Iskreno pozitivno iznenadjenje mozda nesto i bude od vas ove godineBurberry46 je napisao/la:Svaka cast igracima na pobjedi! Nije mala stvar pobijediti ukraince, lijepo lijepo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ok je naravno igrati na kontre nemam nista protiv toga al u prvih 5min ce se mnogo toga vidjeti, ako budu panicarili, izbijali lopte, igrali ko bez glave lose nam se pise. Moramo biti brz, spremni, jaki psihicki i biti blizu svakog igraca koliko je to moguce, dobro raditi udvajanja i probati igrati nasu igru, smiriti, lopta od noge do noge sa brzim kontrama.
Dobro,dobro mi ovo pripremamo,žestok tempo a mi laganini gazimo protivnike
Evo gledam malo po ovom forumu Levskog,nisu baš zadovoljni što su nas dobili pa kake kako nemamo autoputeve i ostala sranja a negdje su pomenuli da smo čudovišta od navijača
izbacuju klipove i ibrete se 
Evo gledam malo po ovom forumu Levskog,nisu baš zadovoljni što su nas dobili pa kake kako nemamo autoputeve i ostala sranja a negdje su pomenuli da smo čudovišta od navijača
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Na kraju samo da dodam, mi smo odigrali u Evropi toliko utakmica sto neke ekipe u nasoj ligi nisu u kupu BiH odigrale, malo ko nas je razvalio bas ( Besiktas-cudna tekma nakon nase prve 100% prilike,cudni golovi, sve se poklopilo, Sparta- nema se sta dodati ljudi bolji, opet sve ulazilo, Basel- nakon previranja sa Husrefom ekipi je pao moral i desila se karastrofa.....ali isto tako mogu da nabrojim jos desetine utakmica gdje smo se super nosili, bili ravnopravni u nekima cak i bolji...Maritimo, Sigma, Rapid, Orebro, Dinamo K, Spartak T, Genk, Helsenborg....nema razloga da se prepadamo bilo koga jer mi smo ipak veliki tim. Idemo prvo da pobijedimo ove sa Malte, odlicna prilika da se uigramo i da se iskristalise prvi tim i onda svim snagama uz invaziju Hordi na Levski 
Igrac utakmice D.Comor! 
Ova Tavria je za cijelo milionce skuplja od Levskog.ado-hz je napisao/la:Ok je naravno igrati na kontre nemam nista protiv toga al u prvih 5min ce se mnogo toga vidjeti, ako budu panicarili, izbijali lopte, igrali ko bez glave lose nam se pise. Moramo biti brz, spremni, jaki psihicki i biti blizu svakog igraca koliko je to moguce, dobro raditi udvajanja i probati igrati nasu igru, smiriti, lopta od noge do noge sa brzim kontrama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja se smijem kladiti da bi u 2 utakmice dobili Levskog al to nama nista ne igra ulogu jer mi igramo a ne Tavria, tako da nam je trenutno najvaznije fizicka sprema i hladna glava.harishp je napisao/la:Ova Tavria je za cijelo milionce skuplja od Levskog.ado-hz je napisao/la:Ok je naravno igrati na kontre nemam nista protiv toga al u prvih 5min ce se mnogo toga vidjeti, ako budu panicarili, izbijali lopte, igrali ko bez glave lose nam se pise. Moramo biti brz, spremni, jaki psihicki i biti blizu svakog igraca koliko je to moguce, dobro raditi udvajanja i probati igrati nasu igru, smiriti, lopta od noge do noge sa brzim kontrama.
Levski i nema neku ekipu,osim Diamoutene (bivši igrac rome,leccea,barija,...reprezentativac malija),imaju jos po 2 holanđanina,portugalca i jednog braziulca (svi sumnjive kvalitete). Vise poznatih igraca ima ova ukrajinska ekipa koju smo dobili 1-0,zasto to neponoviti i s bugarima. Dovoljan pokazatelj kvaliteta Bugarske lige je i to da im je prvak (Ludogorets) tek ušao u prvu ligu i odmah osvojio duplu krunu. Levski jeste veliko ime nogometa istočne europe,ali ne treba ih se bojati,vec hrabro igrati,pa sta nam Bog da.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dajte Levski da se igramo! 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zaboravio sam konstatovati da je Levski prosle godine u trecem pretkolu EL ispao od nama dobro poznate ekipe Spartak Trnava. U Sofiji Trnava vodila 1-0 do 90.min., a onda Levski preokreno na 2-1. U Trnavi bio isti rez.,a nakon penala prosao Spartak. Ja mislim da je i ovo pokazatelj da se moze igrati s Levskim,samo bez previse respekta.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos su slabiji ove godine.
PS Kazu da im odavno jaci navijaci nisu dolazili u goste
Ti se pazi, saglasnost oba roditelja je obavezna pri prelasku granice.Sarajlijc@ je napisao/la:Jos su slabiji ove godine.
sala mala
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar dobarexbabilon je napisao/la:Ti se pazi, saglasnost oba roditelja je obavezna pri prelasku granice.Sarajlijc@ je napisao/la:Jos su slabiji ove godine.
PS Kazu da im odavno jaci navijaci nisu dolazili u goste![]()
sala mala
Vadi pasoše !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa zar niste vec do sad izvadili covjece..sad kad svi navalite (i mi i navijaci zelje) dosta vas nece stici..al treba nas sto vise otici...nego jel bas daleko Sofia? jel blize od npr Praga?
Meni to nije upitno, za ostale ne znam.
Sarajevo - Sofija -> 586 km !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Oko 600 kilometara.GriFFoNi je napisao/la:pa zar niste vec do sad izvadili covjece..sad kad svi navalite (i mi i navijaci zelje) dosta vas nece stici..al treba nas sto vise otici...nego jel bas daleko Sofia? jel blize od npr Praga?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- molotovljev
Raduje sigurno ovaj rezultat protiv Tavrie,znaci da se radi na uigravanju ekipe...No,vidjecemo protiv Splita...
Sto se tice danasnjeg zrijeba..nisam nezadovaljan,maltezane treba rastaviti na proste faktore,unistiti ih.
Levski? Samim tim da dolaze iz Bugarske,odnosno sa nase istocne strane,govori nam iz iskustva,da ih
nesmijemo podcijeniti,ali isto tako ne treba da se plasimo i da se unaprijed predamo.
Nezgodan protivnik u svakom slucaju,ali ako mi budemo na nivou,ako se novi igraci do tada adaptiraju
i ako trener slozi rubikovu kocku...mi smo u trecem pretkolu.
Da budem iskren,vise me brine zapadna tribina i cinjenica da ce desetak hiljada bordo navijaca,
pratiti nas klub putem malih ekrana.
Sto se tice danasnjeg zrijeba..nisam nezadovaljan,maltezane treba rastaviti na proste faktore,unistiti ih.
Levski? Samim tim da dolaze iz Bugarske,odnosno sa nase istocne strane,govori nam iz iskustva,da ih
nesmijemo podcijeniti,ali isto tako ne treba da se plasimo i da se unaprijed predamo.
Nezgodan protivnik u svakom slucaju,ali ako mi budemo na nivou,ako se novi igraci do tada adaptiraju
i ako trener slozi rubikovu kocku...mi smo u trecem pretkolu.
Da budem iskren,vise me brine zapadna tribina i cinjenica da ce desetak hiljada bordo navijaca,
pratiti nas klub putem malih ekrana.
F.K.SARAJEVO
" onclick="window.open(this.href);return false;
naježih se.
naježih se.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbt sve trnci kroz meneHigh je napisao/la:
naježih se.