FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Azzurri
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azzurri » 26 jun 2012, 00:49

Znam bio sam par puta u Sloveniji. Eto jedna cinjenica da mene kao turistu su toliko peglali i pretresali na granici.. da ne mogu zamisliti sta ce mi sada raditi kao navijacu. Dakle bukvalno su me pretresali kao na utakmicama, pa cak su i otvarali veliko pakovanje Kellys cipsa da vide sta je unutra. Janezi pravi...

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 26 jun 2012, 00:52

Mogu Slovenci itekako praviti probleme ako se odredi tacan broj karata jer cete onda tamo biti u svojstvu "djacke ekskurzije" poznavajuci njihovu muriju.Pre su zaustavljali na prilazu gradu svaku navijacku grupu koja nije najavljena,ne samo u Mariboru nego u vecini gradova Slovenije.
Hvala Delija za info. ;)

Ja koliko sam uspio svatiti njhov kavez za goste prima 750 ljudi i to je brojka koja nam gotovo sigurno ide. E sada, posto ce vjerovatno biti atmosfera usijana od samog pocetka, ja ocekujem da bude njihovih pravo dosta, tacnije, da bude sve puno. Po meni, mi bi trebali da se prvo sve fino orzanizujemo pa da zaokruzimo brojku nasih navijaca oko ovog gostovanja. Nasa uprava i njihova kako je Buki danas govorio su u dobrim odnosima, a ako bi nas organizovano islo 1.000 ili 1.500 mozda i ne bi bio problem da se uraditi kakav izuzetak. Treba uzeti u obzir da njima na Kosevu ide cijeli sjever.

Sto se tice raje sa strane koja ce doci, u ovom slucaju najbolje bi bilo da ide medu neutralne, da ne bi bilo raznih problema, osim ako ne dode do nekog dogovora!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 26 jun 2012, 01:32

ma prerano nam je da bilo sta pricamo danas smo dobili protivnika ima jos skoro mjese dana, al i dosta zavisi od toga kolko bi kostao put da se ide busom, i mislim da ce dosta raje autom i jedan sam od tih :D

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jun 2012, 01:36

Ja sam siguran da ce biti vise Bosanaca nego Slovenaca na utakmici u Mariboru , a uz sve to Slovenci imaju komplakse od svih ex yu klubova sto bi nama moglo ici itekako u korist.
Ne sumnjam u nas prolaz, cak se nebi iznenadio da sve rjesimo u gostima ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 26 jun 2012, 02:12

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 26 jun 2012, 02:35

Kakvi oni i pun stadion... Pune ga samo protiv baš, baš velikih protivnika. Npr došla im jedna Braga bilo ih oko 9000 (to bas i nije pun stadion), Brugge - 9.500, Birmingham 10.000. JEdino protiv Glasgowa(11k) i Maccabia 12k bio pun stadion. Protiv Dudelangea bilo 6000... U Prvoj Ligi im jedino protiv Olimpije bude preko pun stadion, ostalo sve manje od 5.000, osim zadnjeg kola kada je bilo cca 9000 protiv Kopera. Treba sad uzeti u obzir da dolaze Bosaneci je ocekujem oko 6.000 njih (pola toga u potrazi za odbjeglim ocem, obično zidarom iz Krajine), trećina stadiona će biti lažni slovenci, tj naši na njihovim tribinama čega se oni i boje. Ono ostalo će isto bit naši al ovi putnici namjernici :D Dosta o tribinama, tu ćemo ih glat dobit. Za igru ne bi trošio riječi tu ima jedan gospodin koji to određuje. Što se mene tiče ja vjerujem da možemo proći, a da sam siguran u prolaz, nisam, osjetim da mi nešto fali da bude to to, sad jel to bolji špic, iskusniji zadnji vezni, golman, ko će ga znat. Isto sam primijetio da slovenci prate ovaj forum, što u suštini nema neko značenje osim da će im navijači biti informisani. I pitanje; Zna li neko kako će se riješit ovo što će se vjerovatno desiti tj kako će se organizovati domaćinstvo jer ako Sarajevo prođe bit će da u dva dana igramo i mi i oni na Koševu?
Suma sumarum - Željo : Maribor = Bara - Bara :D (mogli bi mi i Široki ove godine malo dalje nego inače)
je li ravno ovo? je li ravno?

