O cemu to ti3r0X je napisao/la:Maribor je previse jak za nas,sjecam se ja 1984 kada su igrali finale lige sampiona,Real ih jedva na penale uzeo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O cemu to ti3r0X je napisao/la:Maribor je previse jak za nas,sjecam se ja 1984 kada su igrali finale lige sampiona,Real ih jedva na penale uzeo
Ma sunce ovo prziBuu je napisao/la:O cemu to ti3r0X je napisao/la:Maribor je previse jak za nas,sjecam se ja 1984 kada su igrali finale lige sampiona,Real ih jedva na penale uzeo
exbabilon je napisao/la:Nemojte pretjerat s teškim temama, ima vremena za to, još kad počnemo i mi igrat prijateljske. Uh...
Nego, ima momaka koji znaju sa tehnologijom, pa ako imaju vremena da nam slože neku slikicu, da ubace naš grb, grb Maribora, pozadinu lige prvaka, neki prigodan slogan il tako nešto, dajte da se okuražimo, to nam treba.
nime_tm87 je napisao/la:Ma sunce ovo prziBuu je napisao/la:O cemu to ti3r0X je napisao/la:Maribor je previse jak za nas,sjecam se ja 1984 kada su igrali finale lige sampiona,Real ih jedva na penale uzeo
svaka cast brate na postubarbarez je napisao/la:Ma jedu ****,sad svi oni znaju kakvi su im igraci,pominju istoriju,pa ako cemo gledat istoriju,mi smo onda Barca za njih.Gledam ovu pricu o Mariboru,pominju neke igrace nikad culi za njih haman nismo,a predstavise ih aman,strah ti u kosti zadaju,pa malo bolje kontam jesam lud jebote,isprepadase me a veze nemam ko su likovi.Znas sto ja postujem Hrvate,sto su prije par godina,dobili Maribor i digli se svi strucnjaci i pricaju zajeban Maribor ,u Dinamu mrtvi hladni,dodju i pometu ih u Sloveniji.Prica mi se o nekim ucescim a Slovenije na prvenstvima,kad im se svaki k u r a c potrefi i prodju,a mi 2 puta Portugal,te Danska ,te Marakana.A ogulili ih 3 puta glat:Sam Dzeko vrijedi ko svi oni zajdeno plus Zahovic pride sto je nekad vrijedio.Pokradose sve zivo od nas u svim sportovima,gori od Hrvata .Predstavljaju ih ko da im cijeli maribor igra za reprezentaciju,a i ona im je kita.Ne dizem ni nas nesto,ali me nervira sto ne vjerujemo dovoljno u svoj kvalitet.Onda mi pocnu pricat izbacili Glasgow,pa izbacilo je i Sarajevo Genk,a i oni su igrali Ligu prvaka,ili Zeljo Lilestorm,koji je tad bio jak,mozda po imenu nije.Skotski fudbal truho bio prosle godine,Celtica oni naki Svicarci izbacili .HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon izvlacenja ulazim na ovu temu , JEEEE ,TOOOOO , JUPIIIIII ... 3 sata kasnije ko da su Real dobili ,a ne Maribor
Vjerovatno nije bio prisutan, mozda je bio u wc-u, mozdapintol_TM87 je napisao/la:Gledam ove slike prvog i rezervnog tima...
i vidim da fali jedan igrač... Benjamin Ćolic ???
aha mah nekako mi to..umjesto njega uletio prezimenjak elvir...nime_tm87 je napisao/la:Vjerovatno nije bio prisutan, mozda je bio u wc-u, mozdapintol_TM87 je napisao/la:Gledam ove slike prvog i rezervnog tima...
Ma kakav crni elvir ba pinto, ne budi ludpintol_TM87 je napisao/la:aha mah nekako mi to..umjesto njega uletio prezimenjak elvir...nime_tm87 je napisao/la:Vjerovatno nije bio prisutan, mozda je bio u wc-u, mozdapintol_TM87 je napisao/la:Gledam ove slike prvog i rezervnog tima...
meni je benjo puno bolji od elvira...ako nista vise je vremena sa ovom ekipom..
Antolović,Čolić,Kvesić,Bogičivić,Kerla,Svraka,Zola mali,Bekrić,Zeba,Selimović,Adilović..ovo su moji puleni..Maribor me nezanimajasta je napisao/la:imal ovdje neko pametan a da poznaje i jedan i drugi tim pa da nesto kaze realno.....ovo ide iz krajnosti u krajnost
gušo,b.čolić,kvesić,zoletić,kerla.bogičević,bešlija,svraka,selimović,bekrić,zeba.TMmanija2012 je napisao/la:Antolović,Čolić,Kvesić,Bogičivić,Kerla,Svraka,Zola mali,Bekrić,Zeba,Selimović,Adilović..ovo su moji puleni..Maribor me nezanimajasta je napisao/la:imal ovdje neko pametan a da poznaje i jedan i drugi tim pa da nesto kaze realno.....ovo ide iz krajnosti u krajnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.