Brcko87 je napisao/la:ej pa neigra hamzic sam treba jos 6-7 igraca..ali nebrinite niste glavni za ispadanje to je rudar,otislo im je malo igraca ali to im je sve i vrijedilo jos im par ako odu cao a i ovako su slabi sad jeli nemaju ni trenera mislim imaju ali filozofa ali ne trenera..
pa neigra hamzic sam..al trenutno je doslo jos nekoliko po meni kvalitetni igraca..uz hamzica tu je golman efendic..varupa iz travnika,,ovaj momak iz srbske lige..najavljen dolazak jos neki kvalitetni igraca..uz par dobri igraca tipa damira smajlovica koji su do sada igrali mislim da gradina nece bit prolazna prica PL

..Cak bi mogli biti jedni od prijatniji iznenadjenja PL..

Nemojte se sta uvrijedit al kako stoje stvari imat cemo kvalitetniji igracki kadar od zvijezde..

[/quote]
slazem se,ali ko se jos spominje za dolazak..vi takvi kakvi ste sad bolji ste od rudara p.i travnika vjeruj te mi sve ok ..i zelim da budete u vrhu bh fudbala jospar igraca i ok..[/quote]
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stigli-v ... evic/82865" onclick="window.open(this.href);return false;
cuo sam da bi mogao jos i zoletic iz slobode a mozda i jasmin mesanovic..

sad vidjet cemo,,pred nama je..

[/quote]
pa pise i u avazu i sportu jos neka imena samo neznam juce je pisalo u avazu i u petak u sportu...