FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
MI Barca? Tko to mi? Ja nisam navijac Borca, neutralan samRedDevilS je napisao/la:Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Onda si manijak sigurno i navijas za Ljozem a sad necu da vise raspravljam oko toga ti imas svoje misljenje i to je ok.Jack777Pott je napisao/la:MI Barca? Tko to mi? Ja nisam navijac Borca, neutralan samRedDevilS je napisao/la:Kako tako mozes ba pricati da je neko kvalitetniji od nas pa isto koda smo mi zadnja rupa na sviralu, a vi sad Barca?Jack777Pott je napisao/la:Evo malo ohrabrujucih vijesti za navijace Borca. Danas Sarajevo pobijedilo Tavriyu 1-0 na pripremama, a ta ista Tavriya je bila ispred Metalurga u prvenstvu, a i vi ste kvalitetniji od Sarajeva, tako da je ovo sigurno ohrabrujuca vijest koja ce ulit malo nade da se s njima moze igrat.. Rekao sam da je Borac kvalitetniji od Sarajeva i ostajem pri tome. Imali su vise bodova od Sarajeva, ovu sezonu je Borac izbacio Sarajevo iz Kupa, u Ligi pobijedio u BL, uzeo bod na Kosevu. Mislim da je to dovoljan dokaz da je kvalitetniji, nisam nista spomenuo u kontekstu da bi se skontalo da je Sarajevo zadnja rupa na sviralu. Ja sam uvjeren da ce bas to Sarajevo najbolje od BiH klubova odigrat u Europi, al ne znam zasto si se ti ovdje nasao uvrijedjenim kao navijac Sarajeva. Zar je tesko priznat da je netko bolji, nisam rekao da je Borac za vas institucija, a sigurno je bolji tim, pa koliko god.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Pa nije ti čovjek ništa strašno rekao, i ja mislim da su neznatno kvalitetniji, par ciljanih transfera i bit ćete vi jači. 
I kakve veze ima ko za koga navija, kad je neko jači - jači je, evo ja priznajem da su sve ekipe sa prve četiri pozicije bile bolje od Čelika ove godine.

I kakve veze ima ko za koga navija, kad je neko jači - jači je, evo ja priznajem da su sve ekipe sa prve četiri pozicije bile bolje od Čelika ove godine.

Vidi sad se i ti budisEdol je napisao/la:Pa nije ti čovjek ništa strašno rekao, i ja mislim da su neznatno kvalitetniji, par ciljanih transfera i bit ćete vi jači.

Ok je kume nisam ja nista rekao posteno i nek bude END sa ovom koje od koga bolji bitno je da se pokazemo u Evropi svi i da doguramo sto vise.

Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 26 jun 2012, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ma budan sam ja već pola sata druže.
Hajde pozdrav, sretno protiv Levskog.

Hajde pozdrav, sretno protiv Levskog.

Ukoliko bi neko od naših klubova (Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Borac) u predstojećoj sezoni izborio nastup u grupnoj fazi nekog od UEFA takmičenja (Liga prvaka i Evropa liga) svoje utakmice morao bi igrati na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović Hase – Koševo“ ili Gradskom u Banjoj Luci.
Široki Brijeg domaćin u gradu na Vrbasu?
„To znači da ako bi kojom srećom po nas Široki Brijeg izborio plasman u grupnu fazu Evropa lige svoje utakmice igrat će na Gradskom stadionu u Banjoj Luci. Ekipa iz Hercegovine Banja Luka je prijavila kao rezervnu varijantnu, jer za igranje u grupnoj fazi takmičenja Pecara više ne ispunjava uslove“, istakao je Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH.
Zna li se kad pocinje prodaja ulaznica?
Вјероватно у $.braoolyo je napisao/la:Zna li se kad pocinje prodaja ulaznica?
- Principatus
- Kontakt:
Ekipa koja kupuje navijace, iz Crnogorske lige, e ako tu ne pobijedite...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Jack777Pott
- Kontakt:
De kad vec svi toliko o tim kupovanima pricate. Jel ima netko neki kontakt, da zovem covjeka, ocu ja da idem. Ja bi bio medju ovim gostima, skakao i navijao s njima, al bi mi bilo drago poslije kad Borac dobijePrincipatus je napisao/la:Ekipa koja kupuje navijace, iz Crnogorske lige, e ako tu ne pobijedite...