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 26 jun 2012, 03:15

Anketno pitanje u Sloveniji: "Ali menite kot Slovenc, da je v Sloveniji preveć tujcev?" ("Kakvog ste mišljenja, kao Slovenac, da li u Sloveniji ima previse stranaca ") 3 % je odgovorilo - NE, 12 % je odgovorilo - DA, a 85 % je odgovorilo - "Boli me kur.ac, bolan, to je vaš problem."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jun 2012, 10:08

Azzurri je napisao/la:Anketno pitanje u Sloveniji: "Ali menite kot Slovenc, da je v Sloveniji preveć tujcev?" ("Kakvog ste mišljenja, kao Slovenac, da li u Sloveniji ima previse stranaca ") 3 % je odgovorilo - NE, 12 % je odgovorilo - DA, a 85 % je odgovorilo - "Boli me kur.ac, bolan, to je vaš problem."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 jun 2012, 10:21

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 jun 2012, 10:24

SarajlijaTM je napisao/la:
Azzurri je napisao/la:Anketno pitanje u Sloveniji: "Ali menite kot Slovenc, da je v Sloveniji preveć tujcev?" ("Kakvog ste mišljenja, kao Slovenac, da li u Sloveniji ima previse stranaca ") 3 % je odgovorilo - NE, 12 % je odgovorilo - DA, a 85 % je odgovorilo - "Boli me kur.ac, bolan, to je vaš problem."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: sto se ismijah,bice nasih tamo puno,2 milje Zeljovaca minimum.
SLOBODA NAVIJAČIMA

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 26 jun 2012, 10:43

Ima li gdje kakva Amarova reakcija za protivnika? I zna li neko ima li kakvih noviteta u Medjugorju? Pominju li se kakva imena?
FORZA ZELJO !!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 26 jun 2012, 11:01

Voze se Mujo i Janez u vozu ... kroz sloveniju Mujo vadi jabuku da je
pojede ..na sto ga slovenac pita ...je pa kaj ti je to ?!
jabuka kaze Mujo ... pih pri nas je odkar koristimo nove metode uzgoja iz
EU 3X vecja !
nakon nekog vremena vadi Mujo krusku !
pita ga opet radoznali slovenac ...je pa kaj je sad to ?
kruska sta nikad nisi vidio krusku ...?
pih pri nami je 3 X vecja odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU!

nakon nekog vremena vadi Mujo paradajz ...opet slovenec pita ...je pa kaj
je sad to ?
na to ce Mujo:
ribizla mamu ti je..m !

Zašto je Slovencima svaka fudbalska utakmica međunarodna? Jer kornere izvode u susjednim državama.

U Ljubljani više nema disco klubova, jer su se pobunili Hrvati, Talijani, Austrijanci i Mađari da je muzika preglasna!.

Malo sale na racun nasih protivnika, mada su vicevi o nama puno kvalitetniji :)
FORZA ZELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jun 2012, 11:03

:lol: :lol: :lol: :lol: ne znam ko je gluplji, ili oni "naši" što tamo stavljaju neke klipove, i najavljuju invazije, ili ove Violete koje čitaju ovaj forum i kontaju da imaju prave informacije.Mogu pročitati samo dječije postove, isto kao i na onom forumu.
DRUG NEBI TI PUNCA

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 26 jun 2012, 11:12

slika
sta je ovo ni njihova tribina nema naslonjace na stolicama :?
I mozda u nekom najboljem slucaju dobijemo ovaj zapad koji je potpuno odvojen od ostatka
slika

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 26 jun 2012, 11:35

SvenZ je napisao/la:slika
sta je ovo ni njihova tribina nema naslonjace na stolicama :?
I mozda u nekom najboljem slucaju dobijemo ovaj zapad koji je potpuno odvojen od ostatka
slika
Jeli samo ova tribina bez naslonjaca ili su ove stolice na citavom stadionu. Mada na zapadu Koseva nisu samo stolice problem vec i mokri cvorovi i neke sigurnosne gluposti. da je samo do stolica one na Kosevu izgledaju bolje od ovih. Ove vise lice na neke podmetace iz Skafe...
FORZA ZELJO !!!

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 26 jun 2012, 11:36

Ove stolice imaju hladjenje/grijanje za zicagu. Ako to imas ne trebaju ti naslonjaci da bi zadovoljio UEFA kriterije.

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 26 jun 2012, 11:47

To nije zapad nego jug. Zapadna tribuna je stara a ostale su nove. Jug i sjever nemaju tipičnih naslonjala već imaju ko neke željezne šibke za naslonjalo (to se isto vodi kao naslonjalo) a to je zato jer su te dvije tribune mišljene za navijače (jug za Viola a sjever za gostujuče navijače). znači kad dodju Maniaci u Maribor će dobiti dio sjeverne tribune. a u prodaji mogu se kupiti i karte za ostale tribune.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 26 jun 2012, 12:21

Mjera 8-)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 26 jun 2012, 12:24

Evo odlicna ponuda od Centre :D al mi tj udruzenje navijaca ili sam klub mora napraviti bolju.

Tj iznajmimo autobuse (il kako to vec ide ) kao sto smo uradili u finalu Kupa i svakom drugom vecem gostovanju, cijena ne bi trebala da ide preko 40-50 KM naravno sto nas vise ide to je cijena manja i msm da je to sasvim realna cijena za put u Maribor i da bi trebo biti veliki odziv navijaca i iskreno se ndam tome.
Razumijes ti mene burazere moj :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.