Stvarno pojedinci su malo prenapaljeni na nase igrace i totalno nerealni! Duga je sezona!
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Necromacer
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Jao Pjanic nije igro...hajmo kastrirati trenera ...jao jao drama...propade on ko igrac!
E tako vi zvucite...halo ba 19 god. halo ljudi....mora se malo odmoriti...valjda trener ima najbolji uvid u fiziku i psihu igraca...koji vam je vise?? Ovaj prica o smjeni trenera...cuj smjena trenera,a covijek bez izgubljene tekme
Stvarno pojedinci su malo prenapaljeni na nase igrace i totalno nerealni! Duga je sezona!
Ubijam se objašnjavajuči, eto, baš to...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Pirke: nekima treba mnogo vremena da shvate 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Pjana je usao zadnjih pola sata i pokazao da je najveci potencijal u evropi trenutno (ne zato sto je nas),za tih pola sata uradio je vise nego pola liona cijele tekme...
Ali netreba ga sad u zvijezde zakivati,pa da mu se sto desi...
Ali netreba ga sad u zvijezde zakivati,pa da mu se sto desi...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
Jest to je isti taj koji je sa Benzemom,Juninjom zbof svojih fix ideja satro odmaranje igraca u super vaznim tekmama prekinuo niz od sedam uzastopnih titula za dlaku su mogli fasovati i uopste LS.Necromacer je napisao/la:Jao Pjanic nije igro...hajmo kastrirati trenera ...jao jao drama...propade on ko igrac!E tako vi zvucite...halo ba 19 god. halo ljudi....mora se malo odmoriti...valjda trener ima najbolji uvid u fiziku i psihu igraca...koji vam je vise?? Ovaj prica o smjeni trenera...cuj smjena trenera,a covijek bez izgubljene tekme
![]()
Navijacima Liona je definitivno najomrzeniji trener i jedino ga predsjednik kluba koji se pita za sve ostavlja u zivotu.
Pa probao je tu verziju i Veh pa sta bi
Cuj odmarati 19 godinjaka pa vi niste normalni
@Mirza i jesili shvatio ili ti treba jos vremena
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Možeš li biti malkice više arogantan, mislim da ti samo malo fali da postaneš broj jedan pakšu foruma. (zafrkavam se hehe)
Ja ti samo kažem šta je Puel uradio. To što je to uradio protiv PSG-a je totalno glupo, nije PSG neki Grenoble, ali nije mu ni loša ideja. Možda je i Pjanić sam rekao da je umoran, šta znaš... Brate nisu oni neke životinje...
Uglavnom, ohladi malo.
Ja ti samo kažem šta je Puel uradio. To što je to uradio protiv PSG-a je totalno glupo, nije PSG neki Grenoble, ali nije mu ni loša ideja. Možda je i Pjanić sam rekao da je umoran, šta znaš... Brate nisu oni neke životinje...
Uglavnom, ohladi malo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
To ti iz licnog iskustva
Ne treba biti puno pametan pa uvidjeti da je Pjanicu sto bitnije da igra i sto vise minutaze.
Pretproslu je sa 17 bio alfa i omega u metzu.Sto znaci hem ima materijala,hem u formi.
Prosla se sastavila malo povreda,malo jaci i iskusniji tim znaci jaca konkurencija a malo i non stop blentava taktika trenera koja se zove skoci sam sebi u stomak.
Ebiga zar nije dosta sto ga Ciro ,,dresira,,u repci treba mu znaci na kapljice davati i u Lionu.Iako ovaj napredovao u igri 100%
,,Pusti zdrjebana da leta,nije mu vrijeme da ga ustovis vec sad
,,Eh da onako ko usput PSG ce izgleda vjerovatno kao i proslu sezonu za picinu dlaku izmakla Evropa
P.S Kad se bude hladilo onda je vrjeme i za djenaze
Ne treba biti puno pametan pa uvidjeti da je Pjanicu sto bitnije da igra i sto vise minutaze.
Pretproslu je sa 17 bio alfa i omega u metzu.Sto znaci hem ima materijala,hem u formi.
Prosla se sastavila malo povreda,malo jaci i iskusniji tim znaci jaca konkurencija a malo i non stop blentava taktika trenera koja se zove skoci sam sebi u stomak.
Ebiga zar nije dosta sto ga Ciro ,,dresira,,u repci treba mu znaci na kapljice davati i u Lionu.Iako ovaj napredovao u igri 100%
,,Pusti zdrjebana da leta,nije mu vrijeme da ga ustovis vec sad
P.S Kad se bude hladilo onda je vrjeme i za djenaze
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemoze igrat 3 tekme u 7 dana po 90 minuta ljudi sta vam je..pa miralem po tekmi pretrci 10 km ,pa nije konj
Gledam Lyon sad Pjanic imao neki slobodnjak sa 30 i nesto metara jedva golman skide,mali je to izveo u stilu Juhninha.. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rob do bagro
- Kontakt:
1:1...strijelac Y. Tafer
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pjana fino probio odbranu do asistenta.rob do bagro je napisao/la:1:1...strijelac Y. Tafer
2:1
Gomis
Pjanic asistencija
Gomis
Pjanic asistencija
lazeeeees ko paaaaaaaaasDado je napisao/la:2:1
Gomis
Pjanic asistencija
kako je krenulo sljedeca akcija i Pjana ce zabiti.......
Zadnja izmjena: Minche, dana/u 26 sep 2009, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Dado je napisao/la:2:1
Gomis
Pjanic asistencija
to kralju, sad i on počeo ko oni naši iz njemačke, svaku temu ili je gol ili je asistencija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Kako nam Pjanic igra? Vidim im asistenciju.. Jel ima 1 ili 2 asist?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Jednu i dobro igraLegenda_BiH je napisao/la:Kako nam Pjanic igra? Vidim im asistenciju.. Jel ima 1 ili 2 asist?
jedino sto mogu kazat protiv njega je da ne zna da se odmakne od igraca...kad god hoce da primi loptu ide prema igracu a ne u otvoreni prostor
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ide uvijek na situaciju 1 one 1. Zna predriblati igrace, i zbog toga ide na njih direktno.fico45 je napisao/la:jedino sto mogu kazat protiv njega je da ne zna da se odmakne od igraca...kad god hoce da primi loptu ide prema igracu a ne u otvoreni prostor
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kraj 2:1...svaka cast Pjaniizu 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.