-
- Kontakt:
Danas prolazio pored stadiona, ma sjeverna tribina je vrh, zaista izgleda moćno, ušta će se gostujući navijači uvjeriti tokom prvenstva!
Borčev sjever pet KM
Fudbalski klub Borac će kvalifikacije za Evropsku ligu ove sezone početi 5. jula, kada na Gradskom stadionu dočekuje Čelik iz Nikšića. Susret se igra od 21.05, a u prodaju će biti pušteno 10.000 karata.
Cijena karte za istočnu tribinu će biti šest KM, za zapadnu 10, dok će mjesta u VIP loži koštati 25 KM. "Debi" u ovom meču imaće i sjeverna tribina, za koju će karte koštati pet KM. Prodaja karata počinje sljedeće sedmice.

Borčev sjever pet KM
Fudbalski klub Borac će kvalifikacije za Evropsku ligu ove sezone početi 5. jula, kada na Gradskom stadionu dočekuje Čelik iz Nikšića. Susret se igra od 21.05, a u prodaju će biti pušteno 10.000 karata.
Cijena karte za istočnu tribinu će biti šest KM, za zapadnu 10, dok će mjesta u VIP loži koštati 25 KM. "Debi" u ovom meču imaće i sjeverna tribina, za koju će karte koštati pet KM. Prodaja karata počinje sljedeće sedmice.
U prvom pretkolu ste pored Celika mogli izvuci jos MTK Budapest (Madjarska), Torpedo Kutaisi (Gruzija), Narva Trans (Estonija) i Grevenmacher (Luksemburg). Ovako od oka bi rekao da je mozda Celik i najslabiji uz Narva Trans i Grevenmacher, a veoma je dobro sto ste izbjegli MTK Budapest, nevazno sto nisu nosioci, smatram da bi bili pravo tezak protivnik ovako rano u takmicenju. Takodjer i ove iz Gruzije posto su daleko. Prvu utakmicu u Banja Luci 5 jula sudi Serdar Gözübüyük (Holandija), dok nisam mogao pronaci ko ce suditi utakmicu u Niksicu. Kapacitet njihovog stadiona je skoro 11000, pa tako ce vama morati pripasti NAJMANJE 550 mjesta.
U drugom pretkolu ste pored Metalurh Donetsk mogli dobiti Anorthosis (Kipar), Mlada Boleslav (Ceska), Aalesund (Norveska) i Macabi Netanya (Izrael). Ovako gledano svi imaju kvaliteta i siguran sam da je ovdje upravo Aalesund najslabiji nosioc. U snagu Izraelaca smo se uvjerili, o Anorthosis isto se nema puno pricati dok o Mlada Boleslav ne znam mnogo osim to sto je dobila priliku nastupa zato sto je Sigma koja je osvojila kup upravo protiv njih dobila zabranu nastupanja ove godine u euro takmicenjima. Sudije za drugo pretkolo jos nisu odlucene. U slucaju da prodjete Celik i budete isli vi kao navijaci u Ukrajinu, njihov stadion je kapaciteta 5100, i dok je UEFA napisala za sada da se igra na tom stadionu utakmica, na nekim stranicama pise da ne zadovoljava UEFA kriterije pa ce se igrati na Shaktarovom stadionu (tj stadion koji koriste Shaktarove rezerve, ne njihov prvi tim). Ukoliko se bude zaista igralo na njihovom stadionu, vama pripada onda oko 255 mjesta, dok ukoliko se bude igrali na Shaktarovom stadionu, koji ima kapacitet od oko 31000, vama bi pripadalo najmanje oko 1550 mjesta.
U drugom pretkolu ste pored Metalurh Donetsk mogli dobiti Anorthosis (Kipar), Mlada Boleslav (Ceska), Aalesund (Norveska) i Macabi Netanya (Izrael). Ovako gledano svi imaju kvaliteta i siguran sam da je ovdje upravo Aalesund najslabiji nosioc. U snagu Izraelaca smo se uvjerili, o Anorthosis isto se nema puno pricati dok o Mlada Boleslav ne znam mnogo osim to sto je dobila priliku nastupa zato sto je Sigma koja je osvojila kup upravo protiv njih dobila zabranu nastupanja ove godine u euro takmicenjima. Sudije za drugo pretkolo jos nisu odlucene. U slucaju da prodjete Celik i budete isli vi kao navijaci u Ukrajinu, njihov stadion je kapaciteta 5100, i dok je UEFA napisala za sada da se igra na tom stadionu utakmica, na nekim stranicama pise da ne zadovoljava UEFA kriterije pa ce se igrati na Shaktarovom stadionu (tj stadion koji koriste Shaktarove rezerve, ne njihov prvi tim). Ukoliko se bude zaista igralo na njihovom stadionu, vama pripada onda oko 255 mjesta, dok ukoliko se bude igrali na Shaktarovom stadionu, koji ima kapacitet od oko 31000, vama bi pripadalo najmanje oko 1550 mjesta.
Mislim da bi se mogli nositi sa Alesundom i Boleslavom, ali ovaj Metalist teško jako naravno treba preskočiti Čelik
bambur je napisao/la:Mislim da bi se mogli nositi sa Alesundom i Boleslavom, ali ovaj Metalist teško jako naravno treba preskočiti Čelik
nije to metalist (vjerovatno mislis na harkiv) koji je prosle godine kidao evropom

