada usli u najjacu ligu Crne Gore.
Sretno Borcu u ovome prvom pretkolu,pa kada njih prodju onda cemo da pricamo o Metalurhu.
Borac je dosta jaca ekipa.Dole su prosle sezone bili bivsi igraci Borca Vukelja i Medjedovic,a takodje i Kuduzovic levi bek,no koliko sam uspeo da procitam oni su svi najavili da odlaze pa da li se sta promenilo ne znam.Oni su inace preko kupa dosli ovde,inace su tek sada usli u najjacu ligu Crne Gore.
Sretno Borcu u ovome prvom pretkolu,pa kada njih prodju onda cemo da pricamo o Metalurhu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hoće li biti gotova ova nova tribina do vaše utakmice u EL kad budete igrali kući ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.