NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2012, 22:15

nisi care upravu hamzi je ponudeno ali on nije prihvatio i sta je tu je

i jos da se nadovezem,posto nas vecina na ovom forumu zelimo da nam u zvijezdi igraju nasi igraci domaci kao sto je bio nas omki.koji je sa svojih 19 godina umislio da je izgraden fudbaler koji moze postati najplaceniji igrac zvijezde.nazalost mi kad proizvedemo imalo dobrog igraca on nam se posere na glavu.vjerujte da mu zelim da sto prije zavrsi karijeru.i bolje je da se dovode igraci koji ce se boriti za zvijezdin dres.pogledajte samo ivana koji je u svakoj utakmici dao zadnji atom snage.i jos kada je trebalo produziti ugovor prvi je to uradio
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 jun 2012, 22:25

astra1922 je napisao/la:nisi care upravu hamzi je ponudeno ali on nije prihvatio i sta je tu je

i jos da se nadovezem,posto nas vecina na ovom forumu zelimo da nam u zvijezdi igraju nasi igraci domaci kao sto je bio nas omki.koji je sa svojih 19 godina umislio da je izgraden fudbaler koji moze postati najplaceniji igrac zvijezde.nazalost mi kad proizvedemo imalo dobrog igraca on nam se posere na glavu.vjerujte da mu zelim da sto prije zavrsi karijeru.i bolje je da se dovode igraci koji ce se boriti za zvijezdin dres.pogledajte samo ivana koji je u svakoj utakmici dao zadnji atom snage.i jos kada je trebalo produziti ugovor prvi je to uradio
Problem je u tome sto mi mislimo da su to imalo dobri igraci,istina mozda od nekog koji zaluta kod nas,ali to su dometi strucnjaka koji prizvode te igrace i upravo oni i prave zvijezde od njih.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2012, 22:27

bumbe je napisao/la:Pozdrav zvjezdasi :)))..samo da izjavim da je jedan igrac iz moje uze familije na probi u Zvijezdi,odnosno vec je odigrao neke kontrolne utakmice ali jos njih tke slijedi.Rijec je o Dini Dizdarevicu koji je igrao za Zepce,Croatiu Sesvete,Plzen,te je prije pola godine prosao na probi u jednom drugoligasu iz Njemacke ( Erzebirge Aue) ali zbog sranja s menagerom je izgubio ugovor :S......Igra napadaca,veoma (veoomaaa) je brz.Pozdrav :)))
dini sve najbolje na pripremama nadam se da ce se pokazati u najboljem svjetlu da ce potpisati i time valjati i sebi i zvijezdi.danas je bio solidan na treningu.iako je malo fizicki nespreman

Nova sezona nova nafaka

Nixa
Kontakt:

Post Postao/la Nixa » 25 jun 2012, 22:31

Hamza je bio legenda trebo je karijeu zavrsit u zvijezdi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2012, 22:31

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nisi care upravu hamzi je ponudeno ali on nije prihvatio i sta je tu je

Problem je u tome sto mi mislimo da su to imalo dobri igraci,istina mozda od nekog koji zaluta kod nas,ali to su dometi strucnjaka koji prizvode te igrace i upravo oni i prave zvijezde od njih.
ma necu da ulazim u to ko ih na sta natjeruje.to su bolan igraci odrasli ljudi svjesni svega u zivotu trener ga uzme iz juniora da mu sansu da igra trpi njegove i lose poteze daje mu podrsku i onda sranje oko para.neka ga je stid izdao je zvijezdu i cijeli grad