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Sređena stranica na wikipediji sa novim svježim informacijama vezano za klub na engleskom jeziku:
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Borac_Banja_Luka" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Gradski_stadion_(Banja_Luka" onclick="window.open(this.href);return false;)
Samo isprvaka za kapacitet: SJEVER - 2738, ISTOK - 4326, ZAPAD - 3000 sjedećih mjesta, UKUPNO: 10 000 SJEDEEĆIH MJESTA
Kada se izgradi i JUG koji je u planu i indentičan je sjeveru (2738), UKUPAN KAPACITET GRADSKOG STADIONA U BANJALUCI ĆE BITI 12 700 SJEDEĆIH MJESTA, koja stolica više!
http://en.wikipedia.org/wiki/FK_Borac_Banja_Luka" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Gradski_stadion_(Banja_Luka" onclick="window.open(this.href);return false;)
Samo isprvaka za kapacitet: SJEVER - 2738, ISTOK - 4326, ZAPAD - 3000 sjedećih mjesta, UKUPNO: 10 000 SJEDEEĆIH MJESTA
Kada se izgradi i JUG koji je u planu i indentičan je sjeveru (2738), UKUPAN KAPACITET GRADSKOG STADIONA U BANJALUCI ĆE BITI 12 700 SJEDEĆIH MJESTA, koja stolica više!
Ne bih da me neko pogrešno shvati,ali s Metalurgom,da sedmim timom UKR, se mogu nositi samo PFC i Dinamo od timova bivše Juge...delko je napisao/la:bambur je napisao/la:Mislim da bi se mogli nositi sa Alesundom i Boleslavom, ali ovaj Metalist teško jako naravno treba preskočiti Čelik
nije to metalist (vjerovatno mislis na harkiv) koji je prosle godine kidao evropomto ti je metalurg iz donjecka
koji je zavrsio kao sedmi u ukrajinskom prvenstvu
msm ne kazem da su losi, al opet su mnogo slabiji od harkiva
i kontam da bi se mogli kraj njih provuci, nekako

Kada pogledate njihov sastav,pare kojim raspolažu,ugovore i fizičku spremnost,jasno je da sve osim časnog ispadanja Borca je čudo.... Nek se desi čudo...

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
pa ako mene pitas metalurg je jaci i cak i od PFC i dinama, zato sam i napisao NEKAKOunderPFC je napisao/la:Ne bih da me neko pogrešno shvati,ali s Metalurgom,da sedmim timom UKR, se mogu nositi samo PFC i Dinamo od timova bivše Juge...delko je napisao/la:bambur je napisao/la:Mislim da bi se mogli nositi sa Alesundom i Boleslavom, ali ovaj Metalist teško jako naravno treba preskočiti Čelik
nije to metalist (vjerovatno mislis na harkiv) koji je prosle godine kidao evropomto ti je metalurg iz donjecka
koji je zavrsio kao sedmi u ukrajinskom prvenstvu
msm ne kazem da su losi, al opet su mnogo slabiji od harkiva
i kontam da bi se mogli kraj njih provuci, nekako
![]()
Kada pogledate njihov sastav,pare kojim raspolažu,ugovore i fizičku spremnost,jasno je da sve osim časnog ispadanja Borca je čudo.... Nek se desi čudo...

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Bgm ovi "naši" rasformiraše ove "vaše"
Gledao sam samo drugo poluvrijeme i bili su preloši, Levski ih je izdominirao da valja. 3 dobre akcije su imali, ostalo je sve završavalo na 30ak m od gola Levskog, tj. kad ne bi bili zauzeti branjenjem vlastitog gola.

Gledao sam samo drugo poluvrijeme i bili su preloši, Levski ih je izdominirao da valja. 3 dobre akcije su imali, ostalo je sve završavalo na 30ak m od gola Levskog, tj. kad ne bi bili zauzeti branjenjem vlastitog gola.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.