Kako god, ako bi došao Destro, odmah bi ga pustio.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Nemoj tako doveli su AcerbijaIlPrincipino je napisao/la:prodati ja šta...neće imati puno prostora za igru a nama pare trebaju...
Milan se opasno pojačava...doveli su Thiaga Silvu iz Milana...iz iste ekipe je došao i Flamini...rade odličan posao..doveli novog vieriu...lik mlad a toliko potencijala ima...riješili se starca Pirla...Galliani maestro..naklon...
![]()
morao sam malo..
Hehe brate moj 07.07. i tigar potpisje kapitulaciju, dohakala mu jedna plavka zelenog okaSoni je napisao/la:Dok se nista ne desava ozeni l' nam se @ramiral ?
Kakvo je to slavlje, a slabo se hvalis upratio sam malorprije u postovimaa kako god da je nek je sa srecom.
Joj kad bi Falco brat dos'o ne bi nam niko nista mogao (a nije da sad moze)

ramiral je napisao/la:Stara Dama uvijeki mlada je zaljubljenik u crno-bijelu boju, sve joj je bilo jasno kad je par puta pogledala tekmu Juvea samnom...
@don burza mogu i to odigrati mada se bolje osjećam kao grabežljivac u napadu
hvala @Soni tebraa za @Bega sokić i ona od Bombaj štampe ''ja sam prvo rek'o Željo''

Nikada taj neće u Juventusu zaigrati, Marotta je više puta potvrdio da se u Juve dovode igrači koji prije svega imaju određene vrijednosti vanfudbalske prirode pa tek onda drugo.IlPrincipino je napisao/la:povezujemo se sa Balom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.