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 jun 2012, 23:39

Pozdrav zvjezdasi.Moram da malo prokomentarisem.Mislio sam da najbolji poslijeratni igrač Zvijezde neće nikada skinuti dres i zaigrati za drugi klub.Vjerovao sam da će imati mjesto trenera,ali on se osjeća jos igračem i vjerujem da će u Gradini bar jos ovu sezonu pokazati svoje fudbalsko umijeće i Gradinine brze napadače pitati loptama koje će zavrsavati u mreži protivnika,osim Zvijezde.Bas će mi biti ruzno kada bude igrao protiv nas.Vjerujem da on nebi trazio neke posebne uslove od Zvijezde kao trener niti bi se vise trudio da igra negdje da mu nije ranije zagarantovano mjesto u pošti u Kalesiji.Inače,plate u posti nisu nista manje nego sto mu je bilo u Zvijezdi.Malo je tu ispao nekorektan,al on gleda sebe.Za ono sto je uradio do sada neka mu je hvala.Hamza,sretno ti bilo.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 23:46

kako mislis u posti u kalesiji,nekontam..mozes to malo pojasnit
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2012, 23:50

zvjezdas je napisao/la:Pozdrav zvjezdasi.Moram da malo prokomentarisem.Mislio sam da najbolji poslijeratni igrač Zvijezde neće nikada skinuti dres i zaigrati za drugi klub.Vjerovao sam da će imati mjesto trenera,ali on se osjeća jos igračem i vjerujem da će u Gradini bar jos ovu sezonu pokazati svoje fudbalsko umijeće i Gradinine brze napadače pitati loptama koje će zavrsavati u mreži protivnika,osim Zvijezde.Bas će mi biti ruzno kada bude igrao protiv nas.Vjerujem da on nebi trazio neke posebne uslove od Zvijezde kao trener niti bi se vise trudio da igra negdje da mu nije ranije zagarantovano mjesto u pošti u Kalesiji.Inače,plate u posti nisu nista manje nego sto mu je bilo u Zvijezdi.Malo je tu ispao nekorektan,al on gleda sebe.Za ono sto je uradio do sada neka mu je hvala.Hamza,sretno ti bilo.
cuj u pošti u kalesiji..pa kako ce radit u kalesiji u pošti i igrat za gradinu,,odradjivat treninge,,pripreme,,utakmice?? :) hajd da je u pošti u srebreniku pa bi se moglo nekako uskladit :) :)
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 25 jun 2012, 23:53

opstina i uprava gradine vode dobru politiku znam kad je bio slucaj sa smajlovicem,zaposlili su ga u opstini i potpiso je za gradinui tako su svi zadovlnji pa sam mislio mozda je takav slucaj isa ovim hamzicem..
MOdric..MOdric..MOdric..

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 jun 2012, 23:53

Ja sam jos prosle godine čuo da će Hamza dobiti posao u posti u Kalesiji kada završi sa fudbalom.Da tako nije on bi sigurno prihvatio ono sto mu je Zvijezda nudila prije transfer liste.Nebi se on zajeb.sa Gradinom,jer kuda poslije,ovako zna.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 jun 2012, 00:05

zvjezdas je napisao/la:Ja sam jos prosle godine čuo da će Hamza dobiti posao u posti u Kalesiji kada završi sa fudbalom.Da tako nije on bi sigurno prihvatio ono sto mu je Zvijezda nudila prije transfer liste.Nebi se on zajeb.sa Gradinom,jer kuda poslije,ovako zna.
pa sto se sad zajebaje sa gradinom,,sto je presao u gradinu?? :D kakve veze ima pošta u kalesiji sa gradinom?? :D mogao je igrati i u zvijezdi pa poslije otic u poštu u kalesiju,poslije zavrsetka karijere.. :D ovo tvoje bi mi imalo logike da je u pošti u srebreniku...eheh :D
OFK Gradina Srebrenik

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jun 2012, 01:54

U koliko sati je danas trening/treninzi i gdje ?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 jun 2012, 07:07

Brcko87 je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Ja sam jos prosle godine čuo da će Hamza dobiti posao u posti u Kalesiji kada završi sa fudbalom.Da tako nije on bi sigurno prihvatio ono sto mu je Zvijezda nudila prije transfer liste.Nebi se on zajeb.sa Gradinom,jer kuda poslije,ovako zna.
pa sto se sad zajebaje sa gradinom,,sto je presao u gradinu?? :D kakve veze ima pošta u kalesiji sa gradinom?? :D mogao je igrati i u zvijezdi pa poslije otic u poštu u kalesiju,poslije zavrsetka karijere.. :D ovo tvoje bi mi imalo logike da je u pošti u srebreniku...eheh :D
Nisi skontao šta je napisao. Hamza će imati posao u pošti po završetku karijere, kako još nije završio tako da nije još počeo radit na tom mjestu. I nema taj posao veze niti sa Gradinom niti sa Zvijezdom. Sretno njemu ma gdje bio, puno mu hvala za one divne majstorije u Zvijezdi, znam da je uvijek igrao srcem.
Dragon Town

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 jun 2012, 08:17

Evo vam primjer Hamze, svi vole Zvijezdu i svi ce igrat kad dobijaju dobre pare, a kad treba igrat za manje gengela niko nece, dzaba i sto vise nije na nekom vrhunskom nivou. Hamza je legenda naseg kluba al neka je otiso, u buduce svi treba da znaju kakav Zvijezda stav ima prema takvim igracima, nije to humanitarna organizacija jbt.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 jun 2012, 10:45

Danas (24.06.2012.) je u prostorijama kluba obavljena prozivka igrača. Prozivci su se odazvali Jakovljević, Jusić, Moranjkić, Husić. Mašić, Halilović E., Halilović A., Pandža, Stanić, Ristanić, Fačić, Kurbašić, Prljača, Bijelić. Delić je bio opravdano odsutan. Igrači koji su ranije raskinuli daljnju saradnju sa klubom ili su na transfer listi: Hamzić, Ferenc, Nuhanović, Đelmić, Nezić, Jahić. S Kovačevićem još uvijek traju pregovori. Timu se pridružilo i jedanaest novih mladih i neafirmisanih igrača koji će se u narednim danima pokušati nametnuti stručnom štabu. Danas je iza 17:00 sati također planiran i prvi trening na stadionu u Obudovcu.

Od trenera Kuntića saznajemo da će Zvijezda kompletne pripreme obaviti kod kuće: »Moguće je samo da nekoliko pripremnih utakmica odigramo negdje na strani«.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2012, 11:05

Tkanton je napisao/la:Evo vam primjer Hamze, svi vole Zvijezdu i svi ce igrat kad dobijaju dobre pare, a kad treba igrat za manje gengela niko nece, dzaba i sto vise nije na nekom vrhunskom nivou. Hamza je legenda naseg kluba al neka je otiso, u buduce svi treba da znaju kakav Zvijezda stav ima prema takvim igracima, nije to humanitarna organizacija jbt.
druže ja ne znam da će ovde imati šta veću platu :? ali eto
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 jun 2012, 12:10

O Hamzi se moze ovdje danima razglabat,ali da znate informaciju 100 posto tacnu da nije otisao za vece pare.Hamza je situiran covjek bio i prije Zvijezde,ali se neko u klubu prepao da nece nekom uzet mjesto trenera jer je tesko razbiti taj klan dole.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 26 jun 2012, 12:24

zmajevac je napisao/la:O Hamzi se moze ovdje danima razglabat,ali da znate informaciju 100 posto tacnu da nije otisao za vece pare.Hamza je situiran covjek bio i prije Zvijezde,ali se neko u klubu prepao da nece nekom uzet mjesto trenera jer je tesko razbiti taj klan dole.
moguce
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 26 jun 2012, 13:53

znali neko ukolko je danas trening i gdje

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 26 jun 2012, 14:04

zmaj_Bosne je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Nisi skontao šta je napisao. Hamza će imati posao u pošti po završetku karijere, kako još nije završio tako da nije još počeo radit na tom mjestu. I nema taj posao veze niti sa Gradinom niti sa Zvijezdom. Sretno njemu ma gdje bio, puno mu hvala za one divne majstorije u Zvijezdi, znam da je uvijek igrao srcem.
Hamza je htio da odigra jos jednu sezonu u zvijezdi a prije je imo dogovor sa nurdom i fadilom ili da ostane radit u zvijezdi ili da mu nadju poso u posti u kalesiji ili sapni. njega je povrijedilo sto mu nisu dali da igra jos jednu sezonu. sad je ljut na njih i covjek otiso u gradinu